Lastbilsutställning/tävling!

Yepp det blir det hela helgen - kommer att va kvar där tom söndag. Ska bli superkul och hoppas på en toppenhelg!

Ha det så bra!!! Vill ni ha tag i mej så finns jag på mobilen ;)

PUSS

<3


Glad :)

Känner mej glad idag! Vilken härlig känsla ;)

Fick bekräftat lokal idag oxå!! Äntligen!! Så nu kan jag slappna av och BARA se fram emot mitt parrty!!!! Tar dock in bara 40 st så nu är det först till kvarn som gäller till alla mina inbjudna ;) Hoppas på att så många som möjligt vill!!

Så ikväll firas det med lite gottit - kände att jag var värd det ;)

Läste även kommentaren från förra inlägget som kom från min älskade Mami!!!! Blev sååå glad av att få läsa de där orden. ÄLSKAR dej och pappa SÅÅÅÅÅÅ mkt och ni betyder ALLT för mej!! <3
TACK för att ni alltid finns där och ställer upp! Ni är ovärderliga!!!
Jag är LYCKLIGT LOTTAD som fick dem som föräldrar - de är bäst :) <3

Trevlig kväll!!

<3



Min fina Prins som hoppar i skogen :) -
tagen med min nya kamera.
Blir såå fina kort
*thanx*


Utställning i Gbg

Idag var vi och fixade med våran utställning på stationen i gbg. Så om ni är där så får ni spana in den! Blev riktigt riktigt bra och sååå kul! VI har gjort den liksom =D tihi!



Blev så braaaa

=)

Fick tillbaka det praktiska provets bedömning i måndags... och det gick JÄTTEbra!!! =D =D =D Jag fick MVG!!!!!!!!!!!!!!! Så himla himla himla HIMLA glad och stolt över mej själv!! Tyckte att det var JÄTTESVÅRT och trodde väl aldrig att det hade gått då bra som det uppenbarligen gick...! Så det var oerhört skönt att få känna att jag lyckades med ngt. Känna mej stolt över mej själv - händer inte särskilt ofta tyvärr.... Det här betyder så fruuuuuktansvärt mkt för mej så det är helt sjukt!! UNDERBART!! Får små lyckorus innemellan - haha jag är knäpp jag vet ;)





Det praktiska provet -

Formal-Linjär Stil

I helgen är det lastbilsutställning som gäller. Då ska jag få åka med till Norge. Ska bli mkt skoj! Sedan blir det tillbaka till Stenungsund.

Hoppas att allt är bra med er

<3


Helgen före löning

Det märktess klart och tydligt igår att det var helgen före löning =/ trist att det ska behöva vara så!! Men vi hade kul ändå =D TACK alla inblandade <3

Idag blir det inte mkt gjort.. slapparsöndag - gött dä! Ska bege mej ut på långpromenad m Keenahi snart, sedan bli det bakfyllepiza utan att va bakfull m Maria =D haha.. Ska nog plugga lite oxå, va lite duktig osv ;)

Hoppas ni haft en bra helg

<3



Sommarrakad Keenahi från iår
=)


Omvälvande

Fick ett mail idag som gjorde att allt blev så konkret.. så definitivt... sååå över?

Trots att det känns riktigt jobbigt och riktigt ledsamt så är det bäst så.. för nu... i detta nu... Nu är det så här.. Nu vet ingen vad som kommer att hända.. Nu får framtiden utvisa... allt... man kan bara hoppas...
Men som tur är - allt löser sej....

Ikväll så ska vi gå ut här i Stenungsund och det ska bli kul :) Behöver få va glad och dansa och jag är verkligen glad över att få umgås med alla fina och rara härnere. Ikväll så är det jag och Maria som gör stan osäker plus att 2 frisörer från salongen där jag går kommer att joina oss =)

Hoppas på en TOPPENkväll!

Nu ska jag städa och fixa innan tjejerna kommer!

Kommer alltid att älska dej...

<3



Bild från när vi var ute för 2 v sedan

=)


Mår bra <3

Haft en otroligt bra dag i skolan idag - som de flesta dagar ;) Älskar min klass. Älskar det jag gör. Trivs skiiitbra =D Är fruktansvärt intensivt och tufft men oerhört lärorikt - lär mej massor! Vill utvecklas och kämpar för att få göra det!

Skulle vilja lägga upp fler bilder än vad jag hör, fotar ju varje dag på det jag har skapat. Men datorn är ju så fruktansvärt seg så det ids inte ;) Lovar att försöka sätta mej med det till helgen och göra inlägg med typ bara bilder ;)

Har fått en lägenhet i Ksd oxå om jag vill! =)) Ska bara få någon att kika på den i mitt ställe så att jag kan skapa mej en uppfattning. Har även chans på 2 till så isåfall har jag 3 att välja emellan - ibland ska man ju ha flyt ;) tihi!

Varit på Harrys Quizkväll idag med fiiinaste Jenny <3 Var trevligt och mööööe folk ;) Tycker att vi gjorde bra ifrån oss trots att vi bara var 2 pers i vårat lag ;) Bara mysigt att göra något <3

Puss

<3



En Dekoration som jag och Ankie i klassen
gjorde i september som placerades i
skolans matsal

=)


Fryslort!

Vart jättefrusen nu!! Sitter med pappas gamla flanellpyjamas på, tofflor, tröja + linne - brrrr!! Hade tom halsduk för en stund sedan!

Idag har vi jobbat med kistdekorationer. Vi jobbade 2 och 2. Det gick bra och vi fick fint med beröm :) Kul!
Hade även finbesök ifrån min praktikplats! =) Butikschefen och hennes dotter kom på besök och de är så himla goa och mysiga! Trivs så bra med dem och var oerhört kul att få träffas igen! Saknat dem ;) De var så snälla och bjöd mej på lunch oxå <3 Sedan nu på kvällen så åkte vi ner till havet och plockade snäckor innan de åkte hem.

En bra dag helt enkelt :)

<3

Nu är det teven som gäller och arslet är perfekt placerat i soffan ;)

<3



En dörrkrans jag gjort för ett tag sedan som
fick bli en "väggkrans"

;)


Fullt upp hele tin! ;)

Helt fantastiskt rolig helg som innehöll både det ena och det andra! ;)

Veckorna i skolan nu flyter på och tempot är högt men det gillar jag! Vi har startat en liten butik i skolan oxå där vi säljer saker som vi gör. Allt för att vi ska försöka få in lite pengar till en resa som vi vill göra i dec :) Har redan sålt flera saker idag och det är kul! Tänk att det finns ngn som vill köpa våra saker liksom :)

Tittade på Paradise Hotel förut. Herregud vilka små barn... oj oj oj... alla är ju typ i samma ålder och tjaa... vet inte va ja ska säga :) Hade lekar för sej idag och 2 tjejer skulle bla hångla - herregud det va nog det sämsta jag sett... haha va bara tvungen att skriva detta för det va ngt jag reagera på, såg inte klokt ut ;) haha! =D

Nu inväntar jag Desperate och Maria skulle komma hit på lite tv-mys <3

PUSS

<3

Lite bilder på vad jag gjort
:)

Brudbukett



   

 

   

   

Upptäcksfärd med matte
:)

 


I´m a bad girrl.. a bad bad girrl...

Sorry för dålig uppdatering ;) Vet att några är inne varje dag och då måste det va tråkigt att inte ha ngt nytt att läsa....

Allt går bara bra i skolan! Är lika roligt som alltid! Jobbat med brudbuketter den här veckan vilket har varit superkul! Idag hade vi marknadsföring/företagsekonomi. Var kul faktiskt... fick "starta" företag och jobba 2 å 2.. så det var skojsigt!

Igår va jag och tjejerna på Harrys och åt god mat + drack vin & cosmo :) Körde även Quiz och jobbade upp oss mot förra gången ;) hehe grymma!

Idag har vi varit på stan och shoppat lite.. jag har även fixat några skor som jag "dansat sönder" ;) Sedan tog vi även en fika - myyyys! Har sedan tvättat för fullt och när kl närmar sig åtta så beger jag och Keenahi oss bort till girrlsen för lite Idolmys - lovely <3

Har nu i några dagar suttit och fixat musik till min spotify så nu spelas det för fullt här hemma ;) Hehe jag gillert!

Lovar lovar och åter lovar att det kommer att komma bilder! Så segt att ladda in på datorn bara så sätter mej nog med det imorrn eller ngt - när tiden finnes ;)

Imorrn kväll blir det utgång med girrlsen! Hade velat åka till ksd men tar mej inte dit den här helgen så det blir paaaarrty all night long och göra Stenungsund osäkert istället ;) Love it!

Hoppas att allt är bra med er?!

Kyss

<3



Jag som "Blondie" förra sommaren

;)


Back too reality...

Idag så beger jag mej till Stenungsund igen efter 3 veckors praktik. Dessa 3 veckorna har varit helt fantastiska och väldigt blandade med de flesta känslor man kan tänka sig!

Praktiken har i sin tur varit faaantastisk! Så underbara människor som jag träffat. Kom in i det direkt och kändes som om jag hörde hemma där eller va man ska säga.. Hela dagen i fredags gick jag omkring med en enorm ångest.. en ångest som kom pga att det skulle ta slut... Jag fick ett jättefint halsband i present av dom.. blev såååå glad! Betyder så himla mkt för mej allt detta som varit! Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna utan grät tom när jag sa hej då på eftermiddagen... Tänk hur det kan bli - det trodde jag ju aldrig innan min praktikperiod att det skulle kännas SÅ bra och SÅ starkt över någonting...

TACK
<3

Är fortf jätteförkyld men tror att febern är borta.. Hoppas att det ger med sej nu för jag har inte tid att va sjuk! Vilket jag försökt att övertyga min kropp med genom att inte ligga hemma och tycka synd om mej själv utan kämpa på!

Imorrn är det en ny skoldag som gäller och det ska bli SÅ kul att få träffa klassen igen!
Och några lite mer som jag kommit närmare inpå...
Tycker om tjejerna - aaa det gör jao ;)

Ha en bra dag

<3


RSS 2.0