Godnatt <3

Godnatt Sötnötar!

Ikväll blev det alltså Huga som blev Den rätte för rosing - inte helt oväntat kanske!

Har precis ätit en stor skål med frysta trdägårdsbär till efterrätt. Sååå gott! Har fått dille på det nu när jag inte äter godis. Mitt begär och må-bra-sak ;o)

Nu skall jag borsta bissarna och gå ut på kvällsrundan med vovven. Sedan blir det att dänga kudden med älsk!

Puss puss
<3



Höhöhö!
Gammalt kort
;op

Maaat!! =)

Nu skall jag äta! Är hungrig som en varg! Satte på vattnet på spisen men upptäckte att jag glömde ta bort off... ahah suck så nu får jag vänta lite till!

Gick hyffsat på dansen... glömmer bort hela tiden =( suck störande!! Har missat så mkt och det känns...

Men men får kämpa vidare! Det SKA sitta när det är showtajm iaf! ;o)

Nej ni nu blir det det sista på Den rätte för Rosing och lite käk!

Puss mina älsklingar!
<3


Tänk...

Vad tiden skall gå fort jämt!! Var iaf och tränade förut! Gick bra men var jobbigare än vad jag kom ihåg ;o) Hehe...

Annars har jag diskat, dammsugit och har en tvätt i maskin. Den får jag plocka upp sen för nu skall jag iväg till dansen! Tänk vad klockan går som sagt! Börjar dansen om knappt en timme... dags att göra sig klar för det då.

Har precis klämt i mig en hamburgare och 2 skorpor oxå. Och är FORTFARANDE hungrig! Kan kanske ha o göra med att jag äter fort? Inte vet jag... grinig är jag iaf för jag är inte mätt! Så här skall ätas när man tränat klart ;o)

Vad har ni haft för er idag då??

Kyss
<3



;op

Då var det slut!!

Nu var Ellen slut! Dags att göra sig iordning och dra och träna då?! Kämpa nu Lina kämpa!!! ;op

Pussah
<3



Vilket ass!!!!
;op

Leeeedig =)

Idag har jag en helig dag! Oj menar ledig! ;o)

Började med att ta hunden till skogen i ca 1 timme och busa lite. Sedan har jag ätit frukost, slappat framför teven oc datorn. Kört en diskmaskin och tänkte få bort all disk idag. Skall även dammsuga och tvätta minst en tvätt tänkte jag. Gött segt att städa som vanligt på mina lediga dagar men men.... Vill inte hamna tillbaka i dåliga vanor utan vill ha det rent och snyggt nu!!

Skall se på Ellen kavrt i ett och sedan blir det SATS då. Jag SKA gå idag ;o) hahahaha...

Måste bara lägga upp den här bilden! Såg den när jag läste på söta Elinas sida. Och jag kan inte sluta gapa. Herregud! Stackars! Detta är INTE Elina då ;o) hehehe utan en bild även hon hittat! Jag tyckte bara att den va rolig.

Oh MY...



Asså kan man ha så???
På riktigt???
Shit.....

Måtte bilden va fake....

Va sa ru sa ru??

Sa jag att jag skulle lägga mig??? Naaaaeeee!!! Det går ju inteee! ;o) Upptäckte precis att det är ballar av stål på G! Börjar om 2 min så blir att borsta bissarna och gå ut med vovven i pausen - nu vill jag skratta! =)

Säger godnatt iaf för nu stänger jag av datorn!

Naaaatt!
<3


Jo men så atte...

Nu skall jag fixa mig för natta! Trött och redo för sängen! Idag så skulle jag ju träna då då... var aldrig iväg. Men IMORRN!! ;op haha ne men allvarligt imorrn får det bli SATS på allvar! Need to go to work out!!!

Skulle ju ha fotat imorrn men jag mitt nöt hade glömt bort att det var dans på kvällen och jag MÅSTE gå då det inte är många ggr kvar innan uppträdandet den 25e. Men allt var lugnt med fotografen. Skitsjysst måste jag säga! Han ville också avvakta och hinna finslipa på idéerna. Helt okejj med mig - gör helst kanonbilder från första start istället för något haffsigt!

Så han tyckte att jag skulle njuta av min lediga dag istället, snällt va ;o) Men men det kommer att bli av! Det hoppas jag verkligen för jag vill INTE att det rinner ut i sanden... men varför stressa så länge det blir av och blir bra =)

Nej ni sängen var det va? Näst efter vovven varit ute!

Gonatt
<3

Något som jag såg:

När jag var och handlade förut.
Det var en som hade ett riktigt snyggt sadelskydd till cykeln må jag säga....



Detta skulle väl pigga upp vem som helst en regnig och grådassig dag?? Kanske man får skaffa sig?

Grrr! Väcker tigern i dej!

;op

Har ni hört?!

Hörde ni om den mannen som de hittade i en lägenhet som varit död i ca 1 år(!) Herregud vad läskigt!!! Det var brevbäraren som upptäckte det då han inte fick in posten genom brevinkastet längre.
Hörde jag idag iaf! Har ni hört något annat??

Säger som en på jobbet sa: Snälla om inte jag kommer till jobbet en dag utan anledning, snälla leta efter mig då.
Jag håller med... Vänta inte ett år... snella... det vore sjysst...

=/

Tissenödii!

Jepp jepp nu skall jag bege mig till toaletten ;o) Nödvändigt för er att veta va?? Haha! Men efter jag varit där så skall jag fixa fram lite efterrätt. Erik och jag gjorde hemmagjorda hamburgare förut efter ett mkt gott recept! Något som jag rekommenderar verkligen?! Någon som skulle vilja ha? ;o) Hahaha man kanske skall börja med sånt? Dagens recept? Eller kanske inte... vill hålla min älsklings goda mat för mig själv ;op tihi....

Nu skall jag släppa ut keenahi och sedan blir det frysta trädgårdsbär! Mmmmmmmmumma!!!

<3

My weekend <3

Efter all shopping på lördan så var vi trötta i fötterna och snurriga i huvudet =). När vi kom tillbaka till hotellet så gick vi upp och gjorde oss iordning, tog med oss morgonrockarna som så prydligt låg vikna på våra sängar och kröp i de vita flipflopsen man fick på fötterna. SEN! Begav vi oss ner till spa:t =) mmmm mysigt! Där duschade vi av oss snabbt och hoppade ner i poolen. Iiiih va kallt!!1 Haha skojar inte! Freezzzzing!!!! =) Där låg vi och huttrade och funderade på hur vi skulle göra. Det var nämligen öppet för båda könen när vi var där och bastun var full. Efter en stund kom 4 öldrickande grabbar ut och slog sig ner vid poolen. Då funderade vi på hur vi skulle göra då vi kom på att vi hade plånbok med oss. Efter en låååång stund och mkt hackande av tänder.. hahaha ja jag vet vi är knäppa =) men då hittade vi ett sätt att göra och satte oss i bastun.

Där njöt vi av värmen och tjötade och mådde gött då vi fick vara ensamma =) hahaha.... rätt som det är utbrister Malin: Det var en vaken man!! Hahahaha oj nu skrev jag fel!!!! <------ Hahaha det skall stå¨NAKEN man! Så sa hon!!! Och jag bara kommer han in då går jag ut!

Rätt som det är så kommer han in! Spritt språngande naken med handduken i handen!!! uuuuh!! Jag bara stirrade rakt in i väggen, malin likaså... Kort därefter kommer hans fru in, hon har dock en handduk runt kroppen och visar ingenting... Och inte nog med att han kliver in näck. I ögonvrån får jag se att han sätter sig ner och lägger upp ena foten på det andra knät - så som grabbar sitter! Så han skrevar rätt rejält!!! Asså kom igen! Hahaha!!!

Visade sig att de pratade tyska... där ser man....

Visserligen stod det att man inte fick ha badkläder men jag ville inte sitta där näck när det var blandad kompott så att säga. Men man kan ju iaf ha handduk runt sig!! De tyckte väl säkert att vi var konstiga som satt där med handduk och badkläder men what the... haha! =)

Vi hade hur som helst en trevlig stund i relaxavdelningen! Därefter gick vi upp på rummet och fixa till oss lite samt glana på teven. Sen blev det ut att leta ngt gött ställe att käka på! Vi hittade till slut ett där jag tog pasta med svamp, oxfilé och vitlök måste det varit i! Bara SÅ gott! =) så det vart lyckat!!!

Efter maten gjorde vi ett snabbt besök på ica där vi fick lite gottit till efterrätt. Kvällen spenderades sedan framför teven i den sköna hotellsängen =).

Natten var sådär, jag sov helt okejj men det var så jäkla varmt!! Man kände sig bakfull när man vakna! Mkt uttorkad!! Hahaha =) Upp vid 9 iaf söndag morgon och njöt av en rejäl skandinavisk frukost. Där fick man iaf grönsaker som inte jag och erik fick i london ;o)

Söndagen bestod sedan av shopping innan vi tog tåget hem till karlstad!

Hade en mycket bra helg och som sagt en del godingar fick följa med mig hem i kassarna. Bilder kommer senare!

Pussssen
<3

Mooorning!

Nu är man uppe tidigt för jobbet hägrar! Var inte så nöjd när jag vaknade tio i sex och klockan skulle ringa sex =( så det var lika bra att gå upp!

Ser ut att bli en fin dag - man kan ju alltid hoppas! Ikäll tänkte jag verkligen försöka masa mig ner till SATS, var alldeles för lång tid sedan jag var där och jag måste komma igång. Bli lite piggare!

Annars har jag inte så mkt att säga här på morgonkvisten! =) Bilder från i helgen och lite mer tjöt om vad jag har gjort får bli ikväll! Dags att surfa, borsta bissarna och gå till jöbbe!

Kyssss
<3



Hahaha Charisma firar studenten från ifjol!
;op

Godnatt!

Nu skall jag betala räkningar sedan sova. Kul avslut på en shoppinghelg liksom?

Puss!

Shoppelishopping!!!

Ååååh vilken bra helg vi har haft!!! Så himla skönt att umgås och gå i affärer! Men det är slitsamt att shoppa! ;o) Man blir trött och snurrig - men det är det värt.....

Med mig hem fick ett par lackleggings följa med - tighta som f a n!!! =) Skiiit snyggt till ett längre linne eller liknande. Hittade även ett par mörkblå tighta stuprörsjeans men snygga detaljer. Bla dragkedja nere vid vristen. Märke Miss Sixty - hittar typ aldrig jenas så jag är så glad att dessa fann mig som ägare!! Sååå perfekta - sitter som ett smäck! ;op Hehehe....

Och hittade dessa små raringarna också.. skor!!! Fanns så mkt olika heta men fick iaf ett par med mig hem! Lycka!!! Ett par gråa med cerisérosa detaljer eller vad man skall säga från Top Shop. Höga och heta som f a n!!! Ååååh så underbart!!! Längtar tills nästa gång jag skall ut - då vet jag min outfit! =) Hittade ett grått linne på JC med rosa mönster, lite längre linne. Wonderful!

När vi var inne på Åhlens så började Malin kolla på örhängen. Och när jag upptäckte att de var nickeltestade/fria så kände jag att jag också ville införskaffa mig ett par! Har inte haft örhängen på ÅR och DAR men mina hål har inte växt igen iaf! Hur bra som helst! =) Har 2 i vä och 1 i hö. Så det blev ett par rosa bling bling och ett par vita pärlor. Satte på mig dem igår och det känns bra! Inte ont, inte röd inte ingenting! Peeerfa! =)

Har lite mer att berätta om helgen men nu skall jag käka! Mästerkocken har varit igång igen! Och det är inte jag! ;op

Kyss!
<3

Jippie!

Gårdagen var kanon!!! Var först hos mig och hade förfest och sedan drog vi ner till stan. Där blev vi uppmötta (kan man säga så?) och gick till Pixations studio. Där blev det lite mingel och sminktajm det sista innan vi drog upp på scen =) Hade skitkul! Men det första Lina lyckas med att göra när hon går ut på scen är att hela foten viker sig. Haha liksom snyggt?! Lina lyckas hon... som vanligt...

Annars gick det bra att skaka rumpa där.... Träffade på Star Pilots en sväng innan vi drog ut på scen - fick lycka till och give me five av dem! =) Hahaha...

Pratade med Oksana litegrann, underbart vacker och trevlig modell! Bobby var där såklart, söt och trevlig =)
Alla var så trevliga! Skitkul!

Nej ni bilder och kanske lite mer info kommer imorrn kväll! Nu skall jag göra mig iordning för att sedan dra till sthlm med Malin och shoppa loss! :-D

C-ya!
<3

Hahaha

Precis innan jag skulle gå imorse fick jag i spegeln syn på mig själv och VAD får jag se?? Jo att vissa partier i håret blivit lila... dassigt lila... haha så min inpackning färgade av sig och satte sig fast...

Lina lyckas med allt hon...

SUCK!

Så var det med det!

Sov med silverschampooinpackning inatt. Har inte sovit alls bra men vad gör man inte?! Från mitt mål till att bara färga utväxten så vart det lite mer då! MEN! Det gula är borta. Wihoo!!! Är dock väldigt ljus i huvudet nu.. men det är väl bara till att vänja sig! Jag har ju själv satt mig i den här situationen så sä är det med det!


Nu skall jag äta upp min ägg o kaviarmacka och sedan bege mig till jobbet. Tittade ut och fick en chock! Snön yr som bara den ute!

Idag kommer mina tankar vara på annat håll. För det första hos min älskling som skriver en riktigt jobbig mattetenta idag. Lycka till!! Och för det andra till en älskade vän som sitter för långt bort för att jag skulle kunna ge en STOR kram men jag älskar henne så och finns här för alltid <3

Hoppas ni får en bra dag! Ikväll blir det parrty!

Kyssah
<3

Positiv!!!

Tänk vad fort det kan vända mina vänner!!! Tack GODE GUD för silverschampoo!!! Asså det fungerade jättebra! STOR skillnad! Visst jag är ritkigt blond nu men hellre det än gul!

Så ville bara berätta att jag är lite gladare nu! Så får vi se hur jag känner mig imorrn ;o)

Funderar på att lägga mig med silverschampoo i inatt?

We´ll see!

Godnatt älsklingar!
<3



Wiiie...

Ska man....??

Ta och skölja ur cp-driten nu kanske??? Ursäkta men jag kan verkligen inte va glad... mitt problem att jag bryr mig så mkt om va andra tycker...

Ju mer jag såg mig i spegeln förut .... en liten aningens förbättring tyckte jag mig se.... men jag vet att vissa som kommer att träffa mig kommer att tycka att jag är ful... eller att håret är fult... men men skit i dem!!!

Märker ni att jag brottas med hjärnspökena eller? Hahaha jaaa suck igen på mej.... mycket som rör sig i skallen... har en dröm nu om att när jag spolar ur silverschampoot så ser det bra ut... men det förblir nog en dröm.....

Håller alla tummar & tår jag kan!! Kanske går bättre då?? Ser det kasst ut så sover jag tamefan m schampoo inatt!

Haha VÄRLDENS STÖRSTA i-landsproblem kanske men fuck vad jobbigt de e!!!

Packat har jag inte heller gjort, och dammsugit... bläääääääääääää!!!

Nu säger vi gonatt så att jag inte förpestar er tillvaro mer....

C-ya tomarraw!

Kyssen...



Denna färgen va fiin den....


Mår SÅ dåligt...

usch usch usch... varför kan man inte hejda sig själv ibland?? Hade jag sett fram i framtiden så hade jag ALDRIG färgat håret idag... suck suck suck... varför kan inte det bara bli som man tänkt sig??? Varför KAN man inte?? Lyckas??

Låter som om det ser FÖR jävligt ut! Det gör det väl kanske inte men det ser inte bra ut... enligt mig själv... var mkt finare innan... usch usch usch varförrrr?????

Men egentligen är det inget att hänga läpp för längre... gjort är gjort!! Så jävla typiskt att det skulle göras idag!! Nu skulle jag velat haft ngn som är grym på att blondera i min närhet som kunde fixa till mig inför imorrn! Jag hoppas verkligen att silverschampoot gör susen!! Sitter med världens inpackning nu, typ halva flaskan med en hätta över... hahaha suck vad patetisk.....

Men men man lär sig av sina misstag...

Nääääeeee suck!!!

=(

Gaaaah!!!

Jag blir så trött på mig själv! Nu borde det väl varit sista gången??!! Vaddå tänker ni?! Jooo så här är rä!!

Jag får ju så snabbt utväxt i håret då det växer som ogräs. Så jag köpte hårfärg för ett tag sedan för att använda när utväxten blivit för stor... kände nu att jag ville va fin inför helgen osv osv... jag blonderar mig... vad händer???? KATASTROF!!!! Eller ganska... blond blev jag i utväxten MEN med gula inslag!!! Fyyy fan!! Blir så trött! Bu är jag i valet och kvalet om jag skall gå och köpa brun färg och färga över skiten?! Usch jag vill inte! Vill va blond! Att det skall va så svårt???

Nu körde jag i massa silverschampoo och har som inpackning så får vi se om det blir bättre...

Älskling tyckte inte att det såg så farligt ut.... tyckte jag va fin... hmmm believe it or not??

Snäll han...

Ciao!

Hahaha

Ja niii!!! Nu grejar Lina för fullt här hemma. Skulle packa - hamnade med något annat istället ;o)

Tell you more laterrrrr!

Pussen!
<3



Åååååh!
Hittade det här kortet på datorn nu!
Typ 2 år sedan tror jag! =)
Jag, älsk & underbara Cicci!
Saknar dej tösa <3

Neee ni...

Dags för en promenad med vovven kanske? Var ett tag sedan nu... Solen lyser fortfarande så man får la passa på! Sedan blir det att packa inför lördag då det är shoppingresa på schemat med älskade Malin =)

Pyss
<3



Tihi vilken raring!
Kolla den lilla tungan!
SötisSnosis
<3

Kolla vad jag hittade!

Läste Linda Rosings blogg nyss efter att jag sett på Den Rätte För Rosing... hmmm? Skumt!

Jag ska INTE vara på Arena i Karlstad på Fredag...
Linda Rosing, 2009-03-26 08:58

Vill bara upplysa alla er som hade tänkt besöka Club Arena i Karlstad för min skull att jag INTE kommer närvara!!

Jag befinner mig i Sthlm, och det har aldrig varit sagt att jag skulle åka ner dit och göra det här jobbet. Det stämmer allså inte.

Vill också tillägga att jag aldrig tar sådana updrag, those days are over long time ago.

Jag kommer inte att vara där...


Tugg - um - mi!!

Nu är jag nyss hemkommen efter en lång och trevlig lunch med Johanna! Vi gick till Munken där de hade middagsbuffé. Skitgott!! Stort salladsbuffésbord! 2 olika soppor och husmanskost. Vi nyttjade 3 stora tallrikar var typ ;o) hehe mumma!

Och JAG åt SOPPA! Hehe! Jag tycker att soppa är en väldigt tråkigt rätt och det görs inte så ofta hemma hos mig om man säger så. Det är inte det att jag tycker att det är äckligt utan bara tråkigt...? MEN jag smakade på en skaldjurssoppa idag som bara var Mmmmm GOD!!! Var saffran i den oxå, morötter + broccoli och grejer! Fasen va gott det var! Hahaha =) Och de hade även en aioli som bara smälte i munnen! Mmmm vitlök! Mycket! Sååå goooott! ;op

Vi satt där en lång stund och svullade i buffén. Tjötade om allt man kan tänka sig. Var så skönt att äntligen få träffas igen. Var på tok för länge sedan... och idag bestämde vi oss för att hädanefter så MÅSTE vi ses mer! Det är bara så!!! Jag känner det! MÅSTE försöka få mer tid till mina vänner - de är värdefulla!

Skiljdes åt på stan och tog bussen till Konsum. Där handlade jag lite göttit och ikväll är det jag som står för middagen. Huvaligen! Håll tummarna att det inte brinner fast, smakar uschanbuschan eller tappar driten i golvet! ;op haha... Lax, ris, sallad och sås står på matsedeln!

Nu skall jag surfaaa och glo på Den rätte för rosing på webben. Behöver få min lilla dos av det tänkte jag ;o)

Pussen
<3



Underbara J!
<3

Åka snart

Nu skall jag göra mig iordning och sedan bege mig ner mot stan! Är hungrig så det skall bli gött med lunch! =)

När jag kommer hem blir det till att packa inför helgen!

Pussss
<3


Färdig!

Nu har jag varit hos tandläkaren, var klar för en bra stund sedan men tog med vovven till skogen för att andas lite ;o) Hahaha...

Var tandhygienisten jag fick träffa idag. Hom rtg:ade tänderna, kollade efter hål, skrapade lite tandsten som tydligen fanns där :-S och putsade dem med fluor. Gick väl bra men jag gillar det INTE. Mitt hjärta bankade hårt och ibland var hon lite hårdhänt tyckte jag och det gjorde ont! Speciellt när hon skulle kolla tandköttet... iiiihhh!!!

Men fick iaf beröm för mina tänder :) Tihi sånt är skönt att höra! Vet att jag har början till några hål men de är så små och inget man gör ngt åt. Det är upp till mig hur jag sköter dem helt enkelt. Undvika sött - det har jag ju slutat med. Använda tandtråd dagligen - ngt jag kanske borde börja med =( Tycker att det är så läskigt! Sist gång jag var hos tandläkaren fick jag beröm och kommentaren: ser att du använder tandtråd dagligen! Hahaha neee.... Och ett till sätt som är bra när man sköter sina tänder är daglig borstning morgon + kväll - det gör ja ju redan.... Gu så bra ja e! ;op

Så så är det.. nu hoppas jag att det dröjer innan de kallar mig igen. 1-2 år skulle jag tro! Men ringer de om ett år så tänker jag säga nej - så länge jag inte har några bekymmer såklart! Undviker gärna att gå dit om jag inte MÅSTE!

Så nu skall jag kolla runt på nätet en sväng med min fluorbanansmak i käften :-D haha...

Klockan 13 skall jag möta söta Johanna på stan och luncha! Hon fyllde år för ett tag sedan och lovades en lunch av mig - idag är det dags! ;o)

Puss
<3



Från min & Eriks gemensamma fest i nov ifjol-
F A N va sköj det va!
=)

Iiiiiiih!!!!

Glömde ju berätta att igår när jag var i falun så ringde telefonen. Hej detta är från Folktandvården på Norrstrand - vi tänkte att det var dags för en koll igen! Whaat?! Men när var jag hos er sist?? Hmmm ser ut som i maj förra året? Jag höll på att få en chock, trodde verkligen att det var efter sommaren... men usch va äckligt sa jag! Är det så längesen? Usch va äckligt!! Jaa tiden går fort ibland försökte hon... haha hon trodde väl jag va knäpp ;o) Jo men vi har fått ett återbud imorgon så jag tänkte höra om du kunde komma då?? Lina låtsas tänka och säger sedan ja.....

Så nu har jag tid hos tandläkaren idag kl 10. Varför sa jag ja?? Jag HATAR ju tandläkaren och är i detta nu liiiivrädd!! Uuuuh =( vill inte!!! Men dum som jag är så är jag inbokad och skall pallra mig dit alldeles snart. Bäst att borsta tänderna riiiktigt ordentligt nu!!!

Önska mig lycka till!!!

Gaaaaah!
=(

Pannkakor!

Nu har älskling agerat kock igen och skall få våra magar fulla med underbar mat!
Hehe ;op

Pannkaksdags!

Mumma!

<3

Skönhetstips?!

Tänkte på det igår - har jag några skönhetstips?? Att ställa ordet skönhet framför känns kanske lite fel men tips har jag väl! =)

Något som jag tänkte på igår när jag duschat och som jag kan tycka är snyggt är att spraya blött hår! Har man inte tillgång till mousse (som är det bästa egentligen!) så fungerar spray ypperligt! Efter man handdukstorkat håret och borstat det om man så önskar så tar man bara sprayen och sprayar lätt över håret. Snyggast blir det om man "kramar" håret med handen - det blir så fint halvlockigt då. Blir även som att du nästan behåller synen av nytvättat blött hår även när det torkat. Super! =)

Tihi...

Try!



Finlandfärjan ifjol - dock EJ gjort så med håret.
Här är det plattat ;o)
Kyss!
<3

KarlstaboParty!

På fredag är det parrty på Arena i Karlstad! På scen Star Pilots & Elov & Beny, kvällens värdar Linda Rosing och Bobby!!! Skitkul! Be there!! ;o)

Jag skall bla vara med på scen tillsammans med några utav de andra brudarna som var med i musikvideon till Elov & Benys låt Singel & Sökande!!!

Åh vad roligt det skall bli! Längtar! Haha :-D Innan vi drar dit blir det förfest hemma hos mig med girrlsen!
kdbopartya3



Kommer ni??
;o)



Nu är vi hemma

Kikar på reprisen av Ballar av Stål på 5ans webtv nu. Skitkul jue! :-D hahaha!!!

Har lite att berätta om vårat besök då. Kom dit och var nervös as hell! Fick komma in och träffa sköterska + veterinär. Summan av allt kan jag baar säga att jag inte blev nöjd! Ju mer jag tänkt på det ju mindre nöjd känner jag mig =(. Så tråkigt!

Beöket gick bort, kändes haffsigt och inte alls som om jag träffade en specialist. Skitkasst... snyft.... Svårt att föklara här... kan prata om det om vi träffas irl istället ;o) Skall iaf dit på en MR senare i april.. så är det med det...

Efter besöket så tog vi bilen till Falun och min älskade faster + sambo =) Så mysigt att åka dit en sväng! Me like really much! Stannade på vägen och käkade, tog en kycklingrulle - myche gott!

När vi var i Falun så mådde både jag och keenahi mycket mycket bra! Var mkt kallare där och mera snö. Har börjat tröttna på snö här hemma men när jag var i Falun så ville jag inte åka hem!!! Idag var det strålande sol och så skönt! Så vackert! Keenahi var lycklig och jag var lycklig! Där hade man velat stanna tiden faktiskt....

Idag har det varit mkt bilåkande men nu är jag hemma som sagt... Träffade söta Soife en sväng och tog oss en promenad med vovven i solen... annars har jag inte gjort så mkt, känt mig lite nedstämd.. inte vet jag varför?? Efter en stund kom älskling och fullkomligt droooog mig upp ur sängen och satte mig här för att titta på Ballar och skratta lite ;o) go va?!

Idag är det ju våffeldagen men vi har inget våffeljärn så jag får inga våfflor =( detta är jag mkt ledsen för... snyft hade varit så gott... Skall göras pannkakor här ikväll och det är ju gott men inte riktigt samma sak....

Nu skall jag fortsätta kolla på Ballar... ;op

Kyss
<3



Jag i bilen på väg hem idag....



Jag & Keenahi i blåsten utanför Strömsholm...



Körven =)



Körven 2 ;op
tihi!!
Vackra syster!

Kunde inte...

Hålla mig borta ifrån er ;op vill bara säga godnatt!!!

Lav ya,

Kyss
<3

;op

Nu har vi varit där...

Och jag var inte överförtjust om man säger så.... Berättar mer imorrn - ikväll så blir det falun! =)

Puss sweeties <3

Tävling!!

Tihi blev så glad när jag hittade det här! Skulle passa så bra att få vinna något just nu så jag håller alla tummar och tår jag kan att turen är med mig! =) Wiiie!



Tävlingen hittar ni HÄR om ni själva vill tävla - hope not! ;op tihi...

Väntar...

Väntar på att pappa skall ringa och säga: Nu åker jag!
Väntar på att vi skall sätta oss i bilen och köra iväg!
Väntar på att vi skall komma fram!
Väntar på att vi skall få träffa veterinären!
Väntar på att eventuellt få ett besked om vad det kan vara....

Så ser det ut för mig just nu. En massa väntan... Startade min dag idag med att ta en välbehövlig dusch och koka ägg =). Sedan blev det en promenad med Keenahi - jättefint väder ute! Då blev jag lite glad... Nu har jag precis tryckt i mig 2 mackor med ägg och kaviar och tryckt kan man faktiskt säga för att jag äter så fort! Inte många tuggor där inte och så var det borta.....

Nu skall jag surfa lite här och sedan hoppas jag att vi kommer iväg. Ikväll beroende på vad klockan blir så skall vi nog åka och hälsa på min faster + man i Falun. Blir det för sent så åker vi hem ist. Men det märks!

Skriver mer här ikväll eller imorrn då beroende på vad som händer!
Håll tummarna för oss att dagen går bra!

L O V E Y O U!


Mina raringar

Tack va söta ni är =) Tack för era kommentarer angående mitt förra inlägg - ni är underbara! Love <3

Ikväll så har jag avnjutit supergod måltid av min älsk som lagat superb mat som vanligt =) Potatis i ugn, kyckling + wokgrönsaker och maaassa vitlök i ugn med grönsallad o fetaost. ååååh va gött! =)

Annars så har jag suttit och kikat på hockeykväll. Eller mest blivit döv ett x antal ggr då min käre pojkvän + hans syster skrikit ikapp när Färjestad gjorde mål ;o) Snackade en sväng med pappa om imorrn och har bläddrat igenom min Cosmo.

Nu fördriver jag lite tid här medans Erik ser sporten ;o)

Snart blir det natta!! har precis varit ute i snöovädret för jises vad det snöar!!!! MASSOR!!! =/

Godnatt, ska försöka in en sväng här innan vi åker imorrn - annars bye bye!

Kyss
<3



Fotograf: Peter

Lina lessen...

Tänk att allt skall krångla jämt... suck...

Har ju tid på Strömsholm imorgon för Keenahis rygg. De ringde därifrån strax innan jag skulle gå hem ifrån jobbet... "-Hej vi måste flytta på eran tid för att våran magnetröntgen har gått sönder!" Trodde hela min värld rasa samman där ett tag.. nej nej nej....

Vet ju själv hur det är med saker som inte alltid funkar som man vill så det säger jag ingenting om! Bara så typiskt!

Men jag fråga om jag kunde få han undersökt imorgon iaf och komma ngn annan dag och röntga och det gick bra. Då var jag bara tvungen att ringa och fråga pappa om det var ok och sedan ringa tillbaka och säga JA vi kommer!!!

Upplever som om han blivit sämre o sämre under de senaste veckorna/veckan så jag vill verkligen åka!!! För tänk om de inte tycker att magnetröntgen behövs och så har vi skjutit på tiden! Precis! Så vi åker imorrn!

Vart bara lite ledsen för det är lite mycke nu..... och jag vill få ordning på han.... beter sig inte normalt och det tär på både mig och honom.....

My Lovely



Tihi ;o)
En dag då han bestämde sig för att helt plötsligt hoppa upp på bordet??

Godnatt

Mina älskade vänner.
Ingen nämnd, ingen glömd.
Ni är otroligt viktiga för mig.
Finns alltid här.
Älskar er....
<3



Sov gott
SweetHearts!


My day

Har bestått av oerhört mkt städande! Såååå tråkigt!!! Men det blev gjort och nu ser det bättre ut! Ska se till att hålla det så här oxå! Om inte så blir jag bannad!!!

Ikväll så har jag och älskling precis ätit gottit. Har tittat på Wipeout och skrattat lite. Tittat på Parlamentet och skrattat lite till =) Nu är det Herre på Täppan snart. Lite sugen på Nip/Tuck oxå men jag vet inte? Får se vad som händer....

Imorgon är det dags för jobb - börjar halv 8. Men då slutar man halv 5 och det är gött!! Annars vet jag inte riktigt vad som kommer att hända? Ska förbereda lite inför min och Keenahis tripp till veterinären på Strömsholm..

Åh kom precis på att jag har en oläst Cosmopolitan som jag köpte i fredags! Niiice =)

Pyss
<3



Älskar & Saknar dej min vän...
;o)

Tråååkigt

Nu skall jag ta tag i städningen =( piss!


Då var det dags igen då!!

För snö!!! Herregud! Tror ni inte att jag fick en chock när jag tittade ut genom fönstret idag??! Snön yrde för fullt utanför!! När skall detta sluta? I maj? Juni? Yupp yupp... lugnade förvisso ner sig när jag och Keenahi var ute och gick men när vi kom in på vår gata igen så snöade det massor! Hahaha bor vi i centrumet av ovädret elle ;o)

Igår hade jag jättekul! Var först hem till J och snackade en maaaassa skit och fixade oss lite =) Myspys! Sedan blev vi hämtade av C som tog oss till M =) Very fun!! Där var det massa hårdrocksmusik. Hårdrock är helt okej, jag gillar det. Men en hel förfest? Nee blir lite trött då =) Men jag hade kul och trevligt! Så mysigt och kul att bara umgås med alla!!

Drog sedan till Ankan, de hade ju byggt om. Varit där en gång innan de gjorde det och då sa jag aldrig mer men kunde ge vika igår då...... Till en början var det helt okej när det inte va så mkt folk. Skakade rumpa för fullt på dansgolvet och det var bra musik =) Men sen när det blev mer och mer folk så blev luften jättedålig och trångt... och sånt fixar inte Lina. Nej inte alls... så då blev jag lite trött på´t. Så Ankan är inget för mig... jag behöver stooor yta för att kunna skaka på min rav! ;op hahaha....

Idag måste jag städa! =( snyft jag vill inte!!! Inte inte inte INTE!!!!!! Men det är så äckligt och dammigt så jag mår så dåligt... och tar jag det idag så är det ju borta sen? Men vill inte.....

Haft en bra helg??

Puss
<3



Fotograf: Tony B

Det tar sig...

Sa flickan...

Haha ;op

Nu har jag fixat my face, håret förblir utsläppt med lite extra volym och dresscode är då: svarta leggings, svarta shorts och en blå t-shirt m tryck som jag köpte idag. Till detta får det nog bli mina svarta pumps. Lagomt rockigt och lagomt casual ;op kör på den stilen idag... Ansiktet och håret talar för sig så kläderna kan vara lite mer lediga - hehe! ;op

Nej ni nu skall jag snart kila till bussen. Kass som jag är så hade jag ju inte laddat kamerans batteri så några bilder blir det inte ikväll =( sorry!!!!

Ha en bra kväll!

C-yaaaa!

<3

Just det! När jag var och handlade förut så¨kunde jag ju inte låta bli att köpa en liten grej till älsk. Hoppas han blir nöjd ;o)

(Om inte annat kanske du förlåter mig om det var så att jag käkade upp all kötfärs nu från tacosen igår =/ aiiks....)

Mina inköp

Blev idag en svart baddräkt med snygg skärning fram. Har varit på jakt efter en sådan jättelänge då mitt mål är att kunna ha under jeans ngn gång =) Om inte annars så blir den snygg på i sommar!

Köpte även lite smink, dream matte mousse från maybelline då min är typ slut. Fick även följa med ett isadora läppglans lip plumper då den oxå är slut. Hittade ytterligare ett läppglans från max factor tror jag det var som jag inte kunde släppa ifrån mig ;) Testar även en ny spray ifrån Proffs idag!

Från JC fick det följa med 2 t-shirts. Kan man aldrig få för många utav och bra att ha för att variera sig med! Fick bli 2 med tryck, en cerisé och en blå =)

Annars så höll jag mig lugn, fanns massor som jag hittade och skulle vilja ha men så var det ju så att jag och M skall shoppa loss i sthlm nästa helg ;)

Vi tog även en fika på stan i Mitt i City. Var mysigt att bara sitta och snacka lite skit och umgås =) Var ett tag sedan sist även om vi ses varje dag på jobbet. Saknar det... Tog en smoothie på Waynes Coffee - den va helt o k...

Nu skall jag hitta kläder inför ikväll, fixa håret och sist the face...

Kyssah
<3



Fotograf: Tony B

Fan va jag skakar!

Jo men visst grannens lilla hund var ute och satte ett fint slut på min och Keenahis promenad. Skällde och hade sig och då så kan ju inte min bara låta det va.. fy fan säger jag bara.... Keenahi blir grinig, jag säger till, hunden skäller... keenahi blir ännu grinigare försöker dra dit och jag får inget fäste direkt... åker med ett par steg tills jag får nog och adrenalinet är på topp! Ryter ifrån praktiskt taget lyfter upp min hund och bort ifrån oljudet. Och där får han skäll.... Tycker att det är jobbigt att både matte och den lilla hunden skäller på honom och kan inte helt släppa och lyssna på mig. Men under den här tiden så hämtar de sin lilla hund och det blir tyst... tack och lov för det....

Är så upprörd och skakis och står där och tränar med min hund men går sedan in.. torkar av Keenahis tassar och bestämmer mig för att gå och knacka på hos dem... jag blir så upprörd när det inte händer ngt och de bara låter dem fortsätta!!!!!!

Går dit, knackar på och en söt dam öppnar dörren. Jag hade bestämt mig för att inte va otrevlig och det var jag absolut inte utan bad henne bara att nästa gång kanske försöka ta upp deras hund lite tidigare då han tystnar och min blir så grinig annars. Det var hon helt med på men det var så blött i gräset idag....

Men deras hund är inte arg enligt damen utan bara skäller, för han skäller på bilar oxå... Diskuterade inget angående hennes hunds beteende ngt större mer än att jag vet att en del är svåra att träna bort skällandet på... Men hon lovade att hon skulle försöka träna bort det så snart det blivit varmare ute och inte så blött... Hon vill inte heller att han skall skälla så...

Kände mig nöjd när jag gick därifrån. Mitt mål var inte att skälla ut och va otrevlig för det är inte säkert att man är på samma nivå och har samma uppfattning om saker och ting. Hon var väldigt trevlig och förstående och det var bra. Då är jag oxå det =)

Så hoppas vi på att det blir bättre ngn gång i framtiden........

Gjort staden

Ja det har vi gjort hela förmiddan =). Hade mina tankar på eventuella köp men det som följde med var endast en liten del utav det ;o) Tell you more later! Nu skall jag ut i solen med vovven!

Ciao!
<3

Platta!!

Nu skall jag platta håret och sedan blir det att dra på sig ytterkläderna och dra! Ska möta M på stan kl 11 som sagt.

Känner mig lite vårig idag oxå =) Cerise topp/tunika, trasiga ljusa jeans med spetsleggings under och skinnjackan åker på sen - lovely!

PuSSS
<3



Fotograf: Tony B
=)

Lördag

Nu har jag för en stund slagit upp min små ögon till ännu en lördagsmorgon. Var ut med hunden en sväng och upptäckte att det inte alls var särskilt kallt ute. Lite vårigt! Behövde inte ens ha långkalsonger under mysisarna - dä ni! ;op

Har nu suttit här och fördrivit tiden. Skall snart fixa till mig lite för kl 11 skall jag möta söta M på stan. Då blir det lite kika i affärer kanske och även en tripp till systemet. Ska ju på inflyttningsfest till en kollega och vän ikväll och det skall bli kul!

Hoppas på att det spricker upp och blir finare väder idag. Igår vart det ju inte så soligt utan mest dis - hoppas på bättre lycka idag! Solen kämpar för fullt just nu iaf ;o)

Puss Sötnötar
<3



Gammalt kort för ett par somrar sedan -
vid ung kl 06.00 på morgonen ;o)
Fotograf: Tony B

Mer än bara det lilla

Idag blev det inte så mkt städande ifrån min sida. Har iaf kört ett par diskmaskiner och en med tvätt, sedan så handlade jag ju imorse ;o) Annars har jag faktiskt bara ägnat tiden åt mig själv.

Fastnade framför datorn förut och kollade på kanal 5s web-tv och repriser på Linda Rosings program - Den rätte för Rosing. Hahaha underhållande! Kul att kolla in killarna när de gör diverse saker för att vinna hennes hjärta. Tycker dock att en del kör lite väl slappa stilen, kom igen asså! Kan inte va kul att se va de sagt och gjort nu... suck...

Nu ikväll vart det tacos/nachos mys och sedan frysta bär - hallon/blåbär - muuuums! =) Har precis sett omröstningen och tyckte att helt rätt par kom till finalen. Fast jag håller med Mia - vore inte fel med 3 glasskor ist för en för de 3 som tävla idag är ju grymmast!

Men Laila är helt enkelst bäst och bara sååå fabolous. MEN Magnus har utvecklats mest, är duktig och bara alldeles underbar ;o) Yes there it is...

Nu har jag suttit och kollat på Världarnas Krig med Tom Cruise. Har sett den förut men kommer inte ihåg allt. Bra film, blev sugen på att se ngn mer science fiction. Som tex Transformers 2. Men jag som inte har ngn jättebra koll och tydligen ligger lite före i tiden så har ju inte 2an kommit på bio än ;op hahaha.... Men älskling hade tydligen en annan film som han tyckte att jag skulle se.

Så nu blir det film!

Pusss

<3


Uppdaterat

Uppdaterat lite ibland mina länkar. Lagt upp lite fler personer vars bloggar jag läser dagligen =)

Kysss

<3

Tack

Alla snälla för de fina orden om mina bilder =) Blir glad då!!!

Idag har jag ju som sagt varit iväg på hälsoundersökning. Gick bra!! Mitt blodtryck ligger på 100/65 dvs lågt men hellre lågt än högt som hon sa. Det viktiga är dock att jag dricker vtn och äter regelbundet för att minska risken för att bli yr osv. Har ju lättare för sånt genom att trycket är lågt från början.

Fick även ta blodprov. Iiiiih det är så otäckt!!! Även fast jag jobbar med djur och ÄVEN fast jag är piercad på 3 ställen ;op Tycker inte om när de skall sticka, blodet är ok men precis innan sticket - usch nej!!! Har hittills inte fått ngn som inte har hittat kärlet och behövt sticka om utan alla har klarat det på 1a försöket. Usch jag bävar för och om den dagen kommer då de får leta och leta och sticka om och sticka om =( uuuuhhhh......

Syntestet gjorde jag aldrig. Du verkar ha koll på det sa hon och syftade på att jag hade glasögon ;o) Hörseltestet gick bra! Hahaha och jag som tycker att jag hör dåligt ;op Men då är det bara att konstatera att jag hör perfekt och att det är folk som pratar otydligt/dåligt ;op tihi...

Konditionstestet gick oxå bra. Fick en pulsmätare satt under hjärtat och sedan fick jag trampa på en cykel i ca 6 min. Hade du bra kondis så var det bästa att få 5 och hade du kass så siffran 1. Jag hade 4!!! wihooo! =) Hahaha så det vart väl inte helt fel att få höra ;o) yes!

Vägde och mätte min längd oxå när jag ändå va där. Min längd var 167? Hahah och jag som sagt 168-169 men mest trott 169. Krymt??? ;o) Men men jag får väl acceptera att jag aldrig kommer att bli 170 ;o) hahaha *tsss*

Min vikt var 66 kg. Vilket jag blev jätteglad över!!!!!! Innan jag slutade med godis osv så låg jag på 72 kg. Fast som hon sa idag då att när man väger sig med kläder så ska man dra bort 1 kg för man räknar med att kläderna väger så. Så jag vägde alltså 67 och 67 minus 1 blir 66 =) Så när jag vägt mig på jobbet så har jag ju egentligen vägt 71 från början. Så detta vill ju säga att jag minskat 5 kg!!!! =) yeyy!!! Och mestadels pga att jag uteslutit allt sött! Kom ju igång på gymmet ett tag men nu har jag inte varit där på ung 1 mån. Fränt att det kunde göra så mkt.....

Mäter mig oxå med måttband för att se om ngt händer. Nästan bättre än vågen då man inte alltid går ner i vikt när man bygger muskler. Och den visade häromdagen att jag minskat med 5 cm i midjan och 5 cm runt magen. Hahaha!!! =) Glad? Jo men visst ;op

Nu skall jag surfa lite och ska se om jag kan se Nip/Tuck repriser via nätet?

Puss på er
Hetingar!

<3


Fotosession med Evelina

Måste bara lägga upp ett par bilder av de som jag fick igår.
Är oretuscherade, gillar dem starkt och de blir säkert ännu bättre med lite ändringar ;o)
Ett litet urval av allt vi fotade alltså.

Enjoy!

 



Modell: Jag
Fotograf: Evelina Eklund Hassel
Smink/Hår: Jag
Styling: Vi båda =)

Godmorgon Raringar <3

Idag hoppas jag på en bra dag =)

Skall iväg om mindre än en timme och få min hälsa undersökt som sagt. Mkt intressant. Hoppas på det bästa! ;op

Sedan så tänkte jag att jag skulle ta en låååååång promenad med min underbara hund då det verkar bli fint väder! Hoppas på det! Eller vi skall iaf ta oss upp till skogen så att han får busa lite. Kanske skulle ta med borsten oxå och borste bort lite underull? Han fäller kopiöst just nu....

Ikväll blir det iaf tacos/nachos mys med min älskling och Let´s Dance. Yeyy!

Annars under dagen vet jag inte. Funderar starkt på att ta ett städryck. Gå in i min lilla bubbla och bara köra!? Men jag orkar och vill egentligen inte för är det ngt som jag gör när jag är ledig så är det att städa =( well well we´ll see....

Försökte få tag i Emma igår oxå för en ev dejt idag men inge svar =( Hade varit mysigt att träffa henne med dotter..

Nej nu skall jag läsa bloggar och sedan bege mig!

Hej!

<3

Bra om hjärnan funkar ibland!

Insåg precis att det inte alls behöver köra ihop sig nästa helg utan att jag kan få göra båda! =) den 27e är ju för fasiken på fredag!! Hahaha! Så bara om jag kan ändra lite med mitt jobb så kommer jag nog kunna att vara med! Fun fun fun!

Va säger ni tjejer - Sofie? Sandra?

Ska ni?

Ska vi?

=)

I sängen mä däj

Gick och la mig med datorn i knät i sängen istället för att sitta uppe. Är så sjuuukt trött! Men det är väl inte så konstigt då jag knappt sovit ngt på ett dygn...

Var hem till Evelina förut iaf! Skitmysigt, snacka om allt och ingenting och gosade med de 2 busfröna till dogsen =). MEN något som är jag så FRUKTANSVÄRT besviken på är mig själv!!!! =( Min överraskning var en jordgubbspaj som jag älskar som är rätt så nyttig och lätt att göra. Slängde ihop ett sådant recept innan jag begav mig och packade in formen med pajen så gott jag kunde så att det skulle hålla sig varm... men det gjorde den inte.... suck....

Så när vi plockade fram den så såg den jättesmaskig ut förutom att jordgubbarna gett ifrån sig lite extra vätska. Men sedan smakade den inte så gott =(. Usch jag blev så besviken!!! Pinsamt oxå... här har man med sig paj som man skall bjuda på och så är det en blöt svamp typ... havregrynsgröt m jordgubbar.. suck och snyft =( den hade ju kallnat och blivit blöt av kondensen typ... eller nåt jag veeeet inteeee... är bara så sjukt besviken.... Sorry E & P =/....

Annars har jag inte gjort så mkt, tog mig en kvällspromenad med vovven förut. Riktigt kyligt ute nu när det varit sol hela dagen och den nu försvann.... hoppas att det blir en fin dag imorrn med....

Imorrn kl 10,30 skall jag iväg på en Hälsoundersökning som vi har genom jobbet. Blodprov, syntest, hörseltest och konditionstest - wish me good luck!!!! ;o)

Och fick precis en förfrågan om att vara med på ett uppträdande nästa helg men då är jag i sthlm =(. Så jäkla typiskt att allt skall komma på samma gång jueee!!! Blir så ledsen!!!! Allt jag vill och tycker om skall ske på samma dag. Jättemkt sånt just nu!!! Skiiit!!!

Nu skall jag kolla på lite bilder som jag fick av Evelina ifrån våran senaste session. Kanske lägger upp några sedan ;o) Fler bilder ifrån London väntas oxå - jag har inte glömt bort! Kamerans batteri var slut såg jag så måste bara ladda det... men nån dag I update I promise!!!

Puss & Kram
<3


Dags att pysa!

Nu skall jag rasta vovven i det fina vädret och sedan skall jag bege mig ut till födelsedagsbarnet Evelina =) Har med mig en liten överraskning oxå - hoppas det uppskattas ;o)

Skall få mina bilder från senaste fotograferingen oxå! Som gör att jag blir sugen på att fota igen! Hahaha =) Skall spåna fram en riktigt bra idé så skall man säkert kunna koka ihop ngt framöver. En annan session är ju preliminärt inbokad till den 31e mars iaf. Längtar!

Nej ni ut i solen var det va??

Puss!!

<3



Saknar dej älskade syster...
<3

Titta här!

Vad en tjej som heter Elina har skrivit om mig i hennes blogg! Åh blir alldeles glad och tom lite rörd ;op tihi...

Jag är Dagens I love your Blog hos henne. Hur sött! Mkt trevlig tjej vars blogg som jag ramlade in på häromdagen.
Fina bilder och diggar bloggen =).

Kan bara säga TACK detsamma
=)

Nattugglan....

Det är jag det!!! Jobbade hela natten på sånär som minus 2,5 h cirkus!

Jobbade i ett streck fram till 04. Sedan tog jag med mig hunden och kröp ihop i fosterställning på hans filtar i HANS bur. Hahaha vilken syn =). Men Keenahi tyckte att det var myspysigt iaf. Var så go och borrade tom in huvudet en sväng under mitt och pussade mig gonatt ;o) Annars så frös jag mest och blev inte så mkt att sova utan mest vila.

Sedan gick jag upp 06,30 igen och grejade lite men när klockan slog 07 så gjorde jag mig beredd att knalla hemåt.

Och det är sånt fint väääderrrr!!!! Wunderbart!!!! Är trött som självaste aset men tänkte gå bort och knuffas med pensionärerna på Konsum och inhandla gottigotti frukost =) Blev så sugen på det när jag gick hem!

Annars blir det en oerhört lugn dag idag. Kanske städa lite om jag känner för det. Tänkte ev åka och hälsa på Evelina som f ö fyller 25 år idag!!!!!!!!!! GRATTIS!!!!! Finaste, duktigaste människa! =) Får se om hon inte har fullt upp med en massa firande bara ;o)

Och nu är jag alltså ledig tom söndag. Hur underbart är inte det på en skala! SÅ jäkla f*cking UNDERBART är det!!! =) Haha!

Puss
Sweethearts
<3

Nu blire frulletajm!

Jobba jobba jobbAA!

Inatt ser det ut som om jag får jobba hele natta. Intressant. Gött att man är lite långledig sen ;) Får se´t som så att man får komptimmar att spara... haha!

Nej ni nu skall jag fortsätta mitt arbete - vovven måste ut en sväng med mitt i allt!

Kyss

<3


Nej ni

Nu blir det Ellen och mat och sedan dags att bege sig till det kära arbetet då rå...

Pratade nyss med fotografen som jag skulle fotat med förra torsdan egentligen men fick skjuta fram. Ser ut som om det blir av den 31e ist! =) Fun fun fun!

Ha en bra dag nu!

Puss & Kram
Raringar

<3

Lina i London - bilder!!!! =)

Här kommer massa massa kort!
=)



Resan på väg ner då rå..

   

På upptäcksfärd och på 3e bilden har vi hamnat på Brittiska Museet.
Erik längst till höger då rå ;op
Ser ni vad grönt det är!!

   

Vid ingången till Museet

 



Hahaha diggar bilden på mig och huvudet
=)



Tagit massa massa bilder på statyer
men ni får hålla tillgodo med
någon sisådär
=)



En arm! Med knuten näve!
=)



Första Alien??
Kolla formen på huvudet!

 

Leksaker & Smycken



Det fanns jättemånga statyer som saknade
huvuden. Det blir ju att det förstörs vid
utgrävningar samt plundras vid
utgrävningarna..



Världens första solarium??
Nee en kista jue
;op



Läskiga...

 

De var så oerhört duktiga på att göra detaljer och saker verkliga.
Kolla bara in armen!



KattMumier...



Typ Duvhök eller ngt liknande..
Mumifierade...

 

Mummies!!!

 



Den här var så verklig och bra bevarad
att man nästan kunde se tånaglarna på
honom... Iiiiiih!!





Kossan Mu like a Mummie!

 

Utrustning..
Den som hade den masken med de små ögonen vart nog inte så nöjd
;op



Världens första Dancemove??



Kolla in de ögonen!
Inte annat än att det känns som om han tittar rakt igenom dig
och ser din själ??
Typ iaf - scaryy!!

Nej ni detta fick bli allt för idag. Orkar inte klicka upp fler just nu!
;o)
Ni får hålla tillgodo tills imorrn eller något!

Kyss
<3

Jöbbiiiigt!

Tillbaka till mitt problem om beslut som skulle tas. Detta handlade om dansen som jag går.

Jag missar massor pga mitt jobb så jag visste inte riktigt om jag skulle sluta helt. Det tränas ju inför en uppvisning och jag känner att jag missar så mkt så att jag inte kan satsa och få till det bra inför detta vilket är supertråkigt!

MEN!

Efter att ha pratat med älskling och gråtit en skvätt emot hans axel så kom jag till insikt att jag inte vill skippa det PLUS att jag lagt nästan 2500:- på dessa 2 kurser. Jag har beslutat att jag skall fortsätta i Raggan på tisdagar och måste skippa Housen på söndagar. Och detta är för att jag kommer att missa så många ggr på Housen och kommer ha svårast att ta igen inför uppvisningen.

Detta är mkt tråkigt då jag älskar Housen och har en grym instruktör men men vad gör man inte när man måste göra ngt?? Vill inte sabba för andra och fixar inte att missa så mkt och försöka göra ngt bra av det. Segt värre....

Jag har iaf världens bästa älskling som kom med de helt rätta orden, kramade och tröstade. Sa även en hel del kloka ord - som jag f ö tyckte var mindre kloka fast JA han hade helt rätt i det han sa... haha nu rör jag ;o) Tack vare han och vårt samtal så kom jag till ett beslut. Och ett beslut som trots allt känns bra.

ÄLSKAR DEJ - DU ÄR BÄST
<3


Var till Raggan idag och det visade sig att dansen var de klara med och JA jag hade missat en hel del! Men jag gillar dansen och stilen - I digs Ragga!!! <3 mkt gör nog oxå att man har en gryyyym instruktör - she is tha shit! Haha =).. älskar hennes stil! Vill träna och få in den jag oxå, inte va så stel utan bli mer loose och raggisch - go with the flow typ =) haha...

Har inte många ggr kvar och fick reda på att det väntar 2 uppvisningar till inom en snar framtid INNAN den riktiga uppvisningen =) tell you more later! ;op

Men det känns gött att dansen är färdig för det innebär att jag inte har något nytt att lära mig utan behöver bara finslipa och träääna! Och jag tror att jag kommer att fixa det - jag SKA fixa det!!!

Yeah Man!!!

=op

Lina in London - Dag 3

Sista dagen i London då. Då gick vi upp lite senare, klockan ringde kvart i 9. Då var det åter igen dags för frukosten som bestod av samma som dagen innan =)

Vi gick sedan upp och packade, sa hej då till det lilla lilla rummet och sedan checkade vi ut. Dags för upptäcksfärd de sista timmarna vi hade innan tåget skulle gå!!! Vi tog tunnelbanan till Westminister och hamnade precis vid Big Ben och hade utsikt vid stora London Eye. Och allt detta på dagtid denna gången i dagsljus ;op

PaparazziLina vart i farten igen en sista gång och fotade det mesta. Passade på att stoppa kameran i älsklings hand så att han fick fota mig oxå =) haha var tvungen att få till så att det syns att även jag var med =)

Solen strålade, blå himmel och det var varmt!!! Som en lite kyligare sommardag. De hade vååår!!!! Grönt gräs, blommor och humlor som surrade. Så underbart och fiint!!! Vi gick och satte oss på en bänk och tittade ut över Themsen och solade oss lite. Passade även på att ringa och lämna lite rapporter till våra respektive föräldrar.

Då vi skulle gå tillbaka hörde vi trummor som lät en bit bort. Detta visade sig sedan vara en parad - vi hade hamnat mitt i firandet av St Patriks Day!! Hahaha.... och vi tog oss inåt och fick se massor av folk som hade diverse accesoarer på sig. Då vi nästan var på väg att gå så upptäckte vi att folk som stod uppradade och väntade på paraden bytt sida. Sedan ser vi poliser komma cyklande och vips så står vi och kollar på en lång parad full av folk, säckpipor mm!!!! Jättekul!!! Hahaha... så då fick man va med om det en sväng oxå ;op

Vi tog sedan tåget tillbaka från Liverpool Street till Stansted Airport. Åkte vid ca 14 och när vi kom fram var det dags för käk. Blev ett par timmars väntan på flygplatsen och sedan bar det av hemåt igen. Resan gick bra men och även när vi anlände i Västerås så fick vi ut våran väska snabbt och sedan hann vi med bussen in till stationen. Där fick vi däremot se att våran buss till Ksd skulle inte gå förrän 23,55 så vi fick spendera tiden på Mcdonken och lite gåing fram och tillbaka.

Klockan 03,00 ungefär så hamnade vi äntligen i våran alldeles egna säng och kunde sluta våra ögon. Passade in finfint efter en låååång dag!

Detta var våran helg - imorgon skall jag försöka lägga in kort på allt ;op

Puss & Kram
Gul Banan
=)

Jobbigt...

Jag har ett jobbigt beslut att ta... eller jobbigt och jobbigt men jag tycker det... ångest och en känsla av måsten... nä usch vi får se... Meddelar när jag vet och bestämt mig???

Puss på er

<3

Nu säger jag godnatt

Ja faktiskt!! Dock myyycke senare än vad jag trodde. Sitter här tålmodigt och väntar när älsk ser på hockeykväll. Förlängning minst sagt.. problemet med mig är att när jag väl lagt ner huvudet på kudden så somnar jag... och det vore kanske mysigt med en puss eller två innan dess? Därför sitter jag här och väntar ;o)

Men nej nu orkar jag inte mer! Imorrn kommer klockan att ringa 06.00 igen så jag måste ha mina timmar!

Puss och gonatt
Raringar!
<3

Lina i London - Dag 2

Då till lördag då. Alarmet ringde då klockan slog åtta. Upp och tog på lite dagsmake för att inte skrämma slag på hotellets alla gäster. Sedan tog vi oss ner till den "Europeiska frukosten". De hade nog missat lite vad en sådan frukost skall innehålla och bör ha skrivit "Engelsk frukost" istället! Vi noterade att det inte fanns några som helst grönsaker! Det närmaste vi kom var äpplen och apelsiner men det kunde man ju inte ha på smörgåsen. Till pålägg fanns det trekantiga ostskivor som var bland de tjockaste vi sett! Och skinkan såg mer ut som julskinka men var god enligt Erik - jag smakade inte på den.... Annars fanns det scrambeld eggs, alltså äggröra. Korv, bacon och vita bönor i sås + panerad potatis. Jag tog äggröra och la i mina baguetter som pålägg tillsammans m ost =) haha... sedan fanns det även små syltförpackningar, jag smakade på en med svartvinbärssmak som var riktigt god men smakade mer som gelé som hade passat bra till kött och potatis. En skål med fruktyoghurt och persika, mandarin och aprikos i sockerlag + flingor. Fanns små söta förpackningar som man kunde välja att ha på yoghurten som innehöll olika sorters flingor från Kellogs. Till allt detta valde vi juice att dricka i yttepytte små dricksglas =)

Så för att sammanfatta det dom äter - socker & fett =) hahaha....

Sedan var det dags för en sväng till rummet och pudra näsan en sista gång innan vi begav oss ut i London. Då gick vi på upptäcksfärd. Efter en lång promenad och efter mkt spanande så hamnade vi vid The British Museum. Där fick vi se att det var gratis inträde och tog oss innanför dörrarna. Hur stort som helst!! 3 våningar stort och massor att se! Vi fick därför försöka prioritera det vi ville se då vi skulle iväg på fotboll så det fick bli, egypten och grekland o litte sådära. Tittade på mumier och statyer osv, skitfränt!!! Mumierna var lite läskiga, tänk att de har hittat dem sådär. En som vi fick syn på som ni kommer att få se på kort sen var en mumie som man tom såg naglarna på fötterna som satt kvar. Typ iaf ;) shit asså!Därinne gick vi runt runt ett tag och jag fotade så mkt så Erik fick speeda på mig för att vi skulle hinna se så mkt som möjligt innan fotbollen. Fanns ju så mkt att se som jag ville föreviga! :-D haha...

När vi kände oss nöjda och tiden var inne så tog vi tunnelbanan ut till Arsenal. Där följde vi strömmen som dock inte var så stor än och hittade fram till Emirates Stadium. En stooor arena med många sittplatser att fylla. Vi tog oss innanför säkerhetsvakterna och sög i oss intrycket av arenan. Inte så mkt folk när vi kom och vi var där drygt 1,5 h innan. Tyckte att det fylldes på dåligt men med ca 5 min kvar innan matchstart så var det människor överallt! Och publiksiffran visade sig sedan att vara 60091 st Jag & Erik var nr 90 och 91 tror jag ;op tihi...Genom att vi var där i god tid fick vi se uppvärmningen och efter uppvärmningen så passade de på att vattna planen en sista gång innan spelarna skulle ut igen. Mkt intressant tyckte jag ;o) Matchen sattes igång och Arsenal gjorde 1-0 efter ca 3 min. Tror inte ngn var med på vad som hände där? Knappt att Arsenalfansen gjorde det, lite surt... Vi satt perfekt inte så långt ifrån planen och bredvid målet kan man säga. Och sjääälvklart på Blackburns hejaklack sida! =) Detta var mkt kul!!! Massa massa eneglsmän som gapa och skrek, sjöng och vrålade - hääärligt! Under matchens gång så skreks det mot varann på båda sidor om oss. Arsenalfans skrek på Blackburnfansen och tvärtom. De var lite fler än oss om vi säger så - men vi tog ingen skit! ;o) hahaha....

Efter matchen gick det smidigt att ta oss hem igen, de hade faktiskt organiserat bra och det var poliser överallt. Som förövrigt syntes typ överallt i hela London! Och säkerheten är hög där! Kameror högt och lågt i alla vrår typ. Nej där kanske jag överdrev men många fanns det iaf. Något som Sverige borde ta över kanske? Iaf i en storstad.. lite tråkigt bara att man typ aldrig blir privat i sådana lägen.... men hellre bättre säkerhet va? ;)

När vi kommit tillbaka hotellet gjorde vi oss snygga och heta och begav oss till Londons nattliv. Vi tog tunnelbanan till Picadilly Circus och efter att vi gått runt och checkat läget så hittade vi ett ställe att äta på. Fick oss en Adam´s Platter för 2 som innehöll stora pommes, revbensspjäll, kycklingklubbor, friterade champinjoner, sallad, lök och coleslaw. Det var gottit, tog mig ett glas vitt vin till detta =).

När vi var mätta och belåtna gav vi oss ut på mer upptäcksfärd. Hamnade på trafalgar square och sedan kom vi till en stor byggnad med en stoor gård. Det var bara jag och erik där och vi insåg ganska snart att vi nog hittat Buckingham Palace och var på vaktgården utanför. Hahaha 2 ullemuppar där helt själva och längre bort såg vi en vakt patrullera. Hahaha när alla är där på dagen på sightseeing så är vi där på natten ;op

Efter många timmar av promenerande och tittande så började mina fötter som gick i höga klackar att göra mkt ont. Vi begav oss hemåt och somnade gott. Innan vi tog oss ifrån vaktgården så fick vi även se Big Ben och London Eye på håll. Fina foton kommer sen ;op haha....

Nu har ni fått mkt text att läsa idag. Har ni läst allt ända hit så blir jag imponerad =). Bilder och även dag 3 kommer troligen imorgon. Nu måste jag knyta mig!

Sov så gott!

<3

Lina in London

Då skall man försöka berätta om sin resa då =) har ju så mkt att berätta men visst here we go!

Började med att vi åkte till London i fredags då. Resan gick bra men lite flygrädd som jag är så fäller jag alltid några tårar när vi lyfter. Allt går bra innan och efter men precis när de startar motorerna, ökar på och det bär iväg då! Då kramar jag Eriks hand så hårt att både den och min blir vit och sedan gråter jag. På hemvägen gick det bättre, då kom faktiskt inga tårar. Men då vart vi ju på väg hem. Det första är alltid läskigast då man åker iväg bort från hemma liksom!

Köpte biljett på flyget till tåget som skulle ta oss från Stansted Airport till Liverpool Street efter att planet landat. Fick våran väska skitsnabbt, tåget stod och väntade och vi åkte iväg. Trångt och rötet tåg men det gick okej att åka på drygt 1 h. Du fick visa upp biljetten innan du gick på tåget, var tvungen att passera 2 personer för att gå på. Var smart tycker jag, slapp de krångla på tåget. Haha en kille som var med på tåget och jobbade där gick med en serveringsvagn som de har på flygplanen typ och sålde dricka + snacks osv. lite vingligt och masigt men han verkade fixa det, hahaha...

När vi kommit fram till Liverpool Street gick vi och ställde oss i kö till en biljettlucka som vi misstänkte att man kunde köpa biljetter till tunnelbanan. Så där fick vi oss biljetter för 3 dagar direkt - perfekt! Då min älskade sambo redan kollat upp hur vi skulle resa så hittade vi lätt. Men jag håller med Nat! Vilka små, trånga och rötna vagnar! Hahaha =) Men det gick smidigt! Så efter att vi kommit till hållplatsen Tottenham Court Road så var det fram med kartan igen a la turist och spana. Efter väldigt lite letande så kom vi till Hotellet. Checkade in, hämtade ett kuvert i informationen och tog hissen upp till rummet.

Ett mkt litet rum och blev lite besviken på det för trodde faktiskt inte att det skulle se ut som det gjorde. men som älsk sa - vi ska ju faktiskt bara sova här praktiskt taget ;) Så en dubbelsäng fick vi iaf! Och tak över huvudet :o)

Sedan var det dags för sängen. Hade funderingen på att gå ut och kolla stan men vi var en aniingens trötta efter dagens resa!

Info om dag 2 kommer i nästa inlägg! Nu skall jag laga mat ;o)

Puss sweeties

<3

 



Min älskling är lite lätt måttligt road men det är nog mest för att
PaparazziLina är i farten
;op

Nu är jag tillbakaaaaa!!

Kom hem sent inatt men vi kom hem iaf =). Klockan 03,00 vart vi i lgnhtn och kunde krypa ner i vår säng och det var skönt!

Haft en suuuuperbra helg!!!!!! Helt perfekt! =) Älskar London och allt vad vi hittat på! =) Kanoners verkligen!

Skriver mer ikväll, nu skall jag kika runt lite och uppdatera mig om allt jag kan ha missat i helgen ;op

Ikväll kommer även kort från i helgen!!

Fick med mig ett par raringar hem också hur de ser ut och mkt mer får ni ikväll! ;o)

Puss puss!

<3

Ready for take off!!!!

Idag lyfter vi! :-D Dags att bege oss mot London!!!! Wiiiiie <3

Har packat och grejat hela morgonen, lyssnat på bra musik och är alldeles förväntansfull! Hoppas hoppas att allt går braaaa =)

Skall åka ner till stan om 1 h ungefär och skall in på Forex och växla lite. Sedan blir det att fixa oss färska goda baguetter innan vi sätter oss på tåget mot Västerås!

Det här är alltså en resa som Erik fick utav mig i kombinerad 25-års present och julklapp. Imorgon skall vi gå på Blackburn-Arsenal!! Yeyy! =) Erik håller på Blackburn så klart att jag fixade det åt honom ;) Perfekta presenten what so ever! ;op haha... Så håll utkik efter oss på Blackburn supportrarnas sida för där kommer vi att stå! Det fixade jag oxå ;o)

Kameran skall packas ned för nu skall det fotas!!

Åååh hoppas att vi får en perfekt helg! Hörs på måndag igen =)

Puss på er alla!

<3

 



Dagens outfit and MOI!
Ready to Take Off!
C-yaaa!

Mätttt! :-D

Utsökt middag och blev perfekt mätt! Nu väntar jag på älsk i sängen och så blir det att komma överens om vilken film vi skall se på =)





Tittade på Sveriges Värsta Bilförare förut. fan vad jag gillar de människorna som är med där! Kanske livsfarliga på vägen men ack så härliga! tyckte att det var astråkigt att Cicci åkte ut idag - hon är mysig =)

Puss o Gonatt
Min Skatt

<3

Maaaat!!

Nu är det mat!
=)

Innehållsrik dag

Ja idag har det varit full rulle. Mkt intressant dag det må jag säga...

Har hunnit med det mesta idag MEN har fortfarande inte börjat packa... Jag har bestämt mig för att packa imorrn?? Tror jag?! Vet inte vad som har hänt riktigt men hoppas att detta bara slutar bra! Haha!

Nu håller jag och Älskling på och fixar med mat för fullt. Hjälps åt idag, cute va? ;op hahaha.... Skall bli MUMMA iaf!! Maaaaassa vitlök och grejer! Nice nice!

Sedan blir det teven, skall enas om en film oxå och sedan blir det nog mys hele natta lång innan dagen imorgon sätter igång!

Sa jag att jag var nervös? Resfeber?! Jaoooo! :-D

Kyss

<3



Jag från en förfest hemma hos Sofie fre 13/2. -09
Samma kväll som jag och Sis var på After Dark.
Snygg puckelrygg! ;o)

Mörrn mörrn!!

Då var man upp tidigt idag när man kunde haft sovmorgon och allt! Meen! ;o) Jag är så nervös inför morgondagen för då smäller det!!!! Då skall det flygas!! Till London!!!! Iiiiiih :-D

Och idag skall det fixas inför resan. Vill städa här hemma så att det är rent och snyggt när vi kommer hem sen. Sedan så kommer pappa och hämtar mina barn aka djur ngn gång på förmiddan. Sorgligt men de får vackert stanna hemma i sverige ;op. SEN så blir det att åka till stan, växla in lite pengar på Forex. Lämna in glasögonen! Idag skall jag lyckas med det! Och gå in och beställa linser, har jag tur kanske jag kan snika till mig ett par nya medans jag väntar på att mina skall komma. Känner att jag haft de här en aniiiingens för länge........

Och idag skall det packas oxå!!!!!!!! Usch tycker att det är så svårt att packa då jag ALLTID tar med mig för mkt! Hellre för mycket än för lite! Har jag alltid tyckt men nu måste jag begränsa mig rejält för vi skall dela väska och det vore ju kul om den inte vägde bly utan att OM man hittar något i London så kan det faktiskt få plats att åka med hem till Sverige ;o)

Så idag är en fullspäckad dag! Så ni förstår kanske att jag har svårt att sova ;o) Är ju flygrädd oxå så jag skall inte annat än ärligt säga att jag börjat tänka på det med :o( Hoppas verkligen inte att det är dåligt väder med snöstorm och grejer =( snyft håll tummarna för oss!!! Keep your fingers crossed!!! =)

Nej nu skall jag försöka äta upp min frukost, fil och havrekuddar =) sedan blir att att börja sätta igång med dagen!

Kyss

<3



Hahahahaha!!!
Hittade den här bilden i datorn!
Vet inte om jag visat den förut?
Snyggt med håret! =)
Hahaha teskedsgumman number twoooo!
=-D

Skogen...

Varit ute i skogen med vovvsingen nu på morgonen och det var skönt och välbehövligt. Strålande sol och en glad hund som busade runt! Lekte lite kurragömma oxå ;o) Sweet!

Nu har jag så sjukt mkt saker i huvudet så jag orkar inte skriva mer idag.. sorry... riktigt pissinlägg blev detta men inge att göra åt...

pöss...


Natti natti mina älsklingar

Nu tar jag kvällen och det tycker jag att ni också skall göra! ;op

Hehe puss på er!

Sweet Dreams

<3


Jag är en sån dålig människa...

Tog mig aldrig till dansen idag =(. Hade inte tänkt att vara med för jag känner att jag inte är frisk än och vill inte då utsätta kroppen för träning.. men hade tänkt att dra dit och kolla då jag missar så mkt... men jag tog mig inte hemifrån =( usch usch...

Har iaf dammsugit idag och skall hänga upp en tvätt sen. Älskling har varit duktig och kört 4 stycken idag så jag kan hänga upp sista tänkte jag....

Nu är det Mästarnas Mästare på 1an. Bra program! Men jag behövde blogga av mig lite så det får nöja sig med att jag lyssnar på det idag ;)

Satt och kollade på Cops förut! Me like! Intressant program om hur poliserna kan ha det där borta! Yes yes....

Något jag även snurrade in mig på var Jerry Springer. Hade en period då jag såg på det varje dag men nu känner jag när folk skriker en massa taskiga saker till varandra att jag iaf blir lite ledsen, tycker att det är obehagligt.. publiken sitter och skriker "sätt dig ner hora!" i kör som en hejjaklack och de känner inte ens folket utan får hålla på så för att det är ett program! Tragiskt och hemskt... men ställer du upp i ett sånt program så får du väl tåla lite sånt antar jag? Tragiskt bara det =(

Är så totalt utkörd i kroppen. Så fruktansvärt! Sjukligt trött och känns som om armar, ben, huvud och rygg är tunga som sten! Att man kan va så här trött dagligen?!

Och jag märker allt mer att jag glömmer bort saker som jag lovat eller skall göra... inte bra... =(

Tidigt i säng idag och lite längre får man sova imorgon då jag börjar 14! Men upp i god tid så det hinns med att fixa lite saker innan det är dags för jobb.

GOD NATT

<3



Nej vem jag?! Sugen på paj???
Nee.. vafför tror du dee??
Söt! ;o)

Uuuäck...

Ibland undrar man??
Och det får en att må illa...
usch....

Chuck!

Nu tittar jag och älsk på Chuck. En bra serie faktiskt =)

Idag har jag jobbat som sagt. Lite information fick ni ju tidigare idag ;op Sedan jag kom hem har jag lagat mat, diskat och sedan suttit med arslet i soffan. Just det klippte klorna på böbben nyss oxå. Var på tiden MINST sagt!!!! Usch brukar ha dem riktigt korta och nu hade de vuxit en del... men nu är de finfina igen =)

Sedan blir det sängen. Tänk man äter, jobbar, sitter och sover.. usch så tragiskt...

Godnatt!

<3


Hej hopp!

Nu sitter jag på jobbet, har en liten paus så jag hinner skriva några rader.

Försov mig imorse så ngt bloggande hann det inte med då tyvärr =/ men kom i tid till jobbet iaf och hann äta frukost! Bra det!

Känner mig inte särskilt kry, huvudvärken kommer smygande och har haft ont i halsen idag =( får INTE bli värre nu! För på fre åker jag på kärlekssemester till London!!!! Wihoooo!!! ;op hahaha... skall kolla på fotboll och upptäcka London - är inte det kärlek så säg?! ;o)

Kyss

<3

Sleten värre?

Jo tack det är jag... myche...

Jobbat hele dan idag oxå. Mycka o göra, dan har gått i ett! Men nu är jag hemma. Städat lite och försökt att vara duktig och nu hamna jag här.

Väntar in en pizza oxå. Blir en Adana: Tomatsås, ost, skinka, salami, champinjoner (färska),
lök, kebabkött (nötkött), kebabsås (i burk)
från pizzeria Amigo i Karlstad. Beställes via onlinepizza.se. Hoppas på att den är god! :-D yupp yupp....

Annars har jag inte så mkt att skriva om idag. Har ju som sagt inte varit hemma utan varit på jobbet i drygt 9 h utav dagen.

Och gud vad det snöar då!!! Värsta ovädret idag!!! Och jag trotsade det vita vidundret och gick hem med Keenahipojken. Han blev jätteglad att det kommit snö såklart ;o) Och jag kunde acceptera det lite lättare.. men klart att det var jobbigt att gå! Och klassblöt var jag! Imorse när jag gick så klädde jag mig inte för en vinterstorm.. et var inte min plan imorse direkt...

Har fått skjuta på fotningen som skulle bli av på tors den 12e oxå =( kändes inge bra alls och skicka iväg ett mail om det men insåg att jag varit en alldeles för tidsoptimist... vi åker ju till London på fre jag och Erik (wiiieee) och innan det så måste jag hem t åmål med djuren, packa, städa och fixa mina glasses trol? Och sedan så verkar det som om förkylningen är på g att ta omtag? Kändes så imorse och känner av retning i halsen. Så det är bättre och ta det när jag är fit for fight känner jag! Så vi skall troooligen ta det 20 el 21e ist - veckan därpå dvs... I really hope so...

Nej ni nu skall jag surfa lite innan pizzakillen ringer på dörren. Lovat att det är jag som skall öppna idag! Aiiks!

Kyss

;op


Urrigt & Burrigt

Nu sitter jag och trycker i mig en stor tallrik m fil, havrefras och vindruvor. Gott men det var en alldeles för stor portion så jag blir proppmätt! Men då står jag mig ett tag iaf!

Sjukt trött idag med men snart får jag komma hem och gå och lägga mig igen - vilket nöje? Nä men det är så det känns när klockan ringer, man längtar efter när man får gå och lägga sig igen. Tänk att det är så gött att sova? Och tänk vad mkt man sover?! Tragiskt att man måste sova så mkt, är ju mer värt att vara vaken och njuta utav livet.. men utan sömn så orkar man inte det heller... jobbigt... ;op

Jobbelijobbjobb idag då! Dags att rava på lite och ta hunden och ut i det gråa vädret!

Ciaoooo!

<3

Warning Facebook!!

Skrev ju om ett tag sedan om den där "masken" som sprids via Facebook.
Här har ni en länk till en artikel där ni kan läsa om det!
Läs och begrunda!

FacebookMasken!

Uuuuhhh...

Buhuuu... är så sjukt trött. Gick hem och driekt in till sängen. När jag la mig ner så kände jag mig som en sten... en tung sten som inte gick att rubba... men ngt gav mig nya krafter... detta ngt är min käraste "ägodel" Erik... med lite prat, uppmuntran, kramar och pussar så tog jag mig upp ur sängen. Fixade med lite saker och satte mig sedan här en snabbis.

Älsklingen skall stå för maten ikväll vilket jag uppskattar oerhört mkt efter den här arbetsdagen... trodde inte att jag skulle bli så trött som jag blev men kände mig helt utpumpad... så det blir gottig mat av den bästa kocken ever! My boyfriend <3 ;op...

Skall dimpa ner arslet i soffan om en stund och glo på tv. Blir nog melodifestivalen till att börja med iaf... även fast man sett alla bidrag så tycker jag att det är ett mysigt lördagsnöje ;o) sedan blir det film i sängen med älskling...

Blir att duscha snart först iaf! Need to smell like a mango!

Hoppas ni har en bra helg!

Kyss

<3



*Sisters*

Vart tog sängen vägen??

Usch den här natten gick fort! Har visserligen sovit hela natten och det är väl bra men tråkigt när klockan ringde ;o) Då var det bara att pallra sig upp. Har nu käkat frukost och även skrivit upp lite saker som vi behöver ha handlat. Erik skall åka och storhandla idag så nu blir det att fylla på förråden! ;o) göttit.....

Nä usch och fy vad trött jag är... som vanligt så är det svårt att gå och lägga sig på kvällen... min plan igår var att gå och lägga mig halv tio... den stöp totalt kan jag säga! Snarare halv tolv blev det... hahaha... men även fast jag skall jobba så vill man ju känna av att det är helg och när klockan var halv tio var det svårt att slita sig... men men... får se hur det blir ikväll ist då??

Hoppas på en bra dag idag!

Puss!



<3

PapayaPics!

Jag och syster fotade ju för Papaya - en klädaffär i Åmål för ett tag sedan. Har fått bilderna nu och här är lite utav resultatet =).

Bilder oretusch..









(skor är våra egna annars är alla kläder från Papaya)

Foto: Tony B
Modeller & Styling: Jag & Emilia
Kläder: Papaya

Vad tycks?
=)

Snakes on a plane!

Nu sitter jag och snyggingarna och kollar på den filmen. Har inte sett den förut men har hört om den och det var väl inte de bästa kommentarerna kanske ;o) Får väl se hur länge jag tittar - klockan ringer ju ändå 06,00 imorgon igen...

Sedan blir det sängen med mina älsklingar - Keenahi, Charisma och sjääälvklart pöjken of them all - Erik <3

=)

Kyssss


Glaaaaaaaaaaaaaaaad! :-D

Idag har jag jobbat, gick helt okej. Har känt mig lite yr och varm men det har funkat.

Direkt efter jobbet så tog jag en promenad med söta Jessica och the dogs och mötte sedan upp älsklingen utanför konsum och apoteket. In och handla medicin till Keenahi, ut och byta med erik som gick in och köpte gott till oss på konsum. Och SEN byta igen för jag skulle in och hämta paket!!!!!!!!!!!!! Wieeeeeeeeeee!!! Fick sms idag att det hade kommit!!!!!!!!!!! jajajajajajajjaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! :-D

Efter att jag hade hämtat mitt paket så gick vi bort till Kenneths och fick oss varsin hamburgare med strips. Göttans!

Sötaste sötnöt hade köpt med sig lördagsgodis som fick bli fredagsgodis till Keenahi oxå som han fick bära på vägen hem. Och då gick det fort vill jag lova!!!

Nu har jag suttit här och kollat på Let´s Dance. Really good show! I pausen kollade jag i påsen ifrån Halens och allt passade!!! Blev SÅ glad!! Allt hade dock inte följt med så har fortf en del restat som kommer i april och maj. Men det är roligt att det delas upp! Då får man ännu mer ;o) hahaha.... Var ett linne som var lite stort men jag skall nog be mamma sy in det ist för att skicka tillbaka och krångla. Bilder kommer så småningom men hittills får ni hålla tillgodo med de från Halens hemsida :-D





Påslakanset 6 delar

Allt detta fick jag idag. Trosorna är i 3-pack i rosa, blått och grått. Jättesöta!
=)

Godmorgon ni söta..

Nu har jag gått upp, tagit på mig fejset, käkat en smörgås m smögenröra och dricker nu ett glas full i vitaminer! Skall strax knalla bort till jobbet. Satsar på det idag. Känner mig inte helt hundra men ger det ett försök iaf.

Ikväll blir det Let´s Dance. Älsklingen kanske åker hem till hans päron i helgen och då blir jag ensam den här helgen oxå... we´ll see...

HA EN BRA DAG

pyss

<3

Godnatt söta ni

Nu skall jag borsta bisarna och sedan ta ut hunden på sista kvällsrundan. Sedan blir det att krypa ner under täcket med min älskade och försöka sova.. Klockan kommer att ringa 06,00 imorgon so time for my beautysleep!

Kyss

<3


Halv 8 hos mig?

Ja halv 8 hos mig började det på tvn =) Mkt trevligt program. Men idag vart jag förbannad! Tänk hur en del är! Inte alls givmilda. Hahaha man kan inte göra annat än att skratta faktiskt.

En kvinna vid namn Lena var med idag och hon berömde maten såååååååå mkt! Typ det godaste hon ätit! MEN! Så ger hon 4 poäng utav 10 möjliga... varför?? Jo för att hon ville vinna! Hahaha nu blev det INTE så!! Hah! SÄger jag då! Rätt åt henne men tråkigt att någonb väljer den vägen och påverkar för andra på fel sätt... nej uschan buschan..

Nu skall vovven ha mat!

Pöss

<3

Home sweet Home

Är hemma hos min älsk nu igen.. känns bra =) Nu värmer vi pizza i ugnen och snart är det hockey på tvn.

Imorrn satsar jag på att jobba igen. Mår inte tipptopp men ger det ett försök iaf. Tror inte att jag smittar ngt utan att det är värst för min egen del faktiskt...

Tänkte lägga in lite bilder på mig som blondie oxå... ;op

Kyss

<3

BEFORE:



;op

AFTER:

 


Blondiiiiie!

Nu är jag blond igen ;o) Hehehe bildbevis kommer så småningom!!

Usch tänkte försöka satsa på att jobba imorrn men mår inte alls bra nu =/ skitskumt kommer i omgångar... nu mår jag illa igen och känner mig varm och febrig?? Skitskumt... avvaktar lite till och får se hur jag gör sen!

Puss puss

<3

Viktig information! I swear!!

OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS!

Står på text-tv idag att man INTE skall gå in på Facebook. Sprids tydligen en "mask" alltså ett farligt virus via denna sajt i detta nu. Kanske värt att avvakta att gå in där och kolla upp och se om det är sant eller lugnar ner sig?

Jag vill iaf inte att min dator skall krascha!

Senaste nytt alltså!!

Var försiktig - gå INTE in på Facebook!!!!


Kurr i magen...

Nu kurrar det allt bra i magen så det blir nog något att äta snart =). Hoppas ni haft en bra dag. Min huvudvärk har till stort sett hållt sig borta... har bara anat den litegrann... känner nu att det trycker bakom ögonen men förhoppningsvis bryter den inte ut lika kraftigt igen... det var inget roligt vill jag tala om... näsan är täppt oxå men så är det väl när man är genomförkyld..

Kyss

<3


Gjorde susen??

Vet inte om det var tabletterna som gjorde susen eller om huvudvärken hade lättat ändå? Något jag aldrig kommer att få reda på utan jag får helt enkelt nöja mig med att det har blivit bättre... fast jag får små attacker emallnåt då jag känner av det så det finns där? Blir lite yr emellanåt oxå... weird?

Nu är älsklingen och köper frukost till oss. Sött va!!? Helt perfekt om ni frågar mig ;o) fick önska vad jag ville ha och jag hoppas han kommer hem med nybakta ciabatta och skagenröra. Hehehe mumma!

Nu väntar jag på att Ellen skall börja 12,45 på 5an. Älskar hennes program!

Hoppas huvudvärken håller sig borta och försvinner helt!

Kyssah

<3


Usch vilken natt =(

Igår när jag gick och la mig så hade jag vääärldens huvudvärk. Tänkte att den går kanske över med lite sömn? Nej då den har hållt i sig HELA natten!!! Huvudet har legat och dunkat och bankat precis hela natten... har legat och vänt och vridit på mig i massor =(... och det har inte släppt än!!!! Värker som f a n upp på vä sida ovanför ögat + i tinningen =( sån olidlig smärta säger jag bara! Helt sjukt! Stoppa i mig 2 alvedon nu på morgonen så får vi se om det släpper?? Och jag är en sån som vääääldigt sällan tar tabletter för jag gillar inte det så då kanske ni förstår vilken jävla pain jag har!! =((((

Ont i halsen har jag oxå... snyft vill må bra istället....

Blir att dricka massa massa vatten idag... hellre springer jag på toa än att jag har huvudvärk och så HÄR ont!!!

KRAM

Annars då...

Mår inte riktigt okej.. det som hände gjordet ju inte bättre... tänkare som jag är så har jag ju fört dialog i huvudet med denna människa hela dagen så jag har fått världens huvudvärk nu så det blir sängen strax... igentäppt i näsan och mår illa... så är det...

Orkade med att baka en litan jordgubbspaj förut iaf... det var gott... fick en att må bra de minutrarna det tog att äta upp den... längtar till sommaren då man kan äta många många färska gubbar ist =).

Nej ni min dag förstördes totalt av den där händelsen.... dumma dumma skit...

Nu skall jag ta och knyta mig med älsk och kanske ta lite nässpray??

Puss & Kyss

<3


Goder afton mitt herrskap

Jag var vansinnig på lite grejer förut. Bla att folk inte kan ha vara på sina hundar!!!!!! Åååh jag blir så upprörd!!!! Jag och Keenahi var ute vid 4 och hade inte gått långt ifrån huset när det kommer 2 hundar springandes ut i snön på en gräsplätt här borta. MEN! När de får syn på oss så bestämmer de sig för att skällande och hotande komma emot oss (inga ägare synes). De far fram emot mig och Keenahi och den ena utav dem är inte speciellt trevlig! Visar hela käften och hugger efter Keenahi flera gånger. Den andra lufsen skälla nog mest för att den förste gjorde det och följde mest skådespelet bredvid. Får jag poängtera att det har gått åtskilliga sekunder nu och fortfarande inga ägare. Jag sparkar efter den hunden som hugger efter oss och kastar en 48 kgs Keenahi som en vante fram och tillbaka för att han inte skall bli biten. Hellre blir jag det än min hund! Får dem att sluta och blir hotfull mot dem och säger åt dem att gå hem med sig! Och usch! Osv :o/.... SEN! Efter en lååång tids fördröjning som det kändes då det hann hända så mkt under de sekundrarna det höll på så dyker det upp en karl som visar sig vara ägaren åt hundarna. "-Du borde nog inte ha de lösa kanske om du inte har koll på dem?! Eller något tror jag att jag fick ur mig? "-Nä men de smet runt bena på mig när jag öppna dörrn" skrek han tillbaka åt mig och kastar med näven riktigt nonchalant och vänder ryggen till!

Nä fy F A N vad förbannad jag blev!!!!!!!!!!!! Hur folk är!!!!!!! Inte ens en jävla ursäkt kunde han få fram, eller fråga hur det gick kanske??? Nä för han såg ju aldrig vad som hände och trodde väl att hans små gullungar inte gjorde nån skada??? Blir så arg, lessen och besviken =(. Kände hur jag blev väldigt skärrad efter det där och mina ben fullkomligt skakade när jag sakta gick där ifrån. Och när jag kollade hur det var med Keenahi så kollade han på mig med stora sorgsna ögon och viftade lite försiktigt på svansen. Du och jag mamma.... så söt <3

Kände så starkt för att gå och knacka på där jag tyckte jag såg mig att de gick in och prata med honom. Så gör man bara inte! Och även om hundarna smet ut när han öppna dörren så tyckte jag att det dröjde lite väääl lång tid innan han dök upp. Det åker ju bilar där så de hade ju kunnat bli påkörda, eller ett barn hade kunnat komma. Eller en hundrädd person?? Eller en tant med en liten hund... tja vad som helst!!! Man är lite snabbare i fötterna och MAN BER OM URSÄKT OCH HÖR ATT ALLT GICK BRA!!!!!!!!!!

Hur svårt är det att fatta?? =(

Även fast jag har en stor hund så känner man sig inte så kaxig när 2 stora hundar kommer skällande emot en varav man ser att en visar hela käften och hugger upprepade gånger emot en =(. Adrenalinet pumpade friskt - det vill jag lova!! Tänk vad stark man blir också! Min enda tanke var att jag var tvungen att skydda Keenahi varav jag lyckas "kasta" honom fram och tillbaka. Och det gör jag inte bara sådär annars.....

Det här var inget kul och jag kände nu när vi gick ut för kvällspromenad att jag var nervös/rädd för att gå ut. Kul? Nä inte precis.......



Min Älskling

Gaaaah!

Jag blir vansinnig!!!!

Hey där..

Igår kväll hade jag verkligen superkul! Eller em/kväll blir det jue.. Var hem till Evelina och vi fotade lite allt möjligt. Really really fun! Tiden gick så fort så från ingenstans så var kl 20. Så då fick det bli att avsluta och bege sig hemåt. Då jag fick bråttom för att hinna med bussen så hann jag aldrig få cd med bilderna. Vilket inte känns alls bra för jag är så nyfiken!!!  ;o) Så jag får hämta den ngn dag ist....

Hittade en bild som hon lagt ut i sin blogg som ni för övrigt kan gå in och läsa här! Underbar människa som är så proffsig och genomsnäll. Har skitkul när jag är hos henne. Lovely! =)



Foto: Evelina
Modell & Styling: Jag
=)

Idag är det en sämre dag. När klockan ringde imorse mådde jag inte alls bra =(. Hostig, ont i halsen och febrig. Men det värsta av allt var att jag mådde så sjuukt illa! Så det var bara att ringa sig sjuk och sedan gå och lägga sig igen =(. Låg i sängen till 12 innan jag gick upp. Var fortf illamående och yr men hunden behövde ut. Har sedan sett på Ellen i 1 h och nu gick jag och la mig i sängen igen. Skall kolla lite på nätet och sedan sova lite till. Har iaf fått i mig lite mat men mår illa =( bläsch...

Hoppas ni har en bra dag iaf

Godnatt!

And of we go!

Nu har jag fixat och trixat här hemma. Dags att bege sig ner till stan snart och sedan ut till Evelina. Va kul det skall bli! Tror detta blir kanoners! =)

Äter just nu världens största morot tror jag! Haha gigaaantisk! Kan inte ens hålla helt runt den, alltså kan inte stänga handen. Haha fatta va stor! En hel måltid =)

Ikväll tänkte jag försöka mig på att laga mat. Lax och ris står på menyn. Åh jag tycker att det är så gott! Mumsfilibaba! ;op

Nej ni jag har inte tid att sitta här och tjöta!

Ses!


Hallå hej

Idag gick jag upp tidigt igen trots att jag var ledig, men det är skönt att utnyttja dagen. varit ute på promenad med vovven och kört 2 diskmaskiner. Tycker om att ha rent ikring mig. Var ju lite aktiv igår och dammsög och grejer. Känns bra. kom på att jag har en tvätt igång oxå, får jag inte glömma bort sen!

Idag står fotning på schemat! Really really fun! =D. Skall hem till Evelina sen och bli plåtad. har små idéer som skall avverkas. Hoppas på att det blir bra! Tvivlar på annat när det är hon som fotar - hon är grym! =)

Skall även förbi stan på vägen. Skall lämna in mina glasögon och även se om jag kan hitta ngt smycke att ha med på fotograferingen. Vill ha en stor ring =). Skall även köpa lite blommor att ha med, kanske se om jag hittar ett par rejäla lösfransar oxå. Ååååh vad kul!

Har inte så många timmar på mig och skall väl snart fixa till mig lite.

Och på torsdag skall jag fixa håret!!! Vad glad jag blev när jag fick en tid!!! Skall bli blondie nu tänkte jag ;o) Skall sätta om extensionsen oxå då många har gått av och lossnat. Vet inte än om jag skall sätta tillbaka alla då det är 25 blonda och 25 bruna eller om jag enbart tar de blonda?? hmm let´s see....

Men gud vad det snöar då!! Massa!!! Och vovvendarling ligger ute på balkongen och sover, how sweet....

Har kollat på lite mer kläder i garderoben till fotningen den 12e oxå. Blir nog kanoners! Skall ta bild på´t och maila fotografen men kamerans batteri var ju slutt så blir att ladda upp det förstens...

Nej ni nu blir det att va effektiv!

Puss

Lav ja

<3



Foto: Evelina

Kolla in!

Älskar de här!
Fixade med lite snabbretusch av Peter "Paezae" som fotade dessa.
Så glad =)









Vad tycks?
<3

Dagen rullar på...

Yes it does...

Tog hunden på en buspromenad i skogen förut imorse oxå. Mkt välbehövligt och alltid lika fridfullt :)

Har sedan tvättat en maskin, diskat lite, zappat på dumburken och pratat med älskade Mami i telefonen. Nu hamnade jag här. Inte klar med städningen på långa vägar men det blir senare det...

Tänkte lägga upp lite kort då paparrazziLina var i farten igår på mina älskade djur :)

Enjoy!







 







 





Min vackraste, underbaraste lille Prins
*Älskar*
<3


 





Min vackra, underbaraste, söta lilla Prinsessa
*Älskar*
<3


Uppe tidigt..

Eller hyffsat iaf kl 8 ringde mobilens alarm. Upp och mata djuren och tänkte att det var lika bra att gå upp. Tänkte va effektiv idag. Hade ju min inte-göra-ett-skit-dag igår så idag skall det städas :( och grejas! Dök aldrig in i garderoben igår så idag så skall jag hålla andan och ta ett djupdyk! ;op

Hoppas på att det blir soligt idag med. Fast just nu ser det inte så ut. Meeen dagen är ju lång så atte ;o)

Annars då har jag något kul att berätta?? Hmm njaaaee tror icke det??

Igår när dagen var piss så gick ju mina glasögon sönder oxå :(. Utan någon speciell anledning, inget trauma som hände utan helt plötsligt så var det två delar?? Vet inte om de har öppet idag, borde nog åka dit med dem och klaga! Har inte haft dem alls länge och det är ju ändå ett par märkesglas och borde hålla längre och BÄTTRE än så här?? Så det får kollas upp! Kanske blir det staden idag eller imöra.....

Något som jag inte får glömma som jag tror var idag är Greys reprisen!! Missade ju avsnittet i onsdags då jag jobbade natt! Lyckas alltid få jobba onsdagar! Så jag måste uppdatera mig känner jag - här kan man inte missa ngt jue!

Love you guys...

<3

RSS 2.0