Tjo!

Idag har man färgat den förbannade fartranden i hövvet som alltid dyker upp :) Så nu är man BLOND... eller kanske gul?? Hmmm? Utväxten är borta och med lite silverschampoo så kanske det blir bättre? Jo ra det lär det bli...

Ska snart krypa till kojs. Ska bara packa lite först för i helgen så åker jag och Boffen med mor & far + Minja till Falun och min favoritfaster + galenpanna till sambo ;o) Tihi love them!!

Vet att jag fortf inte har uppdaterat om typ helgen osv osv. Men örker ej nuuu ;o)

Kyss

<3


Hahahaha

Lite roligt att se att det va gaaanska många dagar sedan jag uppdaterade. Sorry men hjärnan fungerar inte riktigt dom den ska efter att jag jobba helg.. kan inte komma på ngn annan anledning ;op tssss...

Nu blir det snart promenad med vovven. Jobbade natt igår tills idag igen så jag är lite sliten... kanske försöker mig på en sammanfattning imorrn ist!

Kyssen

<3


Tjollavippen!

I måndags var vi då på bio. Såg på District 9. En mkt speciell film som jag till en början tyckte mest va konstig. Men allt mer man såg på den och sedan när man fick lite distans till den efter så var den faktiskt bra. En mycket speciell film, mkt speciell ;o)



Därefter spatserade vi bort till Arena där det fick bli god mat och ett glas vitt. Uunderbart <3 Var så mysigt att göra så en helt vanlig vardag. Lovely!

Igår jobbade jag kvällen. Var hektiskt!! Började kl 14, fick inte mat förrän kl 21 och jobbade över till 22.30. Men idag är jag LEEEEDIG!!! Wunderbart!

Om mindre än en timme så kommer Ingrid och hämtar upp mig och Keenahi så ska vi joina henne och hunden Carlos på en morgonaktivitet =). Igår var vi ut till gamla flygfältet här och promenerade - förutom klassblöta skor och en Keenahi full i fästingar så var det skitgött =). Soligt och fint!

Hoppas på en favorit i repris!

Annars så har jag lite planer men vi får se vad det blir av med allt :)

Pussssssss

<3



Klart att ena örat måste ha koll på omgivningen
medans man ligger och pos(e)ar på en sten
;o)


Känner mig som ett nattdjur

Har jobbar 3 nätter i sträck nu. Innan dess ar jag ju sjuk. Därav ingen aktiv Lina på bloggen eller någon annanstans.

I fre fick jag jobba HELA natten - 15-08. I lördags vart det 17-02 och sedan upp en sväng vid 06. Och på söndag var det jobb 17-01. Så jag är sliiiiten!!!! Sjukt sliten! Inte många timmars sömn och känns som om det varit dag dygnet runt för mig. Haha stupfull 3 dagar i sträck UTAN någon som helst droppe sprit. Men men pengar pengar.....

Nu är det matdags. Ikväll blir det sedan bio och mat ute med finaste älsk. Idé från hans sida och det tyckte jag var huuuur perfekt som helst idag när jag inte har ngn ork utan vill bara ha mys <3
Kärlek ikväll :)

Puss på er

<3



Gooooos
;op


Sjukling

Är fortfarande sjukling men tror att det går åt rätt håll? Det hoppas vi på iaf =).

Imorrn ska jag till farbror doktorn som den här gången är en tjej och inte en gubbe ;o) Hoppas på att få någon ordning på mig och lite svar på en del saker. Har gått med daglig huvudvärk i flera månaders tid nu och så ska det inte behöva vara! Även yrsel och illamående samt väldigt ofta magont. Skumt? Så jag hoppas på att kanske få några svar imorrn på va detta kan bero på. För så här orkar jag inte ha det! Tar en massa onödig energi!

Ska snart gå ut med vovven för även om matte är krasslig så måste han ha sina promenader!

Tittade på Idol förut. Älskar när hösten kommer och alla bra program på teven kommer! Och ja de är faktiskt bra ;o) Finns många finfina talanger och några mindre bra. Talanger är de väl alla på sitt sätt. Hahahaha ;o) herregudars...

Har hänt någe mysko med mitt öga oxå?? Har skitont i kanten av det liksom? Hmmm? Kanske en vagel på G? Nä usch vad äckligt! Det hoppas jag verkligen inte för jag har haft det en gång när jag var yngre, typ högstadiet och då kunde jag knappt gå till skolan. Såg ut som Quasimodo! =) Haha suck!!

Nej ni har lite att fixa med. Ska även gå in och läsa lite på kursen som jag håller på med nu. Kommer att va första uppgiften nästa vecka nu så bäst att plugga trots att man mår pyton!

Pussen

<3



Keenahi busar i skogarna ute hos Eriks föräldrar
=)


Lycka

För en liten stund sedan fick jag det finaste sms jag någonsin fått utav någon. Den som skrev detta var min älskling. Vad det stod i sms:et vet bara jag & han men det var det bästa som kunde ha skrivits någonsin. De finaste orden. De rätta orden. Sådan lycka som jag kände då och som jag känner nu den är obeskrivbar.

De enda som förstår det är jag & han. Kunde inte ha blivit bättre just nu. Helt rätt. Helt perfekt.

Tack min älskling. Du förstår inte vad mycket allt det där betydde och betyder för mig.
Du är underbar. Du är bäst. Du är mitt...

Nu ska jag sova och jag hoppas att jag får sova gott inatt.
Jag hoppas att jag även kommer att må bättre imorrn.
Nu kan allt bara bli bättre. Eller hur? Jo men visst - det ska det!

Den här är till dej älskling. Jag håller med.
Lovely



Jag Älskar Dej
Min E

<3


Till mig!

Titta vad jag hittade till mig. Så fint och så enkelt! Så passande mig =) Åååh vad jag vill fylla år nu =)

Klicka för att förstora bilden

Vacker....

Hittade även ett par praktiska vinterstövlar med låg (!) klack ;o)
Gillar att de är lårhöga. Enkelt och sexigt!

Klicka för att förstora bilden

Nice...

Och så kan jag inte låta bli att dregla lite över skor
med höga klackar.
Mumma - ge mig..
Please...?

Klicka för att förstora bilden

Nej ni nu får jag sluta att kolla för idag!
Vill bara ha en massa
=)

Allting finnes under min länk Faboulous Shoes!
Alltså på www.have2have.se
=)


Fel på blogg.se???

Min blogg är jättekonstig. När ja loggar in och ska kolla på översikt så syns ingenting?? Så jag kan inte se gamla inlägg eller kommentarer. Skumt?? Så jag har ingen aning om folk kommenterar - hur störigt är inte det då!!!

Tänkte bara skriva det så att ni vet varför jag varken godkänner eller svarar på kommentarer om ni lämnat några. Jag kan inte se dem. Har varit så här i flera dagar nu!? Konstigt?

Är inte frisk än. men tror att det går åt rätt håll?? Svårt att säga.. mår inte bra än iaf.

Då jag har en älskling som försökt att få mig på bättre humör idag så har han berättat roliga historier över msn, skickat bilder och sist men inte minst. Gett mig tips på pyssel som jag kunnat göra idag som är lagom ansträngande och får mig på bättre tankar. Gulligt utav honom va? =)

Så jag valde ut 2 pyssel som jag skulle försöka mig på. Huvudet dunkar värre än nånsin nu när jag har grejat med detta idag men det fick mig att må lite bättre för stunden då jag ÄLSKAR att pyssla men gör det för sällan.

Jag hittade en gammal galge med ett fint tyg på som jag hade sönder. Av tyget, lite nål och tråd, snören, lim osv så gjorde jag ett fint hjärta =) Sedan gjorde jag även 2 små tavlor. Hittade 2 ramar hemma som kom till användning. Blev som 2 små moderna konstverk á la Carolina Larsson. How sweet ;o) Bildbevis kanske kommer en annan dag?

Borde inte itta vid datorn utan borde ligga och vila men min rygg har sagt ifrån av allt liggande (??) så jag fixar inte det. Orkar inte sitta heller, eller gå eller nåt. Men nu har jag iaf pysslat lite idag! Och helt okej blev det. Synd bara att jag inte har tillräckligt med tålamod, ork och koncentration. Då hade det säkert blivit ännu bättre! Men som det säger - träning ger färdighet :o)

Vill fylla år nu också! Tänkte på det idag!! Så att man kan få presenter och överraskningar! =) Haha kanske låter illa men jag vill ha presenter och något sånt som sagt och vad passar inte bättre än att fylla år då?? Då får man ju sånt! Och på julafton! =) Men födelsedagen kommer först. 2 månader kvar igår va det =) så nu är det 2 månader minus en dag kvar =) Iiiihh happy birthday to meee! =) *lättroad*

Nej nu ska jag fortsätta att drömma om presenter. Undra va jag ska önska mig?? Hmmmm??? Vill ha present nu! =) Tihi.. presents presents presents... niiiice <3

God Kväll

<3


God Kväll

Anledningen till att jag är lite off gällande bloggandet är att jag är sjuk =(. Vet inte om jag fått ngn form av influensa men bra mår jag inte. Idag har jag ingen feber längre men huvudet är varmt och dunkar, hostar, snuvig, trött, yr, mår illa och känns lite jobbigt att andas. Tungt i bröstet eller va man ska säga. Har ingen ork osv.

Så därför sitter jag inget vid datorn. Blir typ anfådd av att skriva på tangenterna - då kanske ni förstår att jag inte är så fräsch?

Är hemma hos mamma o pappa. Åkte hit igår. Var egentligen meningen att vi skulle till Simmatorp och va med på hundutställning idag. Jag skulle ställa Minja - deras tik. Men det fick vara =(. Sedan så åkte jag hit oxå för att få hjälp med keenahi så att jag kan få kurera mig ordentligt och försöka bli frisk. Erik skulle inte va hemma så mycket så det var bättre för både min och Keenahis skull att vi åkte hit. Tågresan gick bra men var ingen höjdare =(. Keenahi träffade en brud på tåget och det va kul iaf =) En liten blandras som han låg och pussades med där i gången. How sweet...

Idag och igår har jag mest legat. Har precis sovit någon timme men vaknade och mådde pyton. Ska väl ta ngn ipren nu eller nåt. Hatar att ta tabletter!! =( men får göra det nu känner jag...

Såg på SYTYCD reprisen imorse. Något positivt med att vi inte tog oss iväg på utställning var att jag kunde se finalen =) Gjorde aldrig det nu i veckan. Och det var så bra så bra!!! Så himla många danser och dansare som är så GRYMT bra och berör på alla möjliga sätt.

Gud vad jag älskar dans!!!!


Den här är en utav dem. SATAN vad grym, sexig och het!! Jag satt med tårar i ögonen när jag såg den - bara för att den är så bra =). Och jag vill oxå! Vill oxå stå där och dansa för allt vad jag är värd!!

Vilken underbar känsla - älskar det....



Pussss

<3


Skärpning!

Vet att jag skrivit en hel del negativa inlägg här i bloggen! Ska försöka skärpa mig med att undvika sådant. Vet att man ska skriva det man känner för och det gör jag ju också även fast jag kanske inte skriver rakt ut vad som hänt alltid. Men även fast bloggen är till för min skull så har jag ju märkt att det finns några utav er därute i cyberspace som faktiskt kommer hit och läser. Och man kanske inte alltid vill läsa om pissiga saker?? Hmm så jag ska försöka undvika sådant och få till en lite mer intressant läsning - hur nu detta ska gå till??? ;op

Jag har ju nu hur som börjat läsa en distanskurs som heter Hundens beteendebiologi 1. Detta ska bli kuuul =) Kurse är mest på datan och går via Linköpings Universitet. Vi kommer även att få åka på helg träff osv. Spännande! Har idag börjat läsa det första som vi ska göra inför den första kommande kursuppgiften =). Lite tungt för skallen och jag märkte samt att det kändes att det var ca 5 år sedan man satt med skolböckerna och studerade. Men detta kommer nog att gå bra till slut =) Men vänjer sig la och kommer in i det!

Är nog en liten blandning av att jag är småsjuk oxå?? Är igentäppt i näsan så det är lite jobbigt att andas för tillfället =). All text är på Engelska oxå och det hurrar vi ju inte för direkt! Eller visst så är det bra på sitt sätt så att man får öva på den oxå men att ha varit utan pluggandet i så många år så känns det lite tufft att börja på engelska och inte sitt egna språk =) Men men det löser sig!

Var ute på en lång promenix med vovven imorse. Var göttans förutom att det började regna och jag gick i en topp på överkroppen och inget paraply med. Så lite kallt vart det och lite blöt var jag! Så nu kanske jag blir ännu sjukare?? Märks väl.. inte det bästa jag har gjort men kunde inte riktigt hjälpa detta då det va fint väder när jag gick hemifrån!

Har umgåtts med söta J på dagen där även vi tog en promenad i desto bättre väder och gick sedan till Vedugnen för att käka. Var göttans fast hade hellre fått ris till kycklingen ist för pommes. Men deras vitlökssås var inte att leka med! Mums! ;o)

För en stund sedan var jag, Erik och Keenahi ute på en promix. Riktigt mysigt att jag fick med mig båda 2 uti solen ;o) Får passa på nu innan regn och rusk hösten kommer!

Haha nä ni efter allt pluggande och skrivande nu så är Lina trött i skallen =). Ska ta och mysa ner mig i soffan hos älsk ist! Och vila huvudet för det är trött nu ;op iiiihihi!

Det är inte så lätt alltid....

=)


Piss

Piss & Skit & Bajs..

Så känns det just nu!

Mår inte speciellt bra och igår hände en sak som gjorde mig ledsen.

Så känner mig deppig just nu =(

Tur att söta J är på väg så kan vi ha en prat och mysstund.

Behöver det känner jag.

Det ska kännas att man lever ibland..

Jo jag tackar...


Sjuk??

Har jätteJÄTTEont i min hals =((( Är illröd och känns helt igensvullen jue.. vaknat flera ggr inatt. Har skitsvårt att svälja. Usch vill inte bli sjuk nu!!! Nej nej nej!!! =((

Idag har jag och keenahi varit ute på en långpromenad på 1,5 h med Ingrid och hennes hund Carlos. Var första gången de 2 träffades och de blir kära ;o) haha ganska lika i sättet så de matchade varann perfekt. Vilket deras mattar tycker är helt perfa så att de kan umgås alla tillsammans ;o) Så matte är stolt och glad idag <3

Idag är det kvällsjobb som gäller. Och imorrn är man ledig. Gud så gött! Behöver detta. Spec så att man kan vila lite och slippa bli sjuk!!! Sa jag att jag inte ville det???? Nej för att va sjukling! Jag säger NEJ!...

Have a nice day

<3



En oerhört fin bild som jag älskar!
Tåls att ses i STORT format
;o)


RSS 2.0