Allt på en gång

Det händer mkt nu.. hela tiden.. Hur ska allt sluta? Har det ett slut? Hum humhummmmm???

Fått vara hemma i 2 dgr nu pga huvudvärk :( dumma! Men nu känns det lite bättre så tänkte jobba imorrn iaf! Sedan är det ju heeeelg! Tiden går så fort!! Oh my...

Längtar tills lördag för då ska det va fest hemma hos Josefiine ;) Hon har fixat så att hennes kusin +1 ska komma o prata smink, hudvård mm OCH sminka oss som vill och SJÄLVKLART ger jag det en chans! Tycker att det är kul ATT sminka och bli sminkad så det ska bli kuuuult! ;) Kul att låta någon annan göra det oxå å slippa själv.. ett problem mindre innan utgång menar jag ;) Haha!!

Hoppas på en kanonkväll och det tror jag lätt att vi får! Woop woop shake some ass!! ;D

Just nu passar jag lilla Minja oxå för mamma och pappa åkte till Dominikanska idag <3 Är uppe i luften i detta nu faktiskt! Hoppas att allt går bra å att de får det faaaaantastiskt!!! :)

Ha en trevlig kväll

<3


Kurshelg nr 2

Vi har det så bra så här! Lär och klickerträning den här helgen ifrån grunden och det är SÅ kul. Kommer jag lätt att använda nu när jag lär mig på RÄTT sätt!! Tränade på Keenahi idag och det gick över förväntan! Så häftigt att se hur de fattar!

Vi fick även INNAN vi övade på hundarna göra övningar där vi gjorde på varann. Gud så svårt det är att va hund! ;D Men guuuuud så nyttigt det va att få testa på! Då får man genast lite mer förståelse för att de inte alltid förstår vad matte och husse önskar... De är inga tankeläsare och vi är absolut INTE några tankeläsare ;)

Det går att få fram rätt beteende genom endast ignorera fel och belöna rätt. Det behövs inga hårda bestraffningar. Det behövs inga hårda ord.

Gud va jag gillar det här <3

PUSS

<3



Våran morgonpromenad idag i soluppgångens sken

<3


Trött så trött...

Är så sjukt trött... kan bero på att jag sov dåligt inatt och jobbat hela dan kanske? Trött så trött.... =/

Var på box igår och gud vilket bra pass! Me like really much! :D Har gött ont i kroppen ida vill jag lova ;) Och nu är det spinning som gäller om någon timme! Får se om jag ÖVERLEVER :D mohaha!!!

Have a nice evening!

Pöss

<3


Study Hard

Har nu suttit och pluggat raskunskap om 3 raser. Alaskan Malamute, Malinois & Leonberger. Letat fakta och skrivit lite. Svårt å plugga bara med världens huvudvärk å yrsel =( vet inte vad det här, haft detta sedan tidigt imorse. Tur att man hade en ledig dag eller va man ska säga =/ hmmm suck....

Varit ute i det underbara vädret som vi hade i Karlstad idag iaf!! Jag och Keenahi var ute i ca 2 timmar! Solen brände verkligen idag! Jättevarmt! Mysko men heeeeelt underbart ;) <3

Ikväll ska jag och Agneta ifrån jobbet på Team Box. Köra slut på sig litte! Gött dä! ;D Hoppas den bankande huvudvärken bankas ut ur mitt huvud då!!!!!

Nu ska jag snart ta min älskling på en promenad. Han har legat ute på balkongen i åtskilliga timmar nu - så social så ;) tihi näää daaa... bara gött för honom!!

Puss på er

<3


Bästaste Överraskningen :)

Igår kväll var det parrty all in här hos mej! Mkt trevligt! Fick så många fina inflyttningspresenter så jag blev alldeles överväldigad :) Gulle gulle ni!!! Sedan den allra bästa om man nu får säga så var att de tre gullona från gamla klassen i Stenungsund dök upp från ingenstans!!! Ååååh jag blev så glad så glad att jag brast ut i gråt och bara skakade :D Trodde jag ju aldrig att de kunde komma... fyyy va underbart det var!!! Så jag hade mina 6 favorittjejer från klassen här. Hela gänget samlat :) Ååååh va underbart det var!! Ville frysa tiden bara :/

Idag mår man finfint och det känns gött. Hoppas på en mysig lugn kväll ikväll


Pussah

<3


Glad skit!!! :)

Mina 2 dalkullor är här! Åh vad jag är glad och FASEN va B R A jag mååår!!!!

:D

Längtar till imorrn! Ikväll är det en massa tjöt om allt å ingenting!!

ÄLSKAR ER TJEJER!!!!

<3



Jag å Jenny i Stenungsund på "Baden"
:)


Massa Mycket

Det är massa mycket hela tiden tycker jag... tankar.. händelser... mmmm med mera.... :/

I helgen va vi iaf på instruktörsutbildning som var riktigt rolig! Mkt info under helgen och kände mej helt hjärndöd på söndag kväll men inte så konstigt ;) Träffat massa trevligt folk och några tjejer fastna man lite extra för :) Tror att detta kommer att bli SÅÅÅ bra!!!

Idag har jag och Keenahi varit ute och sprungit. Sprang drygt 40 min och det gick kanon förutom min bromskloss till hund! Han var inte på humör idag tydligen =/ men skam den som ger sej - vi tog oss runt pga att matte var myyycket envis ;op

Dags för mat å vila!

PUSS

<3

*Du finns i mina tankar 24/7*


RSS 2.0