Lovely <3

Hade en toppenkväll igår! Åh så roligt det var!!!

Idag mår jag prima men bara trötter - va ju uppe 23 h i sträck igår...

Har för en stund sedan varit ute på en tur med vovven. Vi knallade bort en bit hemifrån och hade med oss cykeln. Sedan spändes han fast framför cykeln i selen och så fick han prova på att dra =) Jag satt upp på cykeln och styrde oxå. Han va duktig men förstod inte riktigt vad matte ville när hon satt bakpå och tjoade och tjimmade ;o) Näste gång får husse agera hare!! Så jag kopplade om till koppel ist så fick han springa bredvid cykeln - det gick bättre! Sedan avslutade vi med ett bad. Eller han bada och fick tuppjuck! ;o) Haha så söt..

Idag är det Body Pump halv 5 som gäller. Annars laga mat med älsk ikväll. Vill ha en lugn och bra dag idag.

Tror vi på det?

Jaaaaa daaaa ;op

Kyss

<3


Fullt ös!!!!

Varit uppe sen halv 5 imorse. Varit på Nordic Trophy - en lastbilsutställning. Jag har varit värdinna, bjudit på godis, kepsar och allmänt f*bannat trevlig ;o) tsss... Haft en jättebra dag med 2 goa tjejer ifrån Åmål!!! Fun fun fun!!!

Och nu ska ja ut med hunden och sedan är det parrty ikväll!!! Ska dra alldeles strax - innanför dörrn och vända med andra ord!!!

Ha en toppenkväll!!!

Shake ya tailfeather!!!!

<3


Suck..

Ibland blir man bara SÅÅÅÅ tröttt!!!

Nä från att ha övervägt till att stanna hemma ska ja nu iväg på step och köra skiten ur mig!

Need that!!

Puss & Kram från en aggressiv Lina

;op

Freee

Idag är man ledig ifrån jobbet. Göttans! Har varit ute på över 1 timmes promenad med vovven imorse. Hr käkat frukost och ska snart fixa här hemma. Måste till apoteket oxå för att fixa lite piller - till doggydoggen ;o)

Ikväll blir det Afro! På sats! =)

Skulle på Body Pump igår men trots att man kom iväg från jobbet i tid så blev man stoppad 2 ggr på vägen hem av ett par st som jag pratat tidigare som nog mest ville prata med Keenahi ;o) Var hemma kvart över sex. Cyklade iväg tjugo över och trampade på som f a n!!! När ja kom till Sats var det ju kö såklart och när ja kom fram och sa att ja skulle på detta så visste hon inte om ja hann då kl var halv.. och det börja halv.... Bytte om fort som bara den! Och rusa dit.. jo men visst de hade börjat så jag brydde mig inte om att gå in =(/ snyft.. synd om mej då! Så jag ställde mig och körde hårt en timme sj ist för att få ut alla aggressioner mm. Mohaha... Men IDAG sörrni! Då ska ja va i tid och här ska dansas!!!

Have a nice day!

<3



Jag & Mina Älskade Syskon
<3

Möööörning!

Usch vad jobbigt det är när klockan ringer och man måste kliva upp ur sängen och sin lilla kokong som man byggt in sig i under natten. Men nu när man varit uppe och fått frukost i sig så känns det lite bättre. Solen skiner och jag ska snart ta hunden och gå till jobbet. Tur att man är ledig imorrn iaf ;op tssss....

Igår var en hyffsad dag. Fick ett besked som jag inte blev alltför glad över men så är det ibland...

Nej ojoj klockan rusar! Dags att borsta bissarna och dra mej!!

<3



Underbar bild!
Från skogarna hemma hos Eriks föräldrar..
Det är min vovve det!
=)

Modelltävling M.W.F Design - V.S

Här är lite kort
=)




Här är vi på Mango och provar ut vad
vi ska ha på oss på visningen.
Detta är mitt
=)






Mitt smink
;op


 

 

 



Självklart Ego-pics
åsså!
=))



Pussss



På catwalken när vi tackar för oss.
Lite lätt sammanbiten eller?
;o)



Efteråt med några utav de andra tjejerna
vid VIP-bordet.

Det var allt än så länge!
Ciao!
=)

Kräftkalas!

Igår var jag på kräftkalas med pimpat långbord och kräftor =) Och goa groggar ;o)

Var jätteroligt och kvällen avslutades med att man skakade rumpa på BmB.

Myyychet bra kväll!!!

Idag har jag varit ute i solen med vovven och nu hamnade jag här. Idag ska dagen utnyttjas till att tvätta lite osv annars bara ta det lugnt och ladda inför en arbetsvecka...

Kyssah

<3





Pimpade partytältet!
=)




Disco disco!

 



Dance!!

SKANDAL!!!!

Igår hörde jag en reklam för första gången igår och det vart bara skandal i mina öron!!!

De gjorde reklam för julbord, julhelg och nyårsfirande!! NU?!? I augusti!!!!!!

Näää fy fan! Visst kan jag känna att jag längtar till julen ibland osv men NEJ ingen reklam om det NU!!!!

FÖR TIDIGT!!!

Usch det var en riktig skandal nu tycker jag... Kan inte det lugna sig till åtminstone skiftet okt/nov?????

Vad tycker ni om tidig julreklam??


Nu är det nära

Kvällen närmar sig sakta men säkert!!!! Snart är det kräftor och på spriten! Hahaha ;o)

Pussen

<3


Lördag

Och gud va gött! Lördagar är bra dagar =)

Tävlingen i onsdags gick hur bra som helst! Men jag vann inte ;o) Jag är iaf jättenöjd! Fick jättemkt beröm, jubel osv osv. Kändes nästan som om jag vunnit för jag var nöjd med min prestation och verkade som om andra oxå gillade den ;o) Så så är det! Det blev 2 tjejer som vann då domarna ej kunde bestämma sig för en. Jättefins tjejer och jag misstänkte att de skulle ta hem det. Kul för dom!

Även fast jag inte vann så fick jag ett erbjudande som förhoppningsvis blir av. Berättar mer när jag vet säkert.. som vanligt ;o) tihiii...

Hade en toppenkväll med allt vad det innebar och var så sjukt kul att gå visning för Mango och visa deras höst/vinter kollektion. Stylisten var grym! Gillade henne skarpt! En mkt färgstark kvinna som visste vad hon ville ha och hon hjälpte oss så sjuuuukt mkt! Är så tacksam =) Lärde mig massor på en kväll och som jag kommer att ha nytta av längre fram. *Tack*

Kul att träffa de andra tjejerna oxå! En del kommer man kanske fortsätta att hålla kontakten med då man pratade lite mer. Skitmysiga tjejer och så fina =)

Blev en snabb visit till götet men det var toppen! Dock så har jag varit mycket sliten efter det eftersom vardagen med jobb har fortsatt här ;o)

Igår kväll så kom min älskade V hit och vi käkade massa god frukt och dip och grejer och bara praaaatade en massa!! =) Sedan så fixade jag henne i håret och tipsade om lite frisyrer inför en utekväll =). Det var så det börja då jag fick ett mail av henne om vi inte kunde träffas ngn dag och jag hjälpte henne lite =). Tyckte jag var asgulligt sagt och jag blev så sjukt glad över att få frågan! Så igår sågs vi och hade en riktigt mysig kväll <3 Tyvärr gick den lite alltför fort och hade man inte känt att ögonen började kännas tunga på oss så hade vi nog lätt kunnat va uppe hela natten ;o)

Idag är det kräftskiva som står på schemat ikväll. Ingen vila ingen ro!! Här är man igång hela tiden =) mohaha... Hoppas på en BRA kväll och det tvivlar jag inte på då det är fantastiska människor man umgås med!! Hoppas att vädret håller i sig som det ser ut nu!! Nu är det ju iaf lite sol! Och det vill vi ha när vi ska sitta ute och moffa kräftor och dricka en massa sprit. Fyllefest here we come! ;o) *tssss....

Nu är det promenad med vovven som gäller!

Lovar att ni ska få se bilder ifrån i onsdags men sitter vid fel dator och har inte kameran i närheten!

Puss honey bunnys!

<3


Hej på er!!!

Har haft kul men är sjuuukt sliten och ska jobba eftermiddag idag så jag får berätta mer imorrn eller nåt och slänga upp lite bilder då!

Kyssss

<3

God morgon

Ja för mig är det faktiskt morgon nu.

Fick jobba heeeela natten inatt. Började 15 och slutade halv 8 imorse. Ett riktigt långt pass - 16,5 h jobb. Var vaken i 24 h. Har idag bara lyckats sova 3,5 h. Så JA jag är lite mör nu.. eller ganska mkt faktiskt... fy satan - nästan värre än att va bakfull ;o)

Mitt samtal häromdagen bestod i info inför finalen i Modelltävlingen som jag va med i! =) Finalen är IMORRN!!! Iiiiiiih!!!

Så jag åker till gbg imorrn bitti. När jag kommer fram ska jag gå till Mango för att prova ut en klänning som jag ska visa på visningen/finalen på kvällen. Den här gången kommer vi visst även att bli stylade =)

Jag skall inte bo på hotell den här gången utan min söta vän Johanna har precis flyttat ner så jag får sova över där =) Åker hem torsdag morgon sen och jobbar kvällen då. Är ändå ledig imorrn så jag slapp ta ledigt ifrån jobbet utan kunde bara byta pass på torsdag - hur perfa! =)

Så ikväll blir det att packa inför imorrn. Inte så mkt som ska med men lite saker är det ju alltid =) Sedan blir det väl att försöka fräscha till sig så gott det går ;o) raka benen, smörja sig med lite dove summer glove, ta fotbad kanske osv....

Och ikväll är det även veckans höjdpunkt! So you think! =) och innan dess real housewifes.. hoppas på en bra kväll, jag soffan och frysta bär kanske ;o)

Och fjärilar i magen inför imorrn =))))))))

Puss

<3



Från deltävlingen ;o)
Vet inte om jag sagt det men vi fick även VIP-kort på klubben som vi var på.
Deep
Hur snällt som helst!

Verkade va en schysst klubb faktiskt - så då vet vi vart vi kan gå
ut i götet brudar om vi drar dit
;op

hallå alla glada :)

Idag mådde jag inte fullt lika bra som igår morse men man kan ju inte få allt?! ;o)

Har ordenltigt med träningsvärk i ryggen idag oxå då jag hade egen träning här hemma igår. Gött dä men samtidigt så gör det liiite för ont ;o)

Har precis varit ute med vovven på en långpromenad och slängt ihop en paj till älsk som han får äran att smaka på när han kommer hem sen =). Jag äter ju inga sötsaker jag så det är upp till andra att säga om det smakar bra =)

Annars idag så ska jag jobba natt från kl 15. Har inte jobbat natt på flera månader nu då jag har haft semester osv men ikväll ska det bli av. Får se hur det artar sig då =)

Nej bäst att hålla koll på pajen och även mina ägg så att jag får frukost ngn gång! Haha =)

Pusssssssss

<3



Snyggt!

Spännande!

Idag fick jag ett samtal som förgyllde min vardag lite mer! =)

Berättar mer en annan dag!

Har precis varit i parken med både vovven och missen. Gick helt okej faktiskt ;o) Även om man är innekatt så får man komma ut ibland!

Ikväll så ska jag få god mat av pöjken - färskpotatis, kotletter och kantareller. Muuums! Tjänster och gentjänster kallas det ;op mohahaha...

Hoppas ni haft en bra dag

<3



Fiiin....

Mår lite bättre

Idag mår man lite bättre faktiskt? Har fortf ont i huvudet men det är lite mildare iaf och inte lika illamående. Har faktiskt sovit hyffsat gott inatt oxå och kände mig nästintill utvilad när jag vaknade *kors i taket*

Hoppas på en bra dag idag!

Igår kväll var jag hem till J och hade lite trevligt för att se om huvudvärken lättade om man fick något annat att tänka på. Och få va lite social med några favoritgirls är aldrig fel heller. Men när de begav sig till månen så gick jag hem. Huvuvdet värkte och andra anledningar gjorde så jag hellre gick hem än att gå ut den här gången. Och det kändes bra, speciellt idag. Men självklart hade man velat va där och skaka rumpa med de andra då det är det jag gör bäst ;o) *tsss...

Idag har jag och Erik busat lite med gårdagens födelsedagsbarn ;o) Han måste ju leka med den nya leksaken han fick igår och han älskar den =). Hihi söööt...

Kyss på er

<3


GRATTIS

Just det!!!

Idag är ingen vanlig dag!! Utan det är Keenahis FÖDELSEDAG!!!!
=)

Idag fyller han 3 år stora pöjken. Usch va tiden går fort!!!

Så idag har det sjungits ja må han leva flera ggr
och så fick han nötfärsbakelse med gurka och knäckebröd ;o)

Och får inte förglömma den håriga lilla bollen som ser ut som en peruk -
Hårige Harry
;op

GRATTIS ÄLSKADE ÄLSKLINGSPOJKEN!!

Mammas gris!
=)






Här är han 9 veckor den lille snosen!
Känns som om det va igår =)



Här var han kanske 5-6 mån
=)



Samma här eller kanske lite äldre?
Stor näsa och stooora öron
*tihi*



Gud va go!!
Kolla in de stora öronen!
=)



Technohunden nummer 1! =)



Myshunden nummer 1!



Snygging nummer 1!



Tagen förra helgen!
MIN Raring!
<3

Morning

Hur mår ni idag då??

Jag mår illa =( och huvudet värker.. alltså när ska detta sluta??

Sitter och försöker få i mig ett äpple iaf för utan frukost det ni det går ische!!! Då mår man ännu sämre...

Ska iväg och handla sen. Försöka komma ut och göra något och se om det går över? För mkt saker i huvudet just nu över huvudtaget känner jag...

Kan inge roligt hända snart???!!!

Ha en bra dag

<3


Ursäkta

Ursäkta mig att jag inte har bloggat på flera dagar men jag har varit sjuk i veckan och har inte haft orken helt enkelt. Är fortfarande inte helt hundra och det är verkligen pisstråkigt!

Har haft ont i huvudet, illamående, ont i halsen... och det ger sig inte! Har typ huvudvärk varje dag och illamåendet kommer och går =((

Och imorrn så skulle jag ha jobbat på STCC igen!!! Fasen oxå!!!! hatar att det är så här just nu.. jäla piss, skit blä!!!! Hade sett fram emot imorrn men inte då.. vet inte va det ska bli för väder men hur som så blir ju dagen lång och det är väl bara att inse att det inte funkar när man inte mår riktigt bra?

Imorse vaknade jag tom av att huvudet värkte kl 06?? Nä fy fan...

Borde väl inte sitta här heller men ville iaf visa att jag lever.. även om det är nätt och jämt känns det som ibland?

Sorry att ja är neg men har inte så mkt att hurra för nu!

Ciao!

<3


Effektiva Lina

Fasen va grym ja har varit idag då!! Trots en rejäl fylla igår så mådde man ju som prima fisken idag bortsett från lite trötthet =). Har hela fm städat som en gnu! Plockat undan allt från igår, dammsugit, svabbat golven, tvättat, kört diskmaskinen mm. Hur bra är inte det på en dag som ska va bakfylledag?? ;o)

Så jag känner mig lite dutti... så nu ikväll tänker ja inte göra ett skit mer utan älsk får stå för maten. Rättvist jo man tackar =) Så om en stund blir det tacos/nachos. Mummsfillibabba!!! =)

Hur mår ni då??

<3

 

Låter 2 bilder från igår tala för sig sj ;o)
Parrty i söffa!
Höhöh..

Leker

Sitter och leker med lite bilder och försöker lära mig PS =)

Ett resultat iaf där jag ändå inte gjort så mkt med den.

Men jag tyckte att den va lite fin iaf =)



Va tycks??

Säger bara...

En sån dag det var igår! Herregudars! =)

Kyss

<3

Jippiekayey

Då får vi se då. Den här dagen är full av aktiviteter och fest. Inte många timmar kvar innan det är dags att korka upp första cidern. In i dimman ;op

Hoppas på en bra dag....

<3

 

Idag kommer bästa tjejerna hit.
Hoppas jag D så se till att bli frisk!
;op

Shine baby shine

Nu har jag precis kommit in efter ett par timmar i parken med vovven. Jag göttade mig i solen och han i skuggan =). Nu blir det mat! Sedan får jag se om jag går ut och lägger mig igen.

Ikväll blir det bio och mat på stan med älsk.

Vad gör ni idag?

<3



Tänk att man kan bli så här glad i hotellsängen efter att
man gått vidare i V.S
;op


Right Now na na na...

Igår var en bra kväll! Me like.. men var återigen lite för nykter för Kori tror ja.. smäckat med folk! Och är man inte mer än salongsberusad så spyr man på sånt.. iaf ja! Nej tacka vet ja utrymme ;o)

Men att umgås med tjejerna va mkt trevligt <3

Idag har ja och vovven legat ute i solen och göttat oss. Var där i flera timmar. Har nyss tagit en dusch och ska bara njuta av att va ledig idag =) lovely..

Allt bra med er? Längesen man skrev med någon tycker ja =) Tell me va ni pysslar med!

<3



Kort från när ja & älsk va ute och åt när vi va i sthlm.
Guuud så gött dä va där! =)
Ser dock ut som en liten busonge på det här kortet
tihi
=)

She got a body on fire..

Nu ikväll mina vänner är det parrty som gäller =)

Hoppas på en bra kväll

Behöver have som fun känner ja...

Och det lär det bli med girlsen ;o)

Nej dags att käka och finslipa på det sista och sedan bär det av!

<3


Jag är..

Inte så aktiv här just nu.

Förlåt mig för detta...

<3

RSS 2.0