Sol!!

Idag är det superfint väder med minusgrder, frost och sol!!! =)

Nu har jag, mamma o emilia varit till stan. Jag o mamma köpte massa gottit till ikväll - peeerfekt! ;op

Alldeles strax så skall vi åka ner till min bror o co och grilla korv. Myspys <3

Sedan i em så kommer älsklingen då *wiie*.

Ni får ha en bra dag &

GOTT NYTT ÅR!!!!

om vi inte hörs igen senare idag ;o)

Va händer ikväll då? Fullt ös eller en lugn kväll hemma? Visar sig att allt fler kör på lugnt den här nyår. Men klart att det finns ösare kvar ;op. Jag kör på en mittimellan! ;o)

PussssSS! <3

Sova sova säng säng säng....

Nu skall jag krypa ner igen då. känns som om man inte gör ngt annat ;o)

Idag har jag hjälpt till att flytta lite. Fast var nästan mest sympatiskt stöd till min bror och pappa som kånka och bar. Fast jag slet och bar lite jag oxå så ;o)

Sedan tog jag, mamma och pappa med oss vovvarna och åkte ut och grillade. Åååh det var så mysigt. Gjorde upp en egen eld på vårat "majställe". Där vi brukar grilla på 1a maj varje år när jag var liten. Där kunde hundarna nu springa lösa och busa! Mina korvar blev perfekt grillade, lite lagomt svarta o goa ;op. Keenahi & Minja hittade ngt väldigt intressant. En stor jävla bröstkorg såg det ut som. Och en bit bort hittade jag en skalle. Måste ha kommit ifrån en älg eller ngt?? Jättestort!!! En stund senare när Keenahi var iväg på äventyr så kom han tillbaka med ett stort lårben eller nåt. Låg kotor överallt!! Herregud lite läskigt men samtidigt intressant... undrar var det kom ifrån och vad som hade hänt ifrån början????

På eftermiddagen så kom älskade Elin och hälsade på! <3

 Åååh det var så mysigt och se och krama och prata med henne igen! IRL oxå! :o) Hon hade med sig en JÄTTEfin blombukett till Familjen Larsson. Världens bästa unge jue ;o) Sån himla fin gest, lovely flowers.... Underbart var kort men jag är nöjd att jag äntligen fick träffa henne. Måste se till att få tummen ur så småningom och åka och göra Oslo känner jag. Det går inte annars! ;o) *Love you Darling*

Nu ikväll så såg vi på en film som heter DoomsDay.. haha intressant film det där. Började först lite otäck och läskig, spännande. Men sedan blev den även lite komiskt. En kille var iaf så full av hat att han fortsätta skrika när huvudet var avhugget ;op heheheh....



Hahahaha den här killen ;op.....

Neee niiii... Syster skall ha dator och jag vill faktiskt försöka sova. Har svårt att somna på kvällarna och det beror nog delvis på att jag inte har älsklingen bredvid mig. Meeeen imorgon kommer han hit iaf.... Yeyy <3

Godnatt alla söta

Sweet Dreams

<3

GratisMode.se

En finfin sida som jag hittade när jag kollade runt lite =) Är HELT GRATIS och går ut på att man skall samla poäng. När du kommit upp i ett visst antal poäng så får du presentkort hemskickat från diverse butiker. Jättebra och Jättekul! Bli medlem redan idag och få 50 poäng på direkten!
 

Registrera dig här!!!


Tävling!

Jag är med och tävlar om den här UNDERBARA Brun utan sol 3 i 1 =)

Hoppas på tur!!!



Om ni känner att ni också måste tävla så får ni väl gå in på

Fridas Blogg

Tihi ;op

Heeej =)

Nu var det morgon igen! Inatt har jag sovit som en stock - tror jag iaf? =) Har inget minne av att jag vaknat ngn gång faktiskt. Gött dä!

Idag står flytt på schemat! Inte för mig utan min kära syster ;o) Min ena bror är på ingång och skall hjälpa oss alla att bära säng och grejer. Fyra lååånga trappor utan hiss. Dags att spänna musklerna! ;o)

Sedan blir det förhoppningsvis grillning idag! :-D Så myyysigt! Hoppas på att vi kan antingen åka hem till min bror eller sätta oss i skogen ngnstans och grilla korv. Det är minusgrader ute och helt okejj väder. Så vintrigt! Så härligt!

Bara en person som saknas.....

<3

Nej nu skall jag mata magen!

Puss! ;o)

Godnatt <3

Nu har vi myst klart framför filmen. Helt okejj men hade förväntat mig ett annat slut så jag blev lite besviken. Lite halvseg film...

Men helt okejj som sagt:

In The Valley Of Elah



Nej nu var det återigen dax att göra sig iordning och sedan krypa ner under täcket och sluta ögonen.
Hoppas på att man får sova bra inatt.

Saknar min älskling - pleace come....

Kyss <3

Befriande

Fick massage av mamma förut. Har en punkt bredvid vänster skulderblad som gör fasansfullt ont. Och trots att hon inte har gått ngn kurs så är hon en gudinna <3 på att massera! Så nu känner jag ingenting!! Wonderful <3

Jag & Sis har precis tagit en kvällspromix med hundarna och nu vankas lite tacos och film.

Bara älsklingen som saknas.....

Puss på er!

Mys <3

Idag har jag och mamma varit och handlat. Köpte bla lite grejer till Emilias nya lya - blir nog kanonfint! =)

I eftermiddag så har jag haft Paradise Hotel maraton. Haha så kul att kolla på gamla avsnitt om Olinda, Lina, Daphne o co =)

Nu har jag precis serverat de andra egenkomponerad marängsviss! :-D Dags att gå ner och njuta ;o)

Puss!





Mmmmums =)
*Vaniljglass (gammeldags)
*Chokladsås
*Grädde
*Banan
*Strössel
*"Fingrar"
*Tom & Jerry kex
=)

Tävling på Gratismakeup.se

Kolla in den här finfina tävlingen som pågår just nu! Skynda dig att bli medlem och börja samla poäng! Jättelätt och helt GRATIS!

Tävla här!

Lycka till!

=)

Bli medlem

Blir medlem och börja samla poäng redan idag! =)



Klicka HÄR!

Schnyggt!

Hittade lite godingar när jag surfade runt
- smakråd?!

Röda....


ELLER


Lila...


Och till älsklingen!


 

Eller varför inte rent av till mig själv?! =)

Läcker va?!

<3

STAYHARD

=(

Usch tror ni att jag blev besviken nu eller!!!!

Gick in på have2have och skulle kika på ett par skor som jag kollat på länge. Vill verkligen ha dem och tror att de skulle sitta fint ihop med min klänning som är på väg.

Så finns de inte i min strl!!!!!!!!!!!!

Gaaaah =(

*snyft*



Vill ha.....

<3

<3

Snart är du min <3

 

My dress!

Jag skall ha en svart!!

Lovely <3

Följ! =)

Se till att bli den 1a som prenumererar på min blogg! =)
Come on!

Bloglovin

Wiie <3


Beautysleep?

Njaae nästan iaf ;o) Sov väl hyffsat bättre idag. Men jag drömmer så f*bannat så man är ju alldeles svett när man vaknar! Drömde ngt inatt som jag skulle komma ihåg och berätta om men tro f*n att det är borta ur skallen! Usch o suck....

Nu blir det iaf snart en härlig upp piggande dusch! Fick i mig lite frukost idag oxå - inte dåligt! Har svårt att äta tidigt men jag måste bli bättre på det - man mår helt klart myye bättre då!

Idag vill jag åka och kolla i lite affärer. Lovat syster lite inflyttningspresenter nu när hon flyttar. Hoppas bara att jag hittar det jag söker!

Skall se om jag kan få en date med min vackra Elin ngn dag här oxå! MÅSTE passa på när vi är hemma båda två och inte gå om varann. Miss her*

Ikväll skall det även kollas på bilder och fotas litegranna - kul! =)

Neeee nu skall jag bli fräsch!

KRAM <3

Skrattar så att jag gråter <3

Och huvudet värker ;o)

Vi har precis spelat Alias. Ett spel som jag fick av min ena bror och hans flickvän. Jag, mamma, pappa och Emilia spelade nyss klart. Har suttit hela kvällen. Så underbart roligt!!! Fast vi ändrade lite i reglerna ;o) Stod så konstigt så vi fixa till det lite. Hehe! Jag har inte skrattat så här mycket på evigheter och det är så oerhört skönt att få såna stunder! Blir en total urladdning =) Så nu är jag trötter. Ja herregudars säger jag bara! Vilka fina kommentarer och liknelser vi kom på emellanåt.

Jag och syster var i lag - och vann till slut ;o) Fast det var en jämn och hård match!


Nu skall jag göra mig iordning och sedan krypa till kojs.

Sov gott alla sötnosar <3

Puss å Kram



Miss you ;o).....
<3

Hemma <3

Tänk att man kallar fler ställen för Hemma. Men så är det väl och detta kommer alltid vara Hem numero 1 skulle jag tro ;o)

Nu skall jag ner och äta chokladglass! Mmmmums :-)

Har precis varit ner till systers nya lgnht och flyttat dit lite saker. Mamma och Sis sätte upp nya gardiner och ställde blomkrukorna som hon fick av mig i födelsedagspresent i fönstret.
Jättefint! <3

Nej ni glassen smälter! Dags att ila! ;o)

Kyssah <3

Bussen

Kommer om ca 10 minuter så jag måste pussa älsklingen hej då och sedan kila! Ha en fortsatt bra dag - hörs i Åmål!

Kyss <3

Just nu

Sitter jag och dricker té - hur mysigt som helst! Är färdigpackad och skall bara kolla vilken buss jag skall ta mig in till stan med. Fick olika sorters té utav mamma och pappa i julklapp och de doftar uunderbart! Så idag var jag tvungen att börja testa smakerna. Så nu fick det bli Peach & Apricot - lovely!


Fick en variant av denna fast i min ingick det olika smaker - testa vetja!
Underbart <3

Så!

Då var det gjort!! Kändes inte så förskräckligt idag faktiskt för det var inte så stora summor som skulle betalas :-) Så då slipper man få ont i magen för att alla pengar försvinner!

Nee skall man ta och äta ngt kanske?





I eftermiddag får jag träffa min raringar igen!
<3

Tråk!

Kom på att jag måste betala räkningar nu - finns det ngt tråkigare?

Jo klart att det finns men detta är ingen höjdare alltså!

Bye

Hallå lå..

Nu har man klivit upp och satt på en diskmaskin duktiga jag ;op

Hade kul igår!! Var jag & Grabbarna som sagt men vackra Cissi kom och joinade när hon slutat jobbet. Drog in till Månen men där var det ju typ stängt - INGE folk! Så vi begav oss in mot staden. Folk ville dra till Koriander men det blev total sågat av mig och Ciss - never ever!! Vi ville ju kunna skaka rumpa! Funderade på att dra till Nöjes men misstänkte att det säkert var lite folk där oxå... Såååå... vi hamnade på Arena! :-D Hahaha inte varit där på år och dar känns det som... Men Arena har iaf BRA musik som man kan shake that booty!! ;op Och det var kul, hyffsat med folk och BRA musik. Hade en kul kväll som slutade med en big hamburger från Kenneths ;op heheh!

Idag mår jag bra. Eller har ont i halsen och tät i näsan men känner inte av utekvällen ett dugg! Så skall det vara!

Nu kommer snart min faster och hennes man förbi med mina julklappar :-) De har ju varit i Åmål och åker hem idag så de skulle ta med mina från mamma och pappa så slipper vi kånka på dem senare. Känns myye bra! Sedan så skall jag väl packa och se till att vara färdig i tid för kl 15,59 beger jag mig HEM♥ till Åmål igen =) *äntligen*

Vad gjorde ni igår & vad gör ni en dag som denna? =)

Kraam <3

   

   
 

Paartypeople ;op

Så härliga kommentarer från igår oxå som jag bara MÅSTE ha med ;o)
Vi skulle shotta och de andra skulle ha mörk Tequila medans jag körde på annat (80%) =)
Till den Tequilan som är lite julig - visst Nat & Jim ;op
så skall man ha kanel och apelsin. Vi hade kanel men CLEMENTIN :-D
Det är det som E sitter och skär på bilden. Då kläckte ngn:
-"Är detta ngn Japansk Apelsin eller?"
Och till kanelen satt de och hade vilda diskussioner och ngn utbrister:
-"Du kan inte snorta kanel!!"
Efter att alla tagit sin shot (på rätt sätt) utbrister ngn lite uppgivet och ironiskt:
-"Ja detta va ju samma som apelsin..."
Hahaha kul!
:-D

Jooo niii....

Nu sitter jag här och groggar lite. Smakar mummumma... Saknar bara vissa personer men så är det... Är jag och grabbsen just nu.. SKall absolut inte klaga men lite mer girls hade inte gjort ngt ;op Hoppas på att älskade Ciss kommer om en stund och ev Sweet Sofie ;o)

Ciao babes! <3

Jepp =)

Det blir parrty ikväll oxå då! How fun! Ser ut att bli mest grabbar men jag skall inte klaga ;op mkt roligt så!! Fast hade inte gjort något om mina söta tjejer hade kommit oxå! Väntar fortfarande på svar från vissa ;op

Blev spontant nu ikväll att vi bestämde detta. Var ju meningen att jag skulle varit i Åmål nu egentligen... så då är det inte lätt att få hit folk. Men men det löser sig - kul skall jag ha iaf!



Ready to Paarrty!  :-D

Börjar bra...

Skall nu iväg till mackedonken och inhandla lite käk ;op sedan blir det att köpa ngt att blanda med. Blir groggkväll ikväll ;o)

Dags att gå... kyss <3


Så blir det...

Kan inte ta mig hem idag. Gick ej att boka biljett till tåget för att det var fullbokat :/ Sedan hade jag bara att välja på buss och jag åker INTE i ca 2 h för nästan det dubbla priset... usch nej... Hade jag varit klar imorse hade jag kunnat få skjuts men hade lite för mkt saker att göra så det gick ej :( Men imorrn åker jag iaf!!!! Och biljetten är bokad och klar ;op

Vill hem till min syster och älskade familj <3

Förut idag tittade jag på The Goonies - Dödskallegänget. Det var år sen sist! Kom ihåg att jag tyckte att den var bra när jag var liten. Och det var den - hehehe :-) Lite kul o spännande o så *adventure* ;o)



The Gang ;op

Ikväll får vi se vad vi hittar på. Ev bara mys vid teven då eftersom älsklingen oxå är hemma. Eller så blir det bowling eller kanske rent av parrty igen?? Hmm let´s see...

Min hals värker!! Och käften smakar vitlök efter all tzatsiki igår och idag hahaha :-D

Vad gör ni en kväll som denna?

Pyss <3

Mörrn!

Har precis klivit ur sängen. Inte sovit så bra... drömt tråkigt... Tror att jag håller på och blir sjuk oxå om jag har otur.. ont i halsen och tät i näsan :( Typiskt när man är ledig...

Idag blir det väl tillbaka till Åmål igen <3

Godnatt

På er sötnosar. Nu skall jag titta vidare på Gladiator som jag sett tidigare men tåls att ses igen. Sedan blir det sängen! varit duktig och diskat och tvättat idag oxå och det känns bra ;op

Sov så gott gullungar!

Puss <3

<3

Kolla in vilka underbara!

Vilken eller vilka skall man välja?

=)

 



Kolla in mer på

ASOS

<3

På Jakt

Usch jag är på jakt efter en bärbar dator. Inte helt lätt alltså! Jag vet ju inte riktigt vad man skall kolla efter heller. Vill ha en som duger att ha till internet främst. Så att jag kan blogga ;op Och ha alla mina bilder på typ fast främst till nätet... Så det behöver ju inte vara en värsting... MEN! Den skall helst vara röd ;o) Vill verkligen ha en RÖD dator. Men men får väl se om jag får tag i en...?

Om något vet något bra så hojta gärna till!!

Pyssah



Ganska fin faktiskt ;o)

KörSlaget

Är det på teven i detta nu... först ut med Erik Segerstedt... skall bli intressant att se körerna. Har redan skrattat ett par ggr åt hur en del ser ut när de showar.... hahahaha så fräna!!!

Förut var det riktig gottig mat!! Han är så grym min älskling <3 Massa massa gott!!! Egengjord tzatsiki och grejer... mmmmmmumma!!!! Läckerisch... :-D

Pussah!!



Glöm inte bort att den här skönheten är till salu heller!!!!!

Endast 1000 SEK

Tlött

Ja idag mår man som man förtjänar det vill jag lova. Mår dock bättre nu än tidigare idag. Gick upp 11 men gick sedan och la mig efter en stund igen... legat i sängen till ca 16. Usch hela dagen borta... inte ett dugg värt det när det blir så här... kan gärna ligga i sängen och snosa en hel dag et hade varit gött om man sluppit det bankande huvudet... haft en iskall blöt handduk på pannan i flera timmar... sedan fick det räcka och jag gick emot mina principer och tog mig en Ipren. Tar ogärna tabletter utan det brukar fungera med massa vtn och mat.. men idag hade vi inge mat hemma och jag orkade verkligen inget mer när kl var 16. Så det blev en... känns bättre men slö är man... och nu har älsklingen varit och handlat mat till oss... så himla gött skall det bli! Han är ju KUNG i köket oxå så nu kurrar det i magen ;op

Malin söt är på ingång oxå skulle jag tro så skall vi byta lite klappar *mys*

Hade iaf skitkul igår med massa härligt folk!!! Så kul när man lär känns nya personer och det verkligen klickar :-D Hahaha underbar kväll!!!!

Får bara en bild idag, vet att jag lovat bilder i 3 dgr nu typ men jag orkar inte sitta här mer :-) Skall duka nu så att jag får glufsa i mig sen!

Puss lovelys...



Jag & Supersöta Desireé

Parrty =))

Nu har jag grejat hela eftermiddagen och fixat och trixat ;o)

Redo för parrty då. Skall hem till en kompis till E och sedan så blir det krogen. How fun!! Hoppas på en superduper rolig kväll ;op Vad skall ni göra??

Erik fick sin present av mig förut oxå.. eller julklapp.... Han fick ju i 25 års present i nov att vi skall till London till våren. Det var inte hela sanningen utan idag fick han reda på att vi skall se hans favvolag Blackburn Rovers möta Arsenal :-D Han blev JÄTTEGLAD och då menar jag JÄTTE ;op *tears*....

Nej nu skall jag fixa till mig det sista och sedan inväntar vi lite folk och så bär det iväg.

Hoppas ni får en toppenkväll!

Kyss <3



Snart redo för PaAarrty! ;op

Hemma!

Nu skall jag bara hoppa in i duschen och fräscha till mig inför ikväll! Och älsklingen är på ingång - wiiie :-D

Puss på er <3

Tack <3

Alla raringar som kommenterat och varit inne på min blogg utan att jag uppdaterat ;op. Mammas och pappas modem har visst sjungit på sista versen och funkade inte alls igår. Idag gick det till slut... med ett NYTT modem.. så där hade vi felet tydligen.

Nu skall jag packa iordning mig och sedan dra till Ksd för parrty ikväll! Går inte så många bra tåg med bra tider så jag skall åka om ca 1 h :o( men vill hem och mysa med min älskling!!

Nu ropar mamma att frukosten är klar! Gud vad härligt det är att komma hem ;op

Skriver mer när jag landat i Ksd sen med bilder och grejer!

Lav ya!

GOD FORTSÄTTNING!!!! ;o)

Internet

Idag har inte internet fungerat på hela dagen men nu så! Så att jag iaf kan få in ett blogginlägg för sedan ikväll så blir det mys ;o)

Idag har jag varit iväg till Camilla och Kroppspalatset och fått mina efterlängtade extensions! How lovely!!! Jag blev jättenöjd :-D Är min vanliga längd eftersom jag redan har långt hår men det är mkt tjockare. Känns tjockare men syns inte att jag har i ngt. Fick en klockren färg. Åh jag är så glad! :-D Hade i 25 bruna och 25 blonda. Hon är så underbart duktig Camilla och så underbart go person. Vi tjötar alltid på om typ allt mellan himmel och jord när jag är där ;o) Så idag när jag var klar så gick jag och köpte en blomgrupp till henne och önskade God Jul. Hon är verkligen en ängel som alltid ställer upp trots att jag oftast om inte alltid ringer med kort varsel och får alltid tid hos dem. I love that place - really recommend ;o) Hon blev glad över blomman och jag blir så rörd när folk blir så glada så jag var nästan på väg att börja gråta *tihi* Men jag höll mig som tur var annars hade hon kanske trott att jag var knäpp eller nåt ;op

Före

 

Efter

 

Tyvärr så har jag ju haft håret uppsatt på "efter-bilderna" så det är lite vågigt. Så det är inte fästena som syns utan bara mitt hår som alltid formar sig så lätt :-(
Även fast det är kassa bilder så vill jag ju visa er och då får det se ut så...

Blev inget klä granen igår utan det skall göras idag - wiiiie! Precis som jag vill ha det. Sedan så fixade jag Bingolotter förut så det blir uppesittarkväll för hela slanten. Just nu håller mamma och Emilia på och gör knäck - som började med katastrof men slutar nog kanon ;op hehe...



Kokande knäck ;op hehehe...

Idag har mamma och pappa förberett julmat inför imorgon och jag har provsmakat de exelenta köttbullarna som mamma gör! Hon gör alltid riktiga till julafton och det är jag glad över för riktiga skall det vara!

Nu vill syster ha datorn en sväng innan lottot börjar :-)

Hoppas ni får en underbar kväll!

Kyss <3

Dänga kudden

Ja nu blir det allt att dänga kudden. Är inte så jättetrött men somnar säkert bara man kopplar av kanske..??

Ikväll var jag som sagt iväg och fotade - superkul som jag misstänkte ;o) Hoppas på många bra kort. Och några utav dem är nog riktigt heta - how fun! :-D

Nu är det dags att borsta bissarna och sedan krypa under det iskalla täcket.
Önskar att min älskling var här och höll om mig.

Puss & Godnatt




♥Love you Beautiful....♥

I´m here ;o)

Nu är jag i Åmål. Har precis sminkat mig och skall strax fixa volym i håret och sedan är det fototajm - yeyy! =)

Ikväll så skall jag och syster yster klä granen. Trodde att vi skulle få göra det imorgon som vi alltid har gjort - typ ;o) men det blir nog ikväll istället.

Nej nu blir det till att fixa sig så att man är klar när mobajlen ringer ;o)

Puss & Kram

Säljes

Förresten pratade ju på att jag ville sälja en klänning. Det är inte den på bilden för den är min egen som jag ÄLSKAR men jag har en exakt likadan en strl mindre som aldrig är använd.

Strl 1 internationell storlek. Skulle tippa på att det är en XS/S.
Aldrig använd som sagt och säljes för 1000 SEK (nypris ca 1300 SEK)

Om det är något som faller dig på läppen så tveka inte utan kontakta mig.
Lovar att du gör succé när du går ut/på fest osv
;op

I LOVE IT





   

(Syns även i musikvideon "Singel & Sökande" med Elov & Beny)

Det är som sagt inte den här på bilden utan en helt OANVÄND som säljes, prislapp kvar och ligger i påsen därifrån den köptes.

Nu åker jag snart!

Min faster + husband bör vara här om ca 50 min. Då blir det lite käk och sedan hem till Åmål.

Idag blir det den här tunikan på som jag köpte på MQ igår - älskar den! Så söt & skön :o) Med ett vitt linne under. Och ett par svarta leggings med vita benvärmare till. Skor kör jag på mina nya vinterskor med fluffpäls som inhandlades igår.

Ikväll blir det fotande som sagt - längtar, skall bli superkul!

Puss & Kram på er sötnosar!

Får inte glömma att vattna blommorna + granen + ta ut soporna heller, annars vet jag en som suckar åt mig ;op
 *tihi*

Pyss!



This is Me today
- Bye Sugarpie!


More more more

Här kommer från Liseberg & our night ;o)

   

Vackert...

 

Radiobilarna - jag hade en röd HET bil ;o)





Dags för Jukebox & "våran" bil - I picked the colour ;op



Innan upplevelsen i blåsten...



Efter upplevelsen...
Hahaha ;op





Tävlade om att kasta sill.
Vann inget pris men vann över E ;o)



Så fint! Ser ut som trädet brinner/glöder :-)

Dags för att gambla lite ;o)

   

Lina goes photosession ;op



My outfit...



*My Love*





The House där rika män la upp tusenlappar på borden som om det vore tjugolappar.
Interesting...



Avslutar med en bild på den goda desserten jag åt igår innan vi åkte hem.
Apelsinsorbet på Jensens...

Tack för mig - hej!
;op

Bilder till Storyn

Egentligen skall ni ju läsa inlägget innan det här innan ni glaner på bilderna men ni gör som ni vill ;op



Vår promenad till Liseberg som syns i bakgrunden



Här har vi kommit till Universeum. Var som ett vattenfall av ånga över oss när vi gick in - ser ni vad det är för bild i "vattnet" ;o)

   

Snyggingar ;o)

   

Big one´s



Gäddan lurar i vassen

 

Tittut!



Catfish
 - som man bara vill ge en stor blöt puss! ;o)
Goding!

   

Den här herren heter Glufse och vaktar sitt revir om man kommer för nära ;o)
Inte så lätt att ta kort på heller och detta var det som blev efter ett tiotal innan jag gav upp
*haha*



Näbbgädda den övre & den andra vet inte riktigt...



Läcker...



Anemonenne ;op

 

Och "Dorisarna" var svår att fota - jäklar vad det gick runt runt i tanken ;-D

 



Ormgrop ;o)



Så söta....



Men ack så giftiga...

Har massa mer bilder ifrån Universeum men orkar inte klicka in några fler idag - håll till godo ;op

The Story

About my weekend with My Love ;)

Dag 1 Fredag 19/12

Allt började med att vi var drygt 1 h för tidiga in till station. Haha Erik hade kollat fel på klockan och jag stressat som fan!
Så vi fick döda lite tid på stan i Ksd men det gick bra ;o)
Tågresan var seg och tåget var lite försenat typiskt nog men när vi väl var framme tog vi en taxi till hotellet.
Härlig utsikt hade vi och bodde nästan högst upp såklart =)
Tog mig en välbehövlig dusch efter allt resande och smörjde mig sedan med Body Butter Mango - LOVE IT!
Slappade vid teven ett tag innan jag gosade in mig under det härliga täcket
Godnatt <3

Dag 2 Lördag 20/12

Började dagen med att gå upp tidigt och äta en bamsefrukost!! Myye gott ;o)
Sedan gick vi och la oss och sov till 13 hahaha :-D
Därefter när man väl tagit sig ur sängen var det bara att göra sig iordning och bege sig mot Liseberg.
Vi tog oss en lite promenad och det visade sig att hotallet låg mer centralt än vad vi trodde. Så det tog inte alls lång stund
att gå till varken stan eller Liseberg - how fun!
Men innan vi gick in på Liseberg så svängde vi in på Universeum! Älskar att gå därinne :-) Och titta på alla djur :-D
Jag har varit där tidigare men Erik var där för första gången men jag tror att det fick MVG i betyg om inte så nästan ;op
Vi spatserade omkring därinne i ca 2 h och därefter knallade vi in på LISEBERG!
Då vi hade fribiljetter så kostade inte entrén ngt - really great. Där gick vi omkring och tittade på alla fina ljus. hade 2 åkbiljetter var så det fick bli en omgång av radiobilarna och en av Jukebox! I´m in heaven! ;o) Och det var allt en till som hade roligt av allt åkande ;op men Jukebox fick nog högsta betyg pga allt gapflabb! :-D
Spelade några spel men vann ingenting :-( hade iaf superkul!
När vi hade varit där i några timmar så promenerade vi till hotellet igen - i världens blåsväder!!
Där satte jag på mig ansiktet och partyblåsan och sedan gled vi bort till Casino Cosmopol!!!
Där gamblade vi för fullt och jag gick hem med en liten vinst *glad*
När vi inte kände för att spela mer så gick vi hem för natta
G´natt

Dag 3 Söndag 21/12

Dagens startas med Bamsefrukost numero dos och sedan var vi tvungna att checka ut :-(
Gjorde staden hela dagen innan vi åkte hemåt igen.
Skulle endast handla julklappar som sagt men fick med hem lite godsaker till mig själv :-)
Tågresan gick helt okejj men både jag och E mådde lite dåligt igår så jag hade hellre varit hemma på 5 min än 3 h :-/

Bilder kommer i nästa inlägg för annars blev detta för långt ;op
Tack för att ni tog er tid!
Over and out!

Hemma igen =)

Nu har vi kommit hem. Haft det så bra så =) Skriver mer imorgon tänkte jag om allt vi har gjort. Då skall ni också få se lite kort =)

Idag var det iaf shopping som gällde. Hade några julklappar kvar och det var DET som jag skulle handla. Meeen jag kom ändå hem med ett par skor, en klänning och en tunika till mig ;o) stillade mitt shoppingbegär lite och jag blev glad. Bilder kommer imorgon som sagt =)

Nu blir det nog sängen snart. Var bara tvungen att tända lite ljus då det är 4e advent och mysa lite innan jag dänger kudden. Skönt att komma hem och landa lite....

Imorgon bär det av till Åmål. Min faster & hennes man åker från Falun via Ksd och tar då upp mig *yeyy* På kvällen blir det fotande - how fun!

Med ryggen har det gått helt ok i helgen. Den värken som fanns förra veckan har typ försvunnit. Bara den gamla "vanliga" som funnits där. Har inte beklagat mig ngt utan bitit ihop och tänkt på ngt annat ist ;o) Helt under kontroll iaf...

Nej nu skall jag luta mig tillbaka och kolla ut över min fint städade lgnht, ta och öppna några luckor på chokladkalendern som blivit kvar under helgen och njuuuta ;op skall smörja mig med Body Shops Mango Body Butter också som jag gjort hela helgen - mmmmumma så sött å gott!! ;o)

Puss & G´natt sötnosar ♥



Inte min...
 Den är snyggare ;op
*tihi*

Snart så...

Bär det iväg. Keenahi & Isma är på väg till Åmål och jag och Erik skall snart åka in till stan och station. Hoppas på en skön och myspysig helg utan en massa värk o tjafs.

C-ya when I get back! ;o)

Kyssah <3



Hahaha gammalt kort ;op

Blogga blogga bloggaaaA ;op

Har märkts vad jag har haft mkt tid till att blogga de här dagarna nu när jag har varit hemma. Inte mkt annat jag kunnat ha gjort utan har då hamnat här. Gör inte mig ngt ;op Och kul att se att så många läser! Ni är så söta! <3

Snart kommer min mamma och pappa hit för att hämta Keenahi och Isma. De skall spendera de närmsta dagarna i Åmål. Så snällt att de kommer och hämtar dem så slipper vi trängas på tåget - Lav ya <3

Ikväll så beger jag och Erik oss till Götet. Skall bo på hotell Riverton, gå på Lisebergs julmarknad och do some shopping ;o) Skall bli kul och välbehövligt. Skall även ta och lägga beslag på deras relaxavdelning.. mmmm nice ;o) Skall försöka att rycka upp mig under helgen oxå och inte klaga över ryggen utan bara njuta över att vara där med min finaste. Och äta supergod hotellfrukost! That´s the Shit! :-D

Just det jag skulle ju sträcka ut ryggen förut...hum hum blev inte så mkt med det... försökte mig på att fräscha upp här hemma istället innan jul och att vi reser bort.. Men nu skall jag ta tag i mig själv och in i duschen.

I´m in pain....



Jag från förra sommaren -07 då jag & älsklingen var i Alanya.
Arriba!! ;o)

Tävling!

Nu är jag med och tävlar om en d:fi extreme quick fix! Gör det du också!



Vore inte helt fel..?

Tävla här!

Skogsmulle

Nu tog jag mig ut med Keenahi då som sagt. Tänkte testa på vad mkt jag fixade idag och kände att han behövde aktiveras lite. Tog oss upp till våran "skog" och där fick han härja lös. Ojojoj så lycklig då ;) Jag behövde ju inte göra så mkt men det räckte och blev över och var ansträngande iaf. Jag stöp i skogen oxå och det var kanske inte så bra.. ajajaj :(... Så nu skall jag sätta på ngn lugn skiva.. kanske lite jullåtar? Och sträcka ut ryggen ordentligt. Sedan blir det en varm och skön dusch med lite peeling. Känner att jag behöver det.....

Nu fick jag Charismas paket i min näve.. Hon har varit på det igen. Hahaha den lilla dretungen ;) Blir att laga lite till då...

Ciaosan!

Happy Birthday!!!

Åååh jag glömde nästan! Idag fyller ju min underbart vackra syster år! Hipp hipp hurra för henne! Kika gärna in på hennes blogg ;o)



Älskar dej min lilla Böjje goding!
Du är mitt Allt ♥

Hej =)

Godmorgon på er!

Idag skall jag försöka ha ett lite mer positivt inlägg angående min rygg ;) Kände ju av igår att det nog var på väg åt rätt håll? Eller förökte intala mig det... Så idag känns det faktiskt ytterligare lite bättre. Är inte bra så jag skall väl inte ropa hej än men orkar stå upprätt idag. Skall se hur det känns efter att jag tagit ut Keenahi på en liten promix oxå. The dog needs to shit! ;op Funderar på att använda korsetten idag för att avlasta idag. Och då är det inte en snygg och sexig korsett utan en stödkorsett som är som ett stort kardborreband som används för att avlasta dåliga ryggar. Får använda den ibland när jag har bad days och idag vore nog bra då jag är på bättringsvägen.

Igår kväll satt jag och slötittade på tv och när jag precis tänkte gå och lägga mig så frågade Erik om jag ville kolla på hans favoritfilm? Och vilken vart det...???? Jo TRANSFORMERS! :) Jag pustade och suckade lite först då jag redan sett den men sedan fick jag väl erkänna att det var ett bra val. Den är verkligen riktigt bra den filmen :) Gillar ljuden, bilarna, robotarna och actionen =) Really really good...

Idag sov jag länge för att vara jag. Valde att inte ställa ngn klocka för jag tänkte att jag vaknar nog ändå. Men Erik väckte mig nu för en stund sedan. Åååh vad skönt det var att sova =) Men jag drömmer så otroligt mkt! Skitverkliga saker! Drömde ngt inatt som jag skulle berätta för Erik och er men det har försvunnit nu :) Men men det blir fler nätter ;)

Nu skall jag klä på mig och sedan gå ut med Boffen. Som förövrigt bänkade sig med mig i soffan igår när det var dags för film. Men efter att jag smög iväg efter kameran så vaknade han såklart och efter att bilden togs så gick han ner =(. Men det var mysigt så länge det varade :)



Pussah!

Nej

Nu får jag nog ta och säga godnatt för idag ;) Svårt att slita mig ifrån bloggandet men måste man så måste man.

Ses imorgon my blogglovers ;op

Puss på er <3

Parrty???



VÄLKOMMEN TILL PARTYBÅTEN!
Nu ska vi ut på havets vågor och festa loss rejält!

Förbered dig redan nu på 100% PARTYBÅT!

2 Dansgolv, 4 Restauranger, 6 Barer och allt annat på en och samma båt. m/s FESTIVAL som tar oss till RIGA tur och retur.

40 timmars underhållning från början till slut!

Dessa artister och deejays är hitills klara för 100% PARTYBÅT: (Uppdateras kontinuerligt!) KICK, DiscoCrew, Attraction, Elov & Beny, Raaban & Recca, Tramsgänget, Johan Badh & Walle Dj Rolle, Dj Bobban och Dj Jean!

Vi kommer även hålla Karaoketävling, poolparty och andra galna grejer ombord!

Efter årets succé utvecklas konceptet till 100% PARTYBÅT som är ett samarbete mellan en rad aktörer. Detta är den ultimata festen för dig som gillar att parta och inte vill behöva tänka på öppettider, nattbussar, övernattningar och annat som är förknippat med en vanlig kväll på krogen.

100% PARTYBÅT är verkligen vad namnet säger, det finns någon form av underhållning alla kryssningens 40 timmar!

Oavsett var man kommer ifrån eller hur långt man har hem på land, så har man en hyttplats ombord! Men se till och boka i god tid så du får en bra plats.

Häng med på en kryssning som innehåller det där lilla extra...

BOKA NU!

Bjud med dina vänner på kryssningen! ( Tänk och fylla en båt, med bara partymänniskor! ) http://www.facebook.com/editevent.php?guests&eid=55621416064

Information: 16 Januari avgår 100% PARTY från Frihamnen, Stockholm kl. 17.00
Utlämning av biljetter sker från klockan 14.00! Senast incheckning 16.30!

18 Januari ankommer Partybåten till Frihamnen, Stockholm kl. 09.30

Åldersgränser:
19 års åldersgräns är det som gäller på resan!
Är du 18 år måste du resa i sällskap med en 23-åring.

BOKA HÄR:

http://partybaten.100procentparty.se/


Neeeej!

Nu blev jag så himla sur & besviken!!!! Gaaaaah!!! :-( Såg en tävling i en tjejs blogg förut om en systemkamera men jag kopierade aldrig eller kollade upp det. Nu när jag tänkte kolla upp det för att själv kunna tävla så hittar jag det aldrig!!! Ååååh va stört!!!! :-(((((( *snyft*......

Bonde Söker

Nu är det Bonde Söker... :-) Fast de har ju valt och så... nu skall vi få se deras resa. Vissa fastnar i mitt tycke vissa andra om man säger så... hum hum...

Har fotat lilla Charisma bus idag :-) Så gullig. Fick spel på granen förut! Haha...

Och vet ni vad jag upptäckte??!!! Charisma Cinderella den lilla fulingen satt under granen och filurade. Böjde mig ner och kollade vad hon höll på med och vad fick jag se???!!! HON har redan öppnat ett paket!!! Den lilla ungen... busungen... haha så jag fick tejpa igen det lilla kikhålet så får jag hoppas att hon nu orkar hålla sig till Julafton. Hahaha så söt det lilla puckot!

Bildbevis:



Efter min lagning ;o)



Hahaha....

Sedan får ni lite bilder på min vackra misse och hennes möte med granens kula ;op

   

   

Innan detta så gosade hon till sig i soffan ;o)

 



Och Keenahi leker kurragömma :-D



Hahaha....



Puss Söstra Mi <3



Hör vad det blåser i träa idaaa!!!

Ja gud vad det blåser! Så innih-vete! Men det var gött att komma ut en sväng och röra på sig. Eller iaf att få lite luft. Efter att jag rört på mig eller när jag promenerade så kände jag av det onda och det var inte så nice. Men tror att det är på väg åt rätt håll iaf...? Försöker intala mig det.... suck....

Ååh nu ringde Emma ifrån jobbet. Vi skall få jackor och det hade jag glömt att man skulle prova idag och imorrn. Så typiskt :( Men jag fick välja en iaf då hon var så snäll och ringde! Hoppas bara att strl blir bra :)

Nää nu börjar jag bli irriterad oxå... usch ger mig nog med att blogga en stund.... ciao

Prima skinka jupp jupp...

Dags att röra på dököttet och gå ut med vovvsingen. Lite stapplande om nödvändigt.



Ciao Bella!

Vore kanske nåt?

Fick jag i min mail för några dagar sedan =)



Kanske man skulle bege sig på???

I tell you more later...

Kyss <3

Iiiiih

Usch där fick jag mig en chock. Har visst handlat en del såg jag på kontot... aaaiks... När får vi lön??

Hejsan Hoppsan!

Usch vad tråkigt att skriva om den här ryggen varje dag men det är det mitt liv kretsar ikring nu känns det som?? Går ju bara hemma, rastlös och uttråkad :( Och inget roligt har man fått höra heller :( usch o fy....

Är fortfarande stel i ryggen och har värk men är kanske en aniiingens bättre tillfälligt ibland iaf?? Svårt att säga men jag kan ju inte göra så mkt innan jag känner av det. Vad är det liksom?? Jag vill att det skall gå över av sig självt... tycker inte om att höra prat på doktor osv :(.... vill inte....

Igår slog jag in lite fler julklappar och la under granen. Bla Keenahi´s... haha den fick han ju syn på imorse och blev lite sur för att han inte fick öppna. Du får vänta till julafton lilla hjärtat ;o)

Titta på de här bilderna - my sweetie ;op...

   

Här ligger han och snosar lite försiktigt på hans största paket.
På 3e bilden försöker han sparka lite på det ;op




Här har han blivit sur och låtsas att han har gett upp



Och här har han precis sparkat till den så att den flyttade på sig lite.
Ser ni vad det är? ;o)

Hahaha <3


Gråter*

För att jag hackade lök! Haha skulle hjälpa Erik med maten men ryggen värker så f*bannat så han är snäll och tar över. Men jag hann att hacka rödlök och gud vad det sved!!! Jag brukar inte ha ont utav det och det svider aldrig på mig så varför idag??? Hummm... jo för att jag har glasögon och inte linser som jag brukar... hehe that´s why... :-)

Var till apoteket förut... upptäckte för någon dag sedan att de viktiga pillren var slut så jag var tvungen att pallra mig dit. Men det räckte det... usch nu skall jag lägga mig på golvet och meditera eller ngt... kanske kan fjäska till mig en tigerbalsammassage sen?? Eller hur älkling ;op haha...

Jag vill bli braaaa!!!!



Mys i soffan <3

Den här bilden är tagen i början av det här året - älskar MIN varg ;op

Vill ha!!!!

Var bara tvungen att gå in liite på have2have´s sida och spana på skor. Titta här vad fina jag hittade!!!! Vill ha!!!


Cute

Gorgeous

Hot

Sweet


Sexy


Alla bilder kommer från http://www.have2have.se/

GE M I G!!!!!!!! <3

Hallå Hallå

Blev att vara hemma idag också. Kändes ganska bra när jag gick upp på toa imorse vid 8 men efter att jag hade sovit en stund till. Aj aj aj :( Var tvungen att gå ut med Keenahi idag oxå. Erik började tidigt i skolan och kunde inte hjälpa mig tyvärr. Men jag hade behövt det upptäckte jag. Kunde knappt böja mig ner för att ta upp skiten efter honom... suck... och torka honom när vi kom hem igen då han blir så blöt av allt slask ute... usch gick inte så bra :(... så nu sitter jag här med världens värk som en gammal gumma.... jobbigt att räta på ryggen.... blä!!!

Eriks föräldrar var nyss här. De gjorde mig en jättetjänst och hämtade mat och glukosaminer till Keenahi. Så himla snällt! Så slipper han gå hungrig när matte knappt kan röra sig, och absolut inte bära :( snyft synd om mig nu!!!

Kan inte någon säga något eller göra något för att få mig på bättre humör?? Lite skvaller eller nåt?! Vill bli glad!!!

Pusss

Nee ni

Blir inget bättre med ryggen :( får allt vara hemma imorgon oxå. Erik har varit snäll och tagit Keenahi på promenader idag iaf. *Tack älskling* Men jag får så dåligt samvete. Känns inge bra att inte kunna aktivera Keenahi och låta Erik som egentligen inte har tid att gå ut...suck....Jag vill vara pigg och frisk. Usch när jag ser mig gå i spegeln ser jag ut som en gammal tant. Kallas 80-årig kärring här hemma ;op Tyvärr kan jag inte göra annat än att småle trots att det inte är ett dugg roligt...

Och JA jag är rastlös... att det är ryggen som hindrar en från att jobba känns riktigt riktigt för JÄVLIGT måste jag säga... Nej får nog bli fler kurer med tigerbalsam ikväll. Se om det går åt rätt håll då? Tyckte det i förmiddags men nu i eftermiddag så vill jag bara hugga av mig ryggen och kasta den så långt bort som jag bara kan...

Och imorrn är det Brandutbildning... suck hur skall jag göra??? Vill inte ha ont!!!!!!!!!!!!!!!!!



Kyss <3

Snyft

Satt precis och läste en tjejs blogg och hemsida som också har malamuter. Hon är så oerhört duktig på att skriva och hon lever på ett sätt som jag ibland känner att jag skulle vilja... Hon hade en gång en liten malamutekille som olyckligt nog blev överkörd av tåget :(. Jag vet inte varför jag läser hennes ord och minnen ifrån det och om den hunden för varje gång och då menar jag VARJE så börjar jag gråta. Tårarna rinner ner för mina kinder... det blir blött och smakar salt... hon skriver så oerhört fint och beskrivande och jag känner bara hur mkt jag älskar min egna lilla Prins. Min Keenahi.
Min Boffen... lille Körvas.

Nej dags att torka tårarna och gå och pussa på min raring istället...



Min Raring när jag fyllde år ;o)

Blä

Va tråkigt det är att sitta hemma och inte kunna göra något :( snyft... får väl ta o pyssla med några julkort nu eller nåt!



En natt vid havet i Mallorca.... Ååh tänk att få vara där på stranden :o)

Aj aj

Fick skitont i ryggen igår. Gick omkring och haltade på jobbet. Har fått som en låsning eller ngt i hela vänster sida?? Tyckte att det kändes lite bättre när jag låg i sängen imorse så jag reste mig upp och tog på mig kläder. Sedan provade jag att gå omkring lite i lgnht. Det gick inte alls bra :( haltar och kan inte gå riktigt upprätt... usch så det var bara att stanna hemma :( så segt och jobbigt. Erik har smörjt in hela ryggen m tigerbalsam nu och det hjälper väl kanské lite?? Svårt att säga då den bränner lite gött ;) Får se hur jag gör imorgon. Vi skall ju till brandkåren på utbildning imorrn och jag vill verkligen INTE missa den. Möjligheten finns kanske att åka dit o titta o sen hem? Fast det känns konstigt... hoppas på att ryggen blir bättre idag!!!!

Lovade ju lite bilder på mina julgrupper också :) Tyvärr gör de sig inte rättvisa på kort - de måste ses IRL ;op tihi...



Den  här har jag på vardagsrumsbordet



Hyllan i vardagsrummet



På hallmöbeln



Charismas "julgran" vid hennes matplats ;op



Och avslutningsvis min fina julbock som står på hallmöbeln. Den har jag tyvärr inte gjort själv ;o)

Kyss

Suck...

Måste verkligen gå och lägga mig nu men så svååååårt.... vill sitta här och greja :-)

Förresten... fått söta kommentarer av en liten okänd människa som sedan visade sig visst vara en som man vet om ;o) Haha lite rörigt blev det där men men... Gå gärna in på hennes blogg och vidare till My Space osv. Lyssna på hennes låtar. I love it - do you?? ;o)

Sandra Gee

Några gånger man har lyssnat OCH dansat till dessa låtar. Me like really mucho!

Puss <3

:-D

Åååååååh jag är så glad!!!!!!!! :-D Wiiiiee :-D

Var iväg och fotade idag. Och det gick HUR bra som helst och var superkul!!!! Skitduktig fotograf och underbart mysig tjej - skittrevlig är hon! Baaaah jag är bara helt sprallig nu. Svävat på rosa moln hela dagen ;op. Hon skall fixa iordning litte men jag kommer att få en skiva med alla bilder sen. Inga bilder raderas utan alla sparas. Så att båda kan lära sig något utav det. Både positivt och negativt med andra ord. Och det håller jag med om - smart jue!! Det som var så roligt är att jag blev överlag nöjd med alla bilderna!! Fanns liite att klaga på (kanske) då jag är väldigt självkritisk men asså inte mycket!!! Jippie vad kul!!!!!!!!!!! Längtar redan till nästa gång ;o) Och vi har redan pratat lite smått på nya idéer... hmmmmm ;o)

Här har ni en liten som jag kan visa så länge ;op Tihi!!




I Love it!! <3

Här är den fantastiska fotograf kvinnan Evelina ;o)

Hej i natta

Nu har jag precis kommit hem m Erik ifrån krogen :) Vi var på nöjes o bowla ikväll m kompisar o sedan blev det dricka o lite dans :) Skoj!!!

Vi fotade aldrig idag utav vissa anledningar men vi umgicks o lärde känna varann istället ;) Men imorrn blir det fotande kl 14!!! Jippie!!!

Nu skall jag äta några bilar till och sedan krypa under täcket och det skall bli såååå skönt.

Hörs imorrn!

G´natt!

Keenahi <3

Den här bilden tog jag igår & jag ÄLSKAR den!!! Han ser så ståtlig och pampig ut min herre! Och det är han.... mooah!

Puss :-)


Så här

Fin blev Emelie innan hon skulle kila iväg på julmiddag :-) Alltid så kul när personen som blir sminkad blir jääättenöjd! Då blir jag glad :-)

Tyvärr tog batteriet slut som sagt så fick ingen närbild på sminket - men här är hon!

 

Vacker...

Äsch!

Jag ger er lite snöbilder redan nu istället!!! ;op

       

   

     

Vet att många bilder är suddiga men den har svårt att hänga med i rörelser och det gick undan vill jag lova ;o)...



 

Fulla med bus rusade de fram i snön & blåbärsriset!

   

Alba tog lite skydd hos matte men tuff som hon är så passade hon på att hoppa lite på Keenahis huvud - vilket jag tyckte att hon gjorde helt rätt i ;op



Puss på dej <3

 



Tittut!!!



Raringar...

 

Alba tuggar på pinne - älskar hennes lilla veckade panna! :-)
Och Keenahi fjäskar efter godis hos Malin... fyyy skäms... ;op




Avslutar med en bild på turturduvorna "Full Rulle" ;op

Tihi <3

Hahaha

Vad hände igår liksom??? Hade 152 läsare? :-D Haha vad roligt! Diskuterade med syster igår just om det. Att jag inte fattade så mkt vilken linje jag skulle följa osv - haha jag vet lite dum dum så ;op. Och jag brukar ha ett snitt på ca 47 när jag fatta var jag skulle titta. Men igår fullkomligt exploderade det tydligen! Really fun! :-D Undra vilka ni är som läser? Lite nyfiken blir man allt :-) Skoj!

Idag så skall jag träffa en alldeles underbart duktig fotograf! Skall bli skitkul. Är en hon och jag skall hem till henne vid 14. Jippie! Hoppas på att det blir kul och skitbra bilder! ;op

Ikväll blir det sedan bowling med grabbarna och Malin. Se om man får glänsa eller åka på ravdäng som man säger ;op hahaha......

Tog många fina bilder igår när jag och Malin var ute med vovvsingarna. Tyvärr så dog batteriet igår eftermiddag så det har fått ladda under natten. Skall lägga in bilder sen. Tänkte även lägga in bilder på mina julgrupper som jag fixade med hela natten tills idag :-D Erik satt vi datorn och jag hamnade med juldekorationer... gick och la oss halv 4 (!) hehe....

Nej nu blir det ut med Keenahi på en promenad i snön. Ser ut att bli fint väder idag också!

Yeyy!



Jag & Älsklingen i Mallorca i somras - fin utsikt hade vi från soltaket på hotellet ;o)

Lina Does The Town!!!

;o)

Hahaha nu har jag varit på staden och fick med mig en hel del grejer hem. Mycket nice :-D

Var först till Synoptik och undersökningen gick bra! En ny tjej som jag fick träffa men hon var mkt trevlig och kändes kunnig, så jag vart nöjd :)

Sedan bar det av att leta julklappar och hittade till bröder med respektive. Får vi se om de blir nöjda - hahaha.... ;op Skönt att vara typ klar iaf! Nöjd över mig iår, annars brukar det vara panikshopping :-)

Var hem och lämnade de stora påsarna och knallade vidare till Blomsterlandet. Handla det kan Lina det! Så nu skall jag göra 2 julgrupper. Oasisen ligger i blöt och så ikväll skall jag pyssla :-) Wiiie blir så glad. Tycker att det är så himla kul att hålla på med blommor och jag brukar bli nöjd. Hoppas att jag blir det ikväll också!



Hann lägga snittblommorna i blöt tillsammans med oasisen och en del saker ligger även i min väska. Så JA jag handlade en del ;op.....

Om en stund blir det eventuellt en liten promix med söta Alba och Malin. Så ska Keenahi få studsa i snön lite. Var nyss ute på balkongen och spanade - my sweetheart <3!!!

 

Smygfotade honom på balkongen....



Sedan ville vargen komma in ;op...

Pussen!

Tjohoooo!!

Nu skall jag strax iväg till stada och kolla synen. Måste ju göra det innan jag kan beställa nya linser. Var tydligen över 1 år sen ja var där... hum hum harkel harkel... så det va tydligen aja baja dags igen!!

Sedan skall jag även passa på och kolla lite klappar :) skall nog även försöka ta mig till Blomsterlandet kanske och fixa lite blomgrejer, vill så gärna göra en julgrupp med hyacinter att ha på bordet eller så. Japp det måste jag försöka med!!

Ikväll kommer Eriks äldsta lillasyster ;o) hit och skall iväg på julbord. Så då skall jag sminka henne innan, kul! :-) Sedan blir det väl teven?? Skall va effektiv idag tänkte jag och fixa iordning lägenheten innan helgen. Göra julfint och städat och så... är ju inte så jättemkt som skall göras men lite skitigt är det allt!

Fick jobba till 01 inatt och sedan upp 04 och ge mediciner. Så jag har lite lätt huvudvärk. Känner sig ju full och även bakis när man vaknar när man gör så. Usch usch - men nu är det helg!!! :-D



Älskar Dej...

Oj

Vad klockan går!! Dags att börja duscha o slänga i sig lite mat innan det blir att knalla i snön till jobbet!! HAr mumsat på hemmagjord ischoklad nu men behöver nog äta ordenltigt innan jag pyser! Blir fiskpinnar och mos från förrgår :)

Så glad för Syster också!! Love you & Good Luck <3

Jahopp

Då sitter man här igen då efter en natts sömn. Sov väl helt okej ;o) Skall idag jobba natt och börjar 15. Sedan får man se vad mkt man får jobba. Men sedan är jag ledig fre-sön och det känns myye bra :)

Idag när jag gick upp vid 8 för att ge Keenahi mat så hörde jag ljudet av sådana som skottade snö. O jo visst så var det!!! Mkt snö har det kommit i natt och det snöar fortf!!!! Yeyy :-) Gick dock och la mig en stund till men blev sedan väckt av att Eriks mob ringde. Så jag gick upp och ut m vovven vid 10. Var så himla skönt och Keenahis ögon blev stora som tefat när han kom ut och fick se allt det vita!! Haha han blev SÅ glad :-)

Vi tog oss bort till vattentornet och hittade in i "skogen" en liten bit och där fick han härja lös. Så himla underbart skönt för honom. Och kul hade han - det var väl bara förnamnet ;op Så störande att jag inte fick med mig kameran!!! Gaaah tror ni att jag blev arg eller??!! Men hoppas att den får ligga ett tag nu så hinner man kanske ta lite kort....?

Nej blir väl att sitta lite vid nätet nu och sedan kanske slå in lite klappar?? Behöver in i duschen oxå känner jag. Kanske lite mangoscrub innan jobbet? Mmmm nice :-)

Ha en bra dag,

Pussisar <3

Just det ett före och efter kort på mitt hår var ju lovat - dock inte det bästa men ni har nog sett lite mer på föregående kort hur det ser ut nu :-)

 

En aning mörkare än vad jag tänkt men I like it alot! ;op

Pussas*

Parrtykvällen från i Lördags

Me & My Sister

   

   

Hot hot hot ;op

 

Parrtypeople



Hahaha jag var bara tvungen - sorry bejb men du är H E T!!!! ;-D



Sad Eyes - så vacker.....



Min bror Thomas & Martin :o)

   



Söta <3



Schkåll!!! Haha jag och Emilia tog papper runt våra då de var iiiisande kalla!



Love <3

Avslutar med en riktigt HET bild på mig och Emilia:

Enjoy!!



More more more

På väg till Dansshow - gillade benvärmare över pumpsen ;o)

 

Lite Dansshow

   

Kul att se gamla elever & danskompisar/kollegor :o)



Min vackra syster & Advanced



Emilia & Manuela - beautiful...

   

   





En av de bästa danserna på showen. Såklart att Emilia är fotots centrum ;op

Tog lite fler kort men de här fick ta plats idag så får vi se om jag fyller på med de andra ngn annan dag ;o)

Pictures

Ifrån helgen som lovat ;) Titta & njut! Eller nåt ;op

STARBOYS FÖRST UT MED UNDERHÅLLNING

   
   


FLER ARTISTER SOM VAR MED:

Lilli & Sussie



Markoolio

 

+ många fler som ej fastnade på kort ;o)

Avslutar med en CRAZY på mig! Haha lever sig in i det med utväxt och ful i håret såklart ;op



Äntligen!

Hemma! Nu blir det spaghetti och köttfärssås och sedan har jag lovat update men kort från i helgen! ;op Bye so long farwell!!!!!

Snart

Får man gå hem! Yeyy ;op Skall kanske julfixa lite hemma. Måste slå in Keenahi och Ismas klappar. De får ju inte se vad de skall få ;op haha stängde dörren och gömde dem i garderoben igår. Erik tyckte nog att jag var lite fjantig men så är det! :-D De skall oxå ha de små raringarna. Skall passa på att slå in systers också. Sedan har jag abar ett par klappar till. Åker ju ändå till Gbg nästa helg så då blir nog ett sista race! Löser sig alltid :-D

Kanske hem till Malle ikväll och kolla på Bonde och Greys :-) Får se sen vad som händer... Nej nu blir det snart att kila! Kyss!

Idag

Var det ett vitt puder ute på marken när jag gick till jobbet. Iskallt men skönt med en uppfriskande promenad. Och det var det - bara förnamnet ;-)

Skrev ju om att jag drömde så mkt om nätterna. Och det gör jag verkligen! Imorse precis innan klockan ringde drömde jag som bara den! Usch mådde tom illa när jag gick upp och funderade en stund på att ringa mig sjuk för att jag visste inte  om jag skulle behöva spy :os Uuuääck!!!

Men jag tog mig till jobbet. Fortf lite illamående men skall försöka få i mig lite frukost snart.

Hoppas ni har en bra dag.

Puss på er sötisar :-)

Snyft

Nu var den slut. Eftertexterna rullar till en fin låt. Nej nu får jag stänga av innan jag börjar stortjuta! Skall ju faktiskt somna oxå :o/... uuuhhh.... buhuuuu...

Oj shit vad klockan är mkt!!! Ja så går det när man fastnar vid ngt bra och berörande :o) Men det var värt det! Lite extra tid i mitt fina vardagsrum. Riktigt nöjd med hur det ser ut nu faktiskt...

Nä usch bums i säng Lina Larsson!! Märks det att jag behöver skriva av mig eller? ;o)

Kyss <3

Mörk

Så här såg jag ut som brunett för ett tag sedan :-) Lite kul att se. Den ena bilden är lite retuscherad - kan ni se vilken? ;op

*Tihi*



Bra

Ser på en bra film på 3an nu. Den berör mig faktiskt. One True Thing heter den - någon som sett den? Vad tyckte ni? Jag tycker om den. Väldigt rörande och fin på sitt sätt. 10 år gammal men jag gillar den. Såg den inte ifrån början men kom in i rätt tid tror jag för jag förstår handlingen väl..

It´s wonderful <3



En familj. Mamman får cancer. Dottern som är en framgångsrik journalist tvingas hem av sin far för att hjälpa till hemma. Mkt händer. Mamman blir allt sjukare. Återblickar i deras liv m.m.

Se!

Så...

Nu är téet varmt och har precis avnjutit en hemmagjord pepparkaka :o) Skall nu gå och värma några lussebullar och kanske skära upp lite radiokaka och föda mig och älsklingen med? Mmmmums :-)

Promenixen gick fort och effektivt. Dock gjorde han inte number 2 utan bara numero 1 - men men bättre än inget! ;op Haha börjar bli lite trött nu tror jag...

Just det lussebullar var det ja!

Hittade den här bilden förut när jag kollade igenom gamla bilder. Är ifrån Mallorca i somras. Så brun.... så varmt och skönt :) Och finfina drinkar. Var dock inte så goda som de ser ut men de rann allt ner fint ;op Båda är inte till mig heller - tror att en var det? :-D



Vad kniper jag om? Haha skräll ;op

Just det jag! Den klänningen som jag har på mig är till salu! Eller inte den men en likadan. Äsch berättar mer en annan dag - nu skall jag bänka mig framför fotbollen och älsklingen :-)

<3

Haha

Kom inte så långt men nu är det dags att kalla ut i det ruskiga vädret! Just det téet först! :-D Lite popcorn fick jag serverat nyss iaf.. haha
Kyss!

Haha kolla in Popcornbollen!!!!!! Haha jag tror jag dör! :-D



Inte våran dock ;op

God Kväll Allesammens

Idag har det varit fullt ös på jobbet. Då gick dagen fort iaf! Har sedan jag kom hem satt igång en tvättmaskin, en diskmaskin och hjälpte till med maten. Känner mig riktigt duktig :-D det behöver man ibland..

Mitt i detta skrivande så tog jag mig en paus för att prata med snygga Malin :o) Hade en liten pratstund i telefon och eftersom vårat bredband ej funkar som det borde så måste jag koppla ur nätet och i tel och vice versa. Men nu skulle hon på träning så vi fick ge oss :-)

Nu gör älsklingen popcorn. Skall se om jag kan snika till mig lite. Annars snor jag en egen påse ;op Tänkte koka mig lite te och gå ut med vovven under tiden medans det blir klart och sedan sätta mig vid teven och värma mig. Börjar bli kallt nu, frysa på o grejer. Riktigt rått ute.. uschan buschan.... Blir kanske lite julbaksmys oxå - har ju en del i skafferiet *mums* ;o)

Just det får inte glömma att hänga upp tvätten heller! Kanske bäst och börja fixa innan klockan blir för mkt och det är dags att krypa ner i sängen igen. Drömmer så mkt på nätterna så jag blir inte så utvilad. Känns som om jag gör saker och lever dygnet runt ;op haha missförstå mig rätt.

Pussah <3


Borde sova

Men hamnade en snabbis här!! Gillar visst snabbisar - hehe törr x-)!!

Nu har jag precis tagit en dush och använde underbara mango scrub ifrån Body shop. Någon jag VERKLIGEN rekommenderar!! Blev mjuk som en babystjärt :-D och sedan lite mango duschcreme på det och avslutande mango Body butter. Mmmmm nu kommer jag att sussa som en sessa!

Förresten gjorde ju håret i helgen. Hos underbara Camilla på Kroppspalatset i Åmål. She´s the Queen!! Jag blir alltid lika nöjd när jag går ifrån henne. Så jäkla bra! Vet precis hur man vill ha det och fattar verkligen vad man menar! Och så är hon snäll och trevlig :-) Blev blont och slingat brunt. Lite mer brunt än vad jag tänkt men bättre än vad jag tänkt!! ;op Blev jättenöjd - känns skönt att utväxten är borta.

Och vettni mer då??!! Jag har alltid funderat på extensions. Många höjer väl på ögonbrynen och är ifrågasättande då jag har långt hår redan men jag vill ha tjockare hår! Och det har jag väl insett att jag aldrig kommer att få. Det växer så att det knakar jämt men inte på tjockleken tyvärr. Så jag och Camilla pratade på det sist så nu skall jag få extensions dagen innan julafton! :-D Wiiiie *glad* Då jag är stamkund sedan många år och reser från karlstad för att få den bästa ;o) så skall jag få ett bra pris. Hon är så go och underbar!! Klämmer alltid in mig även fast jag ringt ett par dagar innan. Det är service det!! Oftast så vet jag ju inte speciellt långt i förväg om jag kan ta mig hem till Åmål och därför ringer jag och chansar med kort varsel. Men jag tror aldrig att det INTE har gått att få tid. åååh de är underbara och jag rekommenderar verkligen det stället ;-D Love = Kroppspalatset ;o)

Nej nu skall jag somna med ett leende på läpparna och dofta mig med lite Mango till sömns.

Ha en bra dag imorgon - händer något skoj?

Kyss


På väg hem

Nu skall jag snart dra hem ifrån jobbet. Pratade med älsklingen och skulle bara lite snabbt svara på ett mail och sedan skynda mig hem och nu hamnade jag här *lite snabbt*

Igår julpyntade jag en hel del. Fått gran av eriks föräldrar som jag började klä igår men den är inte klar riktigt än. Kanske fortsätter sen? Hade tänkt och dra till Malin en sväng men älsklingen ville ha med mig och handla och grejer så tiden räcker inte till idag! Någon annan dag den här veckan kanske söt? :)

Skall försöka fota mina juldekorationer hemma oxå men får se om korten blir bra. Annars får ni hålla tillgodo med beskrivningar sen :-)

Fick en fin kommentar förut. En tjej som skrev att hon tyckte att jag var lik Carmen Electra?? :-D haha det gör inget då jag personligen tycker att hon är dretsnygg! Tihi.. nu säger jag inte att jag är det men kul när folk är snälla att kommentera sådana saker :-) How sweet... Har tidigare hört att jag är lik Fergie i B.E.P och det gör inte heller något :op hon är fulsnygg och cool! ;op Kelly Clarkson ngn gång oxå.. haha vem tycker du? Någon ytterligare kanske eller ingen alls? :-D Tell me!

Ha en bra dag! Nu är det bäst och rava på!

Ciao!


Hem

Nej nu vill jag hem och mysa med älsklingen i soffan. Tända det 2a Adventsljuset och äta pepparkakor och kanske ngt annat smått och gott :o) Tända stjärnorna och ljusstakarna jag har hemma och bara må gott!

Dags att packa ihop grejerna och sedan bege sig ner mot station. Vi har ingen bil hemma så pappa skall ta en promenad med mig och vovvarna ner dit istället :o)

Skall höra om vi kan se på film när jag kommer hem? Myys!! <3



*My Love*

Morrn Morrn!!

Nu har jag precis klivit ur sängen. Välbehövligt att sova länge idag. huvudet värker bara en liten aning men resterna av en pizza som snart skall värmas och slinka ner gör nog susen!! haha!

Igår var det som sagt dansshow i Säffle som gällde. Var riktigt kul att se det igen! Fick en massa minnen och feelings tillbaka. Allt jag kunde känna när jag satt där i publiken - varför är inte jag med där uppe? Jag vill dansa!!! Usch vad jag saknar dansen!!! Saknar discon! Tempot, musiken och kläderna! Åååååhhh!!!!! Tänk om man kunde få ihop det så att an kunde pendla. Tyvärr så verkar det inte finnas ngn grupp som passar mig som stämmer överens med tåg eller bussförbindelser. Men åh vad jag vill dansa! Och jag vill dansa i Åmål - that´s it....

Var kul att se gamla danselever som man haft. De växer upp och blir riktigt stora. Riktigt duktiga. Kul att se hur de har utvecklats :o) Har tagit en del kort och skall försöka lägga in när kabeln är i min närhet. Tyvärr så vart det inte så bra bilder på avstånd och jag lyckades typ ta kort varje gång de vände ig om eller gick av scen... haha likadant tamefan på varje dans ;op.

Nej men det var kul att se igår.... You can dance now....

Fotandet fick ställas in igår utav vissa skäl och idag hade vi tänkt att försöka istället men det kommer ej hinnas med innan jag måste bege mig tillbaka till Ksd :o( Lite tråkigt men vi får försöka få till det om ett par veckor igen....

På kvällen så begav jag mig ut med syster yster o co istället för att sitta i soffan och dega ;op. Man blev medbjuden och varför inte?? Hade jättekul med min sötnos. Kul att träffa de andra tjejerna oxå. Pimplade vin hemma hos söta Matilda och sedan blev det kära lilla HC. Inte så mkt folk men det var kul. Träffade brorsan T bla :-D så jag hade skoj! Sedan blev det pizza på Ceylan. Åt världens största pizzaslice på vägen hem. Hahaha fy fan vad jag skrattade ;op

Puss på er - hade ni en bra helg??

Citat från kvällen igår:

Diskussion om att enligt vissa som tror på Gud, har man sagt en svordom men ångrar den så kommer man inte till helvetet. Emilia skall prova och orden som kommer ut är: Fan! Å jävlar Nej! ;op

Emilia berättar om ett inställt besök: Han hade gjort ngt med sin arm och hade vart på sådan där akupunktering....

Haha hon är söt hon syster ;op

Åmål <3

Är hemma hos mami och papi. Riktigt skönt och mysigt! Var till frissan idag. Blev myycket nöjd Bildbevis kommer  om ngn dag! Har med mig kameran men glömde sladden så jag ka inte ladda in några kort nu :/

Ikväll blir det Säffle som gäller och dansuppvisning! Har fått fribiljetter och skall bege mig dit med pappa ikväll och se sena föreställningen. Skall bli riktigt kul då jag inte vart på en show på evigheter!!!

Annars blir det att slappa och mysa.. sitter just nu med min älskade misse Caroline som skall börja på sitt 17e år snart... min lilla älskling.. tänk om hon kunde få leva i evighet... det önskar jag mig i julklapp nu iaf om tomten hör mig. Lille sissen <3

Imorgon blir det sovmorgon!!!! Mye skönt

Ha en trevlig helg alle!

Kyss

Lovat nr 2

Bilder från i lördags!! Tack alla som var med och gjorde en SUPERkväll som sagt! :-D



Redo för fest (ursäkta att jag ser så grinig ut - jag var glad! :-D)

 



Eriks finfina present som han fick av boysen. Bara att börja slurpa och suga. För allas info - den praktiskt taget tömdes under kvällen av ett flertal pers. ;op

 



Jag & Söta Sofie



Vackra Johanna

 

PartyPeople!!



The Shining!!!!!! Aaahhh!!!



Paaarrty!!! :-D





Jag var för kort!!! Haha :op



MIN!! Ni får ursäkta den osmakliga bilden men var tvungen.... ;op
Här balas det dricka för fullt!

 

Björn & Jag :-)



Birthday Child´s!!! ♥



Lovat

Bilder från ett flertal tillfällen. Börjar väl med några från min och Eriks årsdag kanske :o)



Här skall vi precis dra och självklart smyger paparazzin fram ;op



Förrätt: Vitlöksbröd & Aioli



Ett glas vitt till maten

Allt detta var vad som togs på maten också. Haha var så hungriga och det var så gott så det glömdes helt enkelt bort!! :-D

   

   

Våran fotosession som självklart var ur spår redan från början ;op



Kyss! ;op

Morgon

Jobbade till tolv igår natt och sedan fick jag sova. Hade ställt klockan på sju och fattade inte så mkt när den ringde. Sov så gott så ;). Men det är skönt att komma hem. Var hemma till åtta och hade inte tänkt att sova utan pyssla men hamnade i soffan och vad händer? Jo jag somnar... haha så jag stängde av tven och gottade till mig under filten ist och sov tills för en liten stund sen.. var väl välbehövligt antagligen....

Idag skall jag pyssla och greja här hemma tänkte jag. Trappuppgången skulle behöva städas också. Ser för jävligt ut!! Såg det imorse när jag kom hem.. varit så slaskigt väder och då blir det ju lättare skitigt...

Ikväll blir det sedan julgala och julbord på bmb. Skall mötas utanför kl 18. Hoppas att vädret håller sig stabilt. Blir lila klänning som jag fick av mamma när jag fyllde år - love that one! Ett par spetsleggings och mina svarta pumps. Ett face och lite hår vore bra också ;) Får se vad som hittas på!!

Sedan imorgon så beger jag mig hem till åmål. Skall bli så skönt att komma hem, har längtat länge... Skall till frissan på lör morgon, fota under dagen och sedan blir det dansshow på kvällen.. annars mkt mys med familjen ♥

Vad skall ni göra i helgen?

Puss ♥

Ge mig!

Tihi

=)



ClazzyFashion

Jag är med hos sweetwishes.blogg.se och tävlar om sötnosar!

Tävla du också!!

Vill ha!!!

Hittade fler sätt att öka mina chanser gällande den här juldressen ;op



Länk till ClazzyFashion.se

Jag är som sagt med och tävlar om en fin juldress via Songbirdie.blogg.se

Tävla du också!!!!

=)

Ingen ork...

Eller tid att sitta vid datorn därav bloggtorka tyvärr :(. Men allt är helt okej här, rullar på...

Hade skitkul i lördags! TACK alla som kom och gjorde kvällen fulländad ;op Får tas en favorit i repris någon gång - glaset finns ju kvar hehe. Bilder kommer så småningom...

Nej ikväll är det nattarbete som gäller. Imorrn är jag ledig och då blir det julbord med jobbet :)

Dags att röja,

Kyss

RSS 2.0