Parrty

Blivit successivt bättre men är dock yr med huvudvärk fortf. Konstigt? Varit det länge nu??

Igår var vi hos eriks familj på dan och grilla och hade kalas för 2 av hans syskon. Sedan på kvällen va det grillparrty hemma hos Sara.

Jäklar va kul jag hade!! Som bara den!!!! Har alltid så himla roligt med dem och igår va inget undantag. Och har man fått 2 sms idag med förfrågan om man va bra i gasen igår så va det full fart vill ja lova! Haha suck =)))

Har idag mått kanon - så gött!! Legat ute i parken och solat och umgåtts med min bästaste älsk. Han fixa mackedonken och vi satt på en filt och käka. Perfekt dagen efter mat och picknick ;op.

När vi kom hem så la jag mig på balkongen och stekte tills jag höll på och rinna bort.

Nu har jag varit inne några timmar och skall nu ut med vovven. Kanske tar vi oss ett dopp också innan vi går hem??

Ikväll blir det kycklingsallad! Mums!

Tack raringar för igår - underbart!!! <3

Puss på er

<3



Jag igår med Söta M i bakgrunden
=)

Fortfarande...

Yr med huvudvärk.

Verkar gå åt rätt håll iaf kanske??

Tack alla söta för kommentarerna igår - bästa medicinen ever! <3

Pussss

Sjuk...

Yr. Illamående. Ont i huvudet.

=´(

Tjollahopptjollahej!

Igår var en bra dag. Jobbade ju natten innan och fick inte sova så mkt. Tog sedan en sovmorgon innan mamma och pappa kom hit. Följde med dem till stan där mamma skulle byta en klänning som hon fick av mig och emilia när hon fyllde år. Vi kämpade ordentligt jag och mamma och hon kom därifrån med 2 uppsättningar. Inte dåligt tycker jag! Hon blev kanonsnygg oxå så det var roligt! =)

Sedan vart det fika hemma hos oss innan de begav sig hemåt igen. Då tog jag mig en liten joggingrunda och sedan en snabb promix med vovven. På kvällen sen blev det lungt framför teven. Dagen gick fort ;o)

Idag har jag en massa att göra så jag hinner inte sitta här så mkt längre till! Skriver kanske mer senare! Dags för frukost och sedan promix med vovven!

Kyss

<3

Tack för alla fina kommentarer som ni skriver jämt - Ni är underbara <3



Foto: Evelina
Modell: Jag

Nom nom nom

Idag fick jag mig en liten sovmorgon. Sedan har jag varit ute på en runda med vovven. Blev inte så mkt springande som jag hade tänkt. Vet inte om han hade lite ont idag eller bara va tjurig och hade en dålig dag helt enkelt för han tyckte att springa kan man göra nån annan gång.. haha suck...

Har precis ätit mina goda äggmackor med kaviar =). Väntar på att Ellen skall börja och sedan så blir det att knalla till jobbet vid 14 cirkus. Ska jobba natt idag.

Ha en bra dag

<3



;op

Hurtig!

Jag är en riktig hurtbulle det må jag säga ;op Haha love it just nu!

Idag tog jag en långpromenad med Keenahi som resulterade i att vi båda badade. Eller mest han. Jag gick med fötterna i vattnet upp till låren ung. Var inte så farligt faktiskt - ganska gött =). Sedan har jag pysslat lite hemma. Bäddat rent i sängen bla. Därefter tog jag med mig min cerisé(a) lilla Ipod älskling och tog mig en powerwalk/joggingrunda på ca 50 min. Det gjorde göttans det! Sen nu i em så tog jag med vovvsen på en ca 40 min tur igen där vi promenerade i rask takt.

Så idag har det blivit mkt frisk luft. Wunderbart! Ska nu avsluta denna hurtiga och duktiga dag med en pizza.
Haha kan det bli bättre?! ;op

Puss älsklingar

<3

 

- Just me...

STCC

Igår var jag alltså iväg på STCC och jobbade som Grid Girl. Det gick bra och var kul men HELL vad mina fötter värkte när dagen var slut!! Men sånt får man ta ;o)

Kul att träffa nya tjejer och knyta en del kontakter somt att få va med på något sånt här. Såg dock inte så mkt av bilarna när de tävlade men får nog lov att säga att min var en av de snyggaste faktiskt ;op. Det började med att vi fick varsin skylt med respektive bil och förares namn på och stå vid varsin bil. Sedan när de körde ut inför start så fick vi även stå bredvid dem där. Sedan när det var 3 min kvar till start så knalla vi ut.

Körde detta 2 ggr och det va kul =) Hon som hade sytt upp våra kläder och castat oss var nöjd och jag kunde räkna med att boka in i aug också då det är i Kga igen =) Så det ser jag fram emot!

Hittade den här bilden när jag var in på STCCs hemsida. Såklart så är jag inte beredd utan kliar mig i ansiktet just när bilden tas.

Haha suck...



Lite egna kort hann jag med att ta också

 

Jag + Jag & Susanne





Hela Grid Girls gänget samlat -
Do you see me?
=)






Jag med min skylt - inte alltid så lätt när det blåser
;op

Sedan när jag kom hem blev det en powerwalk med hunden innan det var dags att göra sig iordning och ta på sig some stilettos igen =).

Därefter så begav jag och erik oss ner till stan för att möta upp Elin och hennes pöjk på Blå. Där tog vi oss något att dricka och satt på uteserveringen en stund innan vi gick in för att äta mat. Mycket gott och trevligt! Så underbart att få träffa henne igen, kramas och tjöta om ALLT mellan himmel och jord! =) Blev så fruktansvärt nostalgisk då vi pratade om en massa minnen. Kan säga att det var konstigt att säga hej då och ännu konstigare idag då jag inte kan och får umgås med henne mer nu på ett tag =(. Skulle ev tagit en fika idag men jag har så mkt som jag måste fixa med så tiden räckte inte till =(.



Men något som vi kom överrens om var att se till att boka in oss på min semester - då blir det en tripp till Oslo och min älskade älskade docka :o)

Nej ni nu har jag inte tid att sitta här mer!

Ciao!

<3

Haj haj!

Igår var en bra dag. Berättar mer om det senare. Nu är jag så irriterad så jag orkar inte skriva något.

C-ya laterrrr...

Yeyy! Idag! Yeyy!

Nu har jag fixat till mig. Skall slänga i mig ett par mackor och sedan bege mig mot stan. Blir upphämtad på tågstationen och sedan bär det av mot Karlskoga och STCC =) Wiiie vad kul det ska bli! Och vädret ser just nu ut att bli kanon!!! Wunderbart!!

Hoppas på en underbar dag fylld av fun! ;op

Sedan ikväll så ska jag och erik möta min älskade elin och hennes gutt för att gå ut och käka. Åååh va myyys ;o)

Nej ni dags att rava på!

Kyss

<3

 

Så här ser jag ut
=)
Kameran åker med så hoppas jag på att kunna ta lite
bilder under dagen!!

Godmorgon!

Igår hade jag en bra dag, Var både hurtig och effektiv under dagen =). På kvällen blev det mys med tjejerna. Först kom Jossan och jag hade fixat lite gott till oss att äta. Blev en sallad med kyckling till, hemmagjord tzatsiki, baguetter och massa massa frukt =). Senare kom Dess och joinade oss och det blev massa prat, vin och skratt ;o) *Loved it*

Nu idag var jag uppe tidigt. Ska snart ut med hunden i regnrusket och senare kommer Jossan och hämtar mig för en tripp till stan. Har lite saker jag behöver fixa för bla min dag på STCC imorrn! =) Åh vad jag längtar!!

Annars blir det inte mkt som händer idag. Städade och var duktig idag så idag tänkte jag som högst sätta på en tvättmaskin och kanske ngn disk annars skall jag mysa under filten till regnet som smattrar på rutan. Blir iofs 1 eller 2 powerwalkar och joggingtur under dagen/kvällen ;op

Ha en bra dag!

<3



Bordet från igår kväll som jag fixade iordning med allt gott
=)




Min raring just nu.
Vände mig om och där fick jag se någon som hade bänkat sig rejält
och sover som en prins
;o)

Man ska ha husvagn!

Kolla in Discocrews nya låt och video här!



Man blir inte annat än sugen på att dra med kompisgänget på en roadtrip med grill, sol, bad & äventyr =)

Gillar videon och go låt! Lär spelas mkt i sverige i sommar!!!

=)

Synd om mej..

Igår var det MIN dag och den enda som var gullig och uppmärksammade detta var Eriks mamma.
Snyft...
*tss* ;op

Idag tog jag mig en lång välbehövlig sovmorgon. Sedan tog jag med mig vovven ut på en powerwalk och joggingtur. Nu ska jag käka lite mat och sedan blir det att städa.

Skulle ju åkt hem till åmål idag för att firat mamsen men så var syster riktigt sjuk så det blev inställt =(. Stackars syster *skickar en puss & en kram*

Ikväll ska erik på klassfest så jag blir ensam hemma. Men det kunde jag ju inte bara vara idag kände jag utan ikväll kommer det några älsklingar hem till mig =) Dricka och äta gott och bara umgås! Myyyys!

Nej dags för mat, städa och handla!

Ciao!

<3


Grym!!!

Var jag den här gången! Blev över förväntan så nu är jag blondie! Hihi =)

Dags att gå ut med vovven och sedan mysa med pojken för sen äre natta!

Puss på er

<3


Skräll

Att jag försöker mig på att blondera mig igen.. höhöhöhö... skandal! Men men får väl hoppas på att det blir bättre idag... om det kan det... tsss....

Ooops bäst att kolla av det nu, har suttit i 45 min nu...

Ses snart

;o)

Hujedamäjjen!

Idag har jag jobbat så att hela kroppen värker! Har inte kört ihop sig men dagen har gått i ett verkligen! Fick tom jobba över lite...

Hade planer på att dra med tjejerna ut idag men fick avböja då jag är sååååå trött och har sån värk PLUS att jag vet att klockan kommer att ringa kl 06 imorrn =( Så jag får spara mig till ett annat datum!

Hade ev planer på att åka hem till söta D med pojkvän + friends för att bara ta det lungt, umgås, tjöta och se på eurovision. Men fick vänligt men bestämt säga nej där med. Tlööööötter!

Så nu väntas det pizza vid dörrn och Eurovision! Trodde att det börja 20 men visa sig börja 21. Jaja får se va länge jag kikar och hur många ggr jag hinner somna i soffan innan det blir sängen??

Hehe Znaaarrk och ha en bra kväll!

Puss

<3


Hey hopp!

Så har man arbetat en hel dag då, gått hem med värk i benhinnan och sedan varit iväg och handlat grejer tills ikväll för ikväll kommer kocken älsk fram igen och ska bju på grejer sörrni! =) Väntar med spänning och förväntan - brukar bli supert!!

Nu tänkte jag parkera arslet i soffan och sitta där tills det blir dags för sista kvällspromenaden med vovven och sedan sängen. Hade hoppats och tänkt träna ikväll men då mitt högra ben värker så f*bannat - benhinnan? Så bör jag vila idag. Eller rättare sagt jag kan inte göra nåt för det gör SÅ ont!!! Erik har smörjt mig med tigerbalsam iaf så får vi la se om det hjälper någe...

Nä ni puss på er kära ni!

<3


Oj!

Vad klockan går!

Dags att put some make up on!!!

=)

Måste berätta!

Har ju glömt berätta en sak som jag är sjuuukt glad över!

Nästa lördag den 23e maj så ska jag jobba som Grid Girl på STCC =))) Ni vet, snabba bilar och mc´s. Tihi how fun!!!! Jag kommer att må som en liten prinsessa av att stå och titta på alla bilar och mc´s och höra de goa ljuden som de ger ifrån sig. Haha fun fun fun!!!!

Så nu längtar jag som ett as! Och tränar för fullt - gäller att va trimmad som bilarna tills dess vettni! Höhö tsss....

Puss på er!!!!

<3



En utav bilderna som Tony och jag var ute och fotade den 2e maj iår.
Det var rätt så kallt ute om man säger så men det hindrade inte oss.
Klockan var närmare 06.00 på morgonen när vi började för att få morgonsolen.
=)

Hej sweeties

Igår kväll var det grillning med kollegorna som bjöd på god mat och en massa skratt =).

Idag var jag uppe tidigt och gav mig ut på en jogging och powerwalk runda. När jag kom hem ef 50 min så tog jag hunden på en promenix. Därefter har jag duschat och käkat äggsmörgåsar =) Gött!!!

Ska snart sätta på mig ansiktet och sedan bege mig till stan för att möta upp söta Dess för lite shopping och tjöt. Eller mest fönstershopping för min del då jag måste spara pengar.. men umgås med henne ska bli hur underbart som helst! Wiiie =)

I eftermiddag sedan blir det städning för hela slanten och ikväll blir det förhoppningsvis bio med bästaste älsklingen. Hans förslag och när jag funderat en stund kom jag fram till att det är ju hur bra som helst jue ;op

Pöss!

<3


Ingen inspiration...

Har haft lite svårt att blogga ett tag nu. Hoppas på att det lossnar snart!

Idag blir det jobb mellan 13-17 och ikväll blir det grillning med massa folk från jobbet - kul!

Puss på er

<3

Hallå

Ska jobba natt idag så börjar klockan 15.

Tror jag uppdaterar bloggen lite mer imorrn eller nåt. Har inte tid eller ork nu tyvärr =(

Puss på er

<3


Tjohoo!

Den här helgen har varit kanon! Umgåtts med syster, vänner och älsk hela helgen! =) Var på parrty igår och sedan Bmb.

Ska skriva om detta imorrn och kolla över bilderna som fotades. Nu blir det att uppdatera sig lite och kanske sängen om en stund.

Emilia åkte hem vid 18 idag och jag saknar henne redan <3

kyss

<3


<3

Varit mkt känslor de här senaste dagarna av olika anledningar. Igår kom bla min älskade syster  och jag fylldes av sådan glädje att jag började gråta när jag kramade om henne. Saknat så....

Igår hade jag, älsk och emilia myskväll till hockey och talang =). Sedan såg vi på en film som alla 3 insåg att vi hade sett när vi väl kollade på den. haha men den är rolig så det gjorde inget!

Nu håller vi på och gör oss iordning, ska iväg till stan en sväng. Det blir att kolla på present till mamma då hon snart fyller år och en sväng till systemet. Sedan ska vi hem igen och kanske börja göra oss iordning? Vem vet? För ikväll blir det parrty!

Det här ska bli en bra dag

<3

JAG ÄLSKAR DEJ & DEJ & DEJ & DEJ



Goddagens!

Idag har jag inte gjort mkt, några diskmaskiner har körts såklart men vad gör man inte...??

Var en sväng upp till rehab på jobbet med Keenahiböbben. Det gick bara bra, så duktig så!

Sedan när jag kom hem så kom söta Dess hit. Vi har snackat och umgåtts - slappat vid teven ;op. Var så skönt att få träffa henne idag. Behövde det kände jag =).  Så tråkigt bara att hon behövde åka, men det blir fleeer ggr :op

Nu vet jag inte vad jag ska ta mig för?? Blir att gå ut i friska (?) luften om en stund med hunden iaf. Vi borde handla oxå men jag orkar inte det. Skulle vilja ha en helt ledig dag idag. Har ju dock sabbat den liite genom att köra disk men men...

Har ni inget kul att berätta? Behöver lite goda nyheter, skvaller, tissel & tassel - eller vad som!
GE MIG!
=)

Pöss....
<3

Haaaj

Idag är det en seg dag hörrni =) Massa regn och rusk, ska bara slappa och mysa tänkte jag. Fast nu snart ska jag bege mig till jobbet för att träna keenahi. Han ska på rehabiliteringsträning idag =) Men det är bara en timme - gött dä ;op

När jag kommer hem sen så blir det nog en dejt med söta Dess. Ska höra av mig när jag är klar iaf så får vi se va klockan är och så... mys <3

Nu är det inte långt kvar tills imorrn heller! Då kommer systerrrr =) yeyy! <3

Puss på er

<3



Också en nyretuscherad av Peter

Likeii
:)

Nu är det dags!

Att gå ut med hunden! =)

Pussah

<3



Fått en nyretuscherad bild av Peter oxå =)
Vad tycks?

*Me Like*

Goder afton mitt herrskap!

Nu verkar nätet funka här hemma igen.. men men we´ll see... =)

Idag skulla jag ha tränat efter jobbet men fick så ont i axeln efter en arbetsdag? Har ju en knuta bak vid vänstra skulderbladet.. eller en jag har hela ryggen full men den har krånglat ett tag.. iallafall... så jag kände att jag inte fixade att dansa och grejer...

Något som kanske inte var det bästa att göra var att jag dammsög, diskade, tvättade spisen och handfatet?? Men det behövdes verkligen så jag gjorde ett snabbt ryck! Sedan vart det pizza för mig och älsk... haha skippar träning och trycker en pizza - najs? ;op

Den där pizzagubben är ju för rolig oxå. Knackar och kliver rakt in. 2 ggr har han träffat på en glad keenahi.. höhö då åker dörren igen fort vill jag lova! Idag sa jag till honom att han kanske kan knacka i fortsättningen och låta dörren vara stängd så öppnar vi.. "men det är för att ni inte har ngn ringklocka?!" Jo men jag hör när du knackar.... haha suck.... ibland är det inte lätt hörrni!!!

Nu skall jag lite snabbt kolla igenom bloggar och diverse saker och sedan vid 21 blir det en liten sväng ut till parken för att umgås med min "varg ifrån skogen" ;op därefter blir det natta, trött och ont i kroppen. Bäst att vila!

Imorrn ska jag få massage efter jobbet! GUTT!!!

Kyss på er

<3



Foto: Evelina
Modell: Jag
oretusch...

Yeyy!

Får skriva ifrån jobbet då det krånglar hemma!

Vill bara säga att jag längtar as hell till helgen för då kommer min kära syster hit igen! Wiiie <3 Tell you more about our plans some other day ;op

Igår och i förrgår så var jag och älsk iväg och fiskade. Mer om det får jag berätta senare eller en annan dag - hinner tyvärr inte nu =(

Kyss

<3



*Kärlek*

Neee det stämde inte riktigt...

Vårat internet ville inte riktigt vara med imorse heller. Suck va är det för fel liksom?? Nu får vi hoppas att de ringer till oss snart och fixar det! Erik prata med dem förra veckan och de skulle ringa.. men inte gjort det än.. yupp yupp så är det..

Idag är det jobb för fulla muggar - ska käka nu!

Direkt efter jobbet blir det SATS och box! How fun!

Ha en bra dag!

Kyss
<3

Verkar funka??

Nätet verkar funka nu igen så skriver här med ett litet inlägg =)

Har precis käkat gottit, jag och älsk har grillat. Var aldrig top chef över köttet idag utan jag tog salladen och potatisgratängen. Vi lyckas alltid tillsammans - myche gott!

Annars har jag inte gjort så mkt, kört några diskmaskiner. Borde dammsuga och tävtta men älsk har lovat att hjälpa mig till veckan så jag lydde hans förslag om att va ledig idag =). Har ingen ork, huvudet har bankat idag så jag får unna mig lite ledighet... jobbigt att ta det i veckan bara =/...

Just nu är det hockey på teven, tog en liten paus och hamna här. Ska ut med vovven om en stund tänkte jag.

Nu längtar jag redan till nästa helg, lite planer finns det - får se vad som blir av =). Tell you more later...

Nä ni dags att ge sig!

Hej!

<3



Jag & Sandra när vi va på Karlstabo-partyt som var för ett tag sedan.
Kul kväll!
=)

Hem igen..

Snart åker vi hem igen. Har inte sovit så bra inatt och vaknade med vääärldens huvudvärk =( håller fortf i sig, känner mig bakis och jag var INTE ut igår. Har känningar i hals och näsa också så det kanske är förkylning på gång? Who knows??

Idag hoppas jag vädret håller i sig för då ska ja o älsk grilla, kanske jag som ska vara grill chef idag?? Hehe ;op

Nä nu måste jag ge mig, huvudet bultar och bankar =(

Kyss
<3


Godnatt

Får passa på att säga godnatt =)

Nu är jag färdig med mitt spanande på nätet. Halsen värker och det svider i mina ögon.

Dags att joina nere vid teven.

Puss

Love you....

<3


Lite besvärligt...

Det är lite besvärligt just nu. Vårat internet funkar ej så jag kan ej vara aktiv här på bloggen =( mkt surt! Så därför är det glest med inlägg och även bilder för tillfället...

I torsdags så va jag hem till Josephine och käkade gott och drack gott. Det var vi 2 och Frida och Desirée. Jääävlar va sköj det var!!! MYCKET!!! Hahaha en heeel del röj det vill jag lova! Oh my... hihi.. massa dans och tom 2 musikvideoinspelningar hann vi genomföra. Mtv here we come! Eller nåt sånt ;op

Har världens träningsvärk och diverse blåmärken och när jag insåg var de kom ifrån så kunde jag inte annat än skratta :-D lovely!!

Igår så begav sig jag och min lilla familj hem till min familj i åmål =). Igår majjades det. Åkte till vattnet och grillade korv och myste. Underbart! Sedan på kvällen vart det tacos och humorgalan som inte innehöll värst mkt humor måste jag säga...?

Idag har jag startat min dag med att gå upp kvart i 4 för att klockan 05 åka ut och fota =). Jag och tony tog årets första utefotografering. Det var kaaaallt! Vi blev båda lite förvånade vad kallt det faktiskt fortf är nu... men jag badade iaf inte ;o) Hade planer på att göra det igår men efter en glömd bikini så vart det inge =((....

Fotandet gick bra idag trots lite värkande bortdomnade tår. Sedan åkte jag hem och käkade frukost innan jag spenderade några timmar till i sängen. Resten utav förmiddan + lite till var det att va i trädgården. Sola och njuta! Spela lite boule med älsk för att hålla oss sysselsatta =).

Klockan 15 började dansuppvivningen och den var riktigt bra. Loved it! Kunde inte hålla tillbaka tårarna heller när Sofia skulle hålla ett tal till Alex. Så fint och känslosamt.. tror majoriteten fällde en tår faktiskt.. blir tomt efter honom på dansskolan - en sak som är säker...

Nu sitter pappa och erik och ska kolla på fotboll. Jag hamnade här för att ta igen några dagars missande ;o)

Sedan blir det att umgås i soffan och kanske slumra till innan det blir natta.

Och sa jag att jag hade kul i torsdags???! ;op wiiiie!! <3

Puss på er gullungar
<3



Foto: Evelina
Modell: Jag

RSS 2.0