GOTT NYTT SLUT! :)

GOTT NYTT ÅR mina fina vänner! Hoppas ni får ett bra slut idag och en bra början imorgon! Jag ska fira detta slut med älskade vänner <3

PUSS

<3


Juligt värre

Har haft en bra jul. Riktigt mysig. Igår var det fest med finfina vänner - myche bra =)

Nu sitter jag hemma i Karlstad och har precis käkat lite frukost. Ska göra mig iordning, fixa lite här hemma, bara ta det lugnt och sedan går tåget tillbaka till Åmål för stt umgås med familjen <3

Hoppas ni har en bra jul!

<3


Julklappsutdelning

Igår hade jag och mina fina tjejer ifrån jobbet julklappsutdelning emellan oss. Vi åt även julskinka på vörtbröd och lite annat mys. Var hur mysigt och underbart som helst! Och världens finaste klappar fick jag oxå! De är bara för goa. Perfekta julklappar som gör mig alldeles varm och glad.

TACK sweethearts - kärlek till er <3

Puss

<3


Härliga Vargavinter - välkommen!

Behöver jag säga att jag är GLAD över att vi ÄNTLIGEN har fått snö!!!! :) Så fint ute och mycket ljusare så att man blir piggare och gladare - lovely!!! Idag tog jag mig en härlig promenad i solen och snön med min hund som är såååå lycklig!!! Wunderbart!!! Snö + minus + sol = LYCKA!

Idag är det kvällsjobb som gäller. Imorrn jobbar jag dag och sedan beger jag mig förhoppningsvis till Åmål då det är en viss liten prinsessa som fyller 20 ;o) Bara familjen ser till att hålla sig friska - har varit lite magsjuka där hemma har jag hört ryktas om och det vill jag INTE ha! :)

Ha en underbar dag

<3


Sweet sweet

Idag är det lördag - vi gillart!

Igår var det vin, räkor, kex, ost och myyyys med "the gang" ;o) Var så underbart mysigt och hade på idolfinalen i bakgrunden. GRATTIS Idol-Erik! :) Massa tjöt och skratt blev det - en perfekt kväll helt enkelt!

Har inget särskilt planerat idag. Ska nog iväg en svän till ÖoB med Malin senare - annars en lugn och härlig lördag tror jag =)

Ikväll ska grabbarna ha pokerkväll här! Får se vad man roar sig med då. Eventuellt skulle söta V joina och roa mig ;o)

Igår fick jag ett samtal om jag kunde hänga med på ett värdinnejobb. De behövde akut en tjej. Men igår så hade man ju andra planer. Men men det kommer väl fler gånger får man hoppas! Hade varit grymt sköj iaf =)

Ha en lovely lovely weekend nu hörrni!

Kyss

<3



När Keenahi var lite yngre -
diggar Ismas stil på hörnet!
=))


Plugghäst!

Nu har jag suttit ett bra tag och pluggat. Håller på med uppgifterna - har ju som sagt kommit lite efter så har haft en del att ta igen. Men men nu är jag nästintill ikapp och det känns gött. Har klarat alla uppgifter som jag ska utom EN och jag tror att jag håller på att bli knäpp! Ahhh så frustrerande när man kämpar och det vill sig inte bli rätt. Och så är typ alla alternativ lika osv osv.. svårt att förklara.. men men har provat några gånger nu och har kört fast så det är bättre att lägga ner för idag och ta nya tag senare!

Tog mig en ordentlig morgonpromenad med vovven imorse - var härligt!

Igår var jag och Jessica på stan och jag fixade mina sista julkappar - så jag är klar!!! Är helt fucking lovely vill jag säga! ;o) tror nog att jag aldrig har varit ute i så här god tid förut!! Wiiie :) Hoppas att alla blir nöjda och glada iaf <3

Köpte också ett lussebullste! Fick det hemma hos Emma i måndags då vi julbakade och det var som att dricka lussekatt! Tihi :) Så himla gott!! Så idag blir det nog både en och två koppar te - mmmmmums!!

Ikväll ska jag troligen hem till Malin och jag ska bjuda på mat. Svårt bara att komma på vad det ska bli?? Hmm får nog ta och diskutera med Malin vad hon är sugen på senare :)

Ha en bra dag

<3


Schysst vecka?

Den här veckan jobbar jag bara tors + fredag. Så det känns som en ganska schysst vecka får jag lov att säga ;o)

Har så många gånger sagt att jag ska slå in julklappar men det har inte riktigt blivit av. Men idag så!! Har desto fler nu också så det är bäst att sätta fart! Kommer eventuellt bege mig till stan idag med och inhandla typ de sista. Varit ute tidigt iår - duktig! :-D

Annars så står promenader med vovven på schemat samt lite plugg - har en del att ta igen av pluggandet om man säger så!

Bäst att sätta fart med det! Har ju inte lust att sitta hela dan om jag inte behöver :)

Kyss

<3


Andra advent

Det närmar sig mot jul nu - uj va fort det går! Vi gillart! ;o)

Igår fick jag jobba till halv 4 så idag är man trötter! Men det är skönt att få va ledig!

Jag och Älsk var och kollade på en lägenhet förut men den föll inte oss alls i smaken! Nä usch o fy o blä! Ganska slitet och kändes trångt.. man vill ju inte byta ner sig till en högre hyra! Nä så jag har skickat iväg ett mail och tackat vänligt men bestämt nej att den var inge för oss :) Nyttig att titta iaf! Och jag tycker att det är litte kul att gå på visning :)

Idag blir det att ha det lugnt och skönt! Ska ta hunden på en promenad om en stund, annars ska jag slå in julklappar som jag inte gjort riktigt än och ha en luuugn och härlig söndag i min soffa :)

KRAM på er där ute!

<3


Helgen som är

Igår jobbade jag natt. Fick jobba mellan kl 15-05. Så idag är jag lite trötter, sov till 13 när jag kom hem imorse :) Ska snart äta lite och sedan blir det väl typ att bege sig igen då ytterligare en natt väntar. Men imorrn är det inte jag som jobbar så det är bara inatt man behöver eventuellt vara vaken igen =).

Imorgon ska det gås på visning av en lägenhet! Wihoo! Spännande! Kul att bara gå på visning tycker jag så får man se vad det är för något. Sedan så är det även julmarknad i Mariebergsskogen. Men är det sådant pissregnväder imorgon men så tror jag att det skippas faktiskt.. we´ll see...

Heja heja Erik i Idol förresten - vilken röst! Lovely lovely you... =)

Nej ni det är väl dags att se vad man skall äta och fixa sig lite innan det blir ut i regn och rusket med vovven.

Ha en underbar lördag

<3



Sommar


Åh hem det bär!

Nu har jag jobbat ett hektiskt pass idag. Nästintill fullt med inskrivna - då har man häcken full så att säga ;o)

Hade tänkt att kila bort till Sats som så lägligt har bosatt sig nästan granne med jobbet men upptäckte att jag inte fått med mig vattenflaska! Låter kanske som en dålig bortförklaring men det går faktiskt INTE att träna Bodypump utan vatten! Störst omöjligt! Då skulle jag nog tuppa av! Så det var bara att byta om till gå hem kläder så beger jag mig hemåt strax. Får gå dit imorrn istället och då följer vattenflaskan med! ;o)

Så nu ska jag hem och tvätta lite istället tänkte jag. Sedan ta mig en varm och härlig dusch. Därefter får det nog bli en extra tur med vovven innan det väntas Ugy Betty och Desperate Housewifes. Blir kanske lite te och mys i min juliga lägenhet oxå *tihi*

Puss på er!

<3

Och förresten 23 dagar kvar till julafton ;op



Kärlek


RSS 2.0