Hemma!

Nu blir det sängen - är lite trött och skall upp och jobba tidigt imorgon! Har haft jättekul hos min vackra tjej Nattis :o) Fällde tom en liten tår när jag skulle vinka av henne. Var jobbigt att säga hej då :o( *snyft*

Tell you more tomarraw!

Puss o G´Natt!

Haha

Titta vad jag hitta!
Haha en artikel skriven om Elov och Beny. Och vem syns bla på bilden till texten? Haha jo jag med ett glas i käften ;op Haha vad roligt att se!!!

http://www.na.se/meny/artikel.asp?intID=1400861&wpa=

Godkväll :)

Nu skall jag snart packa inför imorgon - borde komma i säng snart!! Just det har tvätt att hämta och hänga upp också. Bör väl göra det kanske...

Keenahi och Erik åkte till Väse förut. USch vad tomt det blir direkt. Bara jag och Isma hemma samt firrarna :o).

Nej fy f*n va ryggen värker nu - skall bli fruktansvärt att hänga upp tvätten. Vill inte! Men måste du det bara är jag här och måste ha något rent imorrn :)

Blä vad jobbigt att resa på sig, får lite ångest.. orkar inte.. vill bara vara klar med allt och krypa ner under täcket.. men måste göra det ensam och det vill jag inte :( vill krama på Erik *snyft* Saknar honom redan! Haha vad knäpp jag är :-) men det är väl så att tycka om någon?

Ha en trevlig helg! För det skall jag ha!!! Längtar till Nat! Wiiihoo :-D

Puss på er

Glömde..

Skriva det igår men det var ett sånt fint citat i filmen som elefanten Horton sa:

"En person är en person - oavsett format..."


Det tåls att tänka på ;o)

Yes!

Blir så glad! Fixat sig perfekt tills imorgon! Fick tag på en sista minuten till sthlm. Anländer 13,30, tar ca 3 h dit, inga byten - hur perfekt är inte det??? Yeyy!!!!

Äntligen får jag träffa min sötaste, bästaste Nathalie!!!! Wiiiieee :-D

Godmorgon

Då var det dags att gå till jobbet igen. Går 10-19 idag - tråkpass... hoppas dagen går fort! Då skall jag hem o tvätta, städa, packa och sova? Imorgon bär det av till sthlm, skall bara hitta ett sätt att resa! :-)

Ha en bra dag,

pöss

Hade tänkt...

att skriva ett glatt inlägg men det gick ju sådär... skall försöka iallafall....

Har ju världens bästa älskling iaf! Det kan vi konstatera! Hade handlat idag så att vi kunde fixa mysmat med nachos och grejer - och köpt skal för min skull :) till mig :). Hade även fixat filmen Horton!! En uuuunderbar film. Se den! Se den! Vi hade ställt in oss på eng tal m svensk text men det vart en med svenskt tal. Men jag tror att vi gillade den båda lika mkt iaf ;) Så söta figurer och hela handlingen var bara underbar. Blir alldeles glad när jag tänker på den iaf :-D Är en liten filur med där i som kallas "Kattis". Vilken liten sötnos! Loved her! Fick mig att tänka på Isma.. hahaha.

Har sedan lite grejer på gång. Fleera fotografer som har hört av sig! Superkul! :) Jag är så glad. Hoppas bara att det blir bra och kommer tid till det! Har även fått ett erbjudande om en sak som jag bara vill kolla upp lite mer först men låter bra och intressant än så länge :). Den som väntar får se! Tihi :).

Något som irriterar mig lite det var att jag skrev ett långt mailsvar till en person och så blev det fel knapptryck eller något och så försvann skiten! Gaaaaah vad frustrerande.. orkar inte skriva om nu.. tappade inspirationen totalt!

Nej nu börjar axeln värka igen. Dags att krypa ner under täcket med godingen. Dags för kvällskissen med körven först ;)

Sov så gott!





Supersöta "Kattis" är den gula tussen som hänger under armen på den randiga saken ;)
Hittade tyvärr inga andra kort idag - ni bara MÅSTE se filmen. Sååå söt :-D
Röster av bla: Robert Gustavsson, Björn Skifs, Sissela Kyle mfl vid Svenskt tal.

Gonatt!

Blev ganska glatt inlägg ändå tack vare Horton - thank you ;o)

Snyft

Jag vill bara hem och pussas och kramas med mina älsklingar Keenahi, Isma och FRAMFÖRALLT Erik. Allt jag vill nu. Krypa under filten i soffan, tända ljus och somna i hans famn... fy vad underbart!!! Vill hem!!!!

Snart slut på den här dagen iaf.. måste bara stressa till stan...............................

Suck

Ushc mår inge bra... har SÅ ont i min rygg. Blir bara värre och värre de här dagarna. Har även fått ont i axeln/skulderbladet.. fyyyy.... blir på så dåligt humör när jag har så ont... vill bara krypa ner i sängen och vila.. få ordentlig massage så att det lossnar.. snyft jag orkar inte med detta... blä!

Har haft ont i magen i 2 dgr också på kvällen. Gjorde så ont när jag gick sista kvällssvängen m Keenahi igår. Fick bli en kort promenad - kunde inte riktigt gå upprätt. Vad är det för fel?? Hoppas det är bättre idag - så konstigt att det kommer på kvällen?? hmmm...

Nä fy fan det är inte mkt som är bra just nu... tror att det kan vara e del stress kanske? Känner mig stressad och utmattad... need to sleep.... men men det är bara att kämpa på - det blir nog bra snart...

Ge mig en kram! Då blir jag gladare tror jag ;o) Kramar är bra... så gossigt...

Såg något gulligt igår när jag cyklade hem. När jag svischade förbi ett hus m lägenheter så såg jag ett par som stod i köket och kramades. Jag blev alldeles varm - så sött!!! Tihi :-) Kärlek är så fint... kände hur jag blev kär och skyndade mig hem för att krama på min egen älskling i soffan :-D hihihi....

Nej det är bara att bita ihop - den här dagen tar nog också slut snart... Aj min axel & rygg!!!!!!!

Filmkväll

Var hem till en kollega ikväll och kollade på film - skräckis!! ;o) Var längesen jag såg skräck så det var kul. Vet inte vad jag skall tycka om filmen riktigt?? Bra?? Njaaaaeee... Äcklig?? Mmmmjao! Haha jag fick riktiga kväljningar minst 4 ggr!!! Usch o fy o blä! illamåendet satt upp i halsen. Avvridna armar och folk som tuggar på sin egen tarm ger jag inte mkt för.. mkt blod.. mkt slask.. mkt knak... några nakna bröst.... hmmm usch skräckis var det ja...

Skall snart gå och lägga mig. Godingen tittar på fotboll. Hoppas på att få med honom till sängen snart, vill dänga kudden och bäst om man kan hålla någon hårt i handen nu så att inte äckelpsykona tar en i drömmen... iiiihhh....



Ändå Stormare som var med i filmen. Spelade galen man. Nä usch känner lite obehag i nacken allt....
Rekommenderar jag den??? Vet inte riktigt alltså.....

Äntligen!

Är musikvideon här! :-D

Mitt internet funkade ej igår så jag fick se detta nu!

So I give you - Elov och Beny - Singel och sökande!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=p_1LJ0i1DCM

Wiiie!!!!
=)

Sweet <3

Igår kom som sagt söta Cissi hit på kvällen. Var hur mysigt som helst att träffa henne! Hade massa att prata om som vanligt och det var skönt att prata av sig lite :).

Tog även en del kort. Så kul att fjanta sig framför kameran. Cissi är ju en naturbegåvning! So wonderful! ;o) ååååh vill göra om hade superkul!

  
   
 

Cissi bjuder på sig själv - really nice ;o).

Haha kolla in min blå tunga, här kan man inte smyga med att man ätit blåa godisar. Ser ut som en galen gammal käärring! :-D

Work it baby! ;o)

På sista kortet skall jag göra en posé men ramlar. Haha bara för bra :-)



Sedan kom Erik och hans kompisar och joina oss en stund innan vi drog till BmB.
Var kul att skaka rumpa ute men har alltid roligast hemma nu. Vet inte vad som har hänt?? Har man blivit gammal?? Haha usch usch... mmm jaaa jag fyller ju ändå 23 snart ;op. Längtar efter en hemmafest! Får kanske bli det när jag fyller år?? Visst de som vill får väl gå men det vore kul om många ville stanna och bara vara crazyy hemma :-D.

   



Älskar dej så mkt gumman - Du är super! :o)


Var ute med pluppen förut oxå. Är sååååå underbart väder ute! Jag och Keenahi tog oss en promix i det fina vädret. Busade i sanden vid stranden borta på Sundsta och prasslade i löven under träden. Tihi så underbart :o).

Nu skall jag snart in och pussbomba min älskling! Åååh jag är så kär - pirrar i magen ;o) Känns så bra mellan oss - pyss!

Schnygg!


I love you!!!
♥♥♥

Kvällinga!

Nu sitter jag här och degar framför datorn. Hade inget sug alls idag för att gå ut!!! Men fick ett mess från sötaste Cissi om vi skulle ut idag och det var ju jag som fråga först ;o). Gör mig på partyhumör sa jag! har nu vilat, lyssnar på playdio och blir allt lite party så snart dyker hon upp hoppas jag och jag skall strax fixa till mig lite :-D.

Är även bjudna till Sofie och dit ska vi väl kanske försöka hinna med innan eventuell utgång ;op. Har ju lilla vovven att passa först och så får vi se vad klockan blir. Men what the hell!!! Nu blir jag paaaaaarrty när jag får lyssna på en massa bra techno :o)

Var på stan och shoppade loss med Erik igår. Var mysigt. Det som krånglade var att vi inte fick tag i Keenahis medicin i stan så vi fick ta oss ut till Bergvik bara - litte segt ;op... Men annars så vart det bra! Köpte smink, nagellack, blodrött ;o) en jacka/tröja, en cerisé tunika som jag skall ha som kort klänning tänkte ja och lite annat smått o gott :)

Fixade även mina glasögon! Sååå nöjd! :-D Haft dem idag - klämmer bara lite på näsan av ovanan nu så ikväll blir det nog linser...

Idag spelade Erik innebandymatch. De vann med 8-5. Myyycket bra! Var på håret att de tog igen men Ulvsby kämpade väl! Well done! Nog en av de tuffaste matcherna iaf! Jäklar va hårt det var! Men så skall det var - fast det får inte gå till överdrift... en del vart ju helt galna! Störde mig mest på några som satt på läktaren nedanför oss.. vuxna människor som håller på.... hade deras lag lett så hade de aldrig sagt något men lite sunt förnuft för f*n!!!! Man kan inte sitta och skrika BRAA när en person blir översprungen och kan nästan slå ihjäl sig!!! Asså åååh sånt går jag igång på alltså!!!! Uppför er!!!!! Snälla!!!!!

Nej nu skall jag inte bli upprörd! Dags att kleta på lite make och göra sig redo - vad skall man ha på sig? :oS

Trevlig kväll partyråttor! :-D



Pussssss ;op

Usch :(

Hade världens hemskaste dröm inatt! Drömde att Erik var otrogen.. usch så elak och så iskall... fy fan var bland det värsta jag drömt - så verkligt!!!!

Gud vad jag slog den tjejen, men jag kunde inte slå hårt men jag bara slog och slog och slog. Slog även Erik... men han var så känslokall. Ingen ånger alls. Jag grät och grät i min dröm!! Vaknade av att Erik rörde vid mig och då brast det på riktigt! Shit vad jag grinade!!!!!!!!!!!! *buhuu* Hade hjärtklappning, får det nu när jag tänker på det. Får ont i magen när jag tänker på det. Allt han sa, allt han gjorde.... usch...

Därför var det så underbart att vakna och inse att det inte var så. Få krama om honom. Ha någon som tröstar en. Förklarar att det bara var en dum dröm och att det aldrig kommer att hända i verkliga livet... och jag vet det... jag kan verkligen lita på honom... Han är den bästaste av dom bästa!

Gud vad jag älskar dej, tack för att du finns :-)

*My Love*

Stan!

Nu skall jag dra ut en snabbis med Keenahi och sedan blir det stan med älsklingen! Wiiie :-D

Fixa glasögon, shoppa lite kanske :-) och gå och käka lunch!

Myyyyyys <3

Sötast? Lätt!

Var med om något så roligt imorse! Charisma vill alltid vara med mig på toaletten när jag gör mig iordning. Nu skulle jag duscha och katten är på väg in i duschen. Ja gav henne 2 val - antingen backa och gå ut eller gå in så att jag kunde stänga igen duschen.... hon gick in... Jaja tänkte jag :o). Kanske dags att passa på att ge missen ett litet bad? Sagt och gjort ;op. Hon var jätteduktig!!! Verkade som om hon tyckte att det var skönt tom - eller så kanske hon bara ville vara matte till lags? ;op. Gosade med mig tom när jag schampoonerade och sköljde henne. So sweet!!!!

Efter en stund så tröttnade hon väl och började högt och tydligt protestera med alla möjliga mjau! Sedan var det dags att skrubbas torr. Tog några små kort på henne oxå - kunde ju inte låta bli ;o) Hade tänkt att blåsa henne torr men det lät jag bli. Hon borstades en del och nu ligger hon och självtorkar i solen i fönstret. Mitt lilla hjärtegull! <3

 
   
 
1. Söt
2. Sötare
3. Sötast! (vad beundrande jag ser ut att va?!)
4. Haha snyggt att min haka hängde med på ett hörn :op
5. Sissemauen!!!
6. Keenahi undrar vad missen pysslat med egentligen?



Suddig jag vet men bara måste visa den! Haha kolla vad space(a)de vi ser ut!!
Isma ser ut som om hon har 4 ögon - och checka in vad chickt jag håller ut mina fingrar!
Hahahahha....




Is´nt she lovely?
*Tihi*
<3<3<3

Snozing!!!

Just nu ligger Erik och Keenahi i soffan och gosar. Mina fina killar. Pussas och kramas för fullt :o) - goooooda!!!

Jobbade natt igår men fick sova fr kl 01. Fast kan inte påstå att jag hade bra sömn.... Men nu är jag ledig tom söndag! så skönt och underbart!!!

Bakade massa godsaker förut!! Mumma! Jag är inte så bra på att laga mat men en gudinna på att baka det är jag ;op hehehehe..... Bilder kommer imorrn troligen!!

Imorgon så skall jag och älsklingen gå på stan. Skall bla fixa mina glasögon som kommit! Äntligen! Wiiie :-)

Nyligen så joina Isma i soffan hos grabbarna oxå - myyyyyys <3

Good Night Sweethearts

JOBB!!!

Jobbat asmycket nu på sista tiden!! Därav denna bloggtorka! Men skall försöka uppdatera er lite under helgen!

Nu skall jag iväg till affären och inhandla lite grejer för här skall bakas! Bullar, Muffins och Chokladbollar - mmmmums!! :o)

Pussss



Mumma!!!!!
Men mina skall bli större och godare ;op

Singel och Sökande

Är titeln på låten vilken jag kommer att vara med i musikvideon :o). Kika gärna in på deras sida - och köp singeln vetja! Släpptes i sept! Musikvideon inte riktigt klar än men meddelar när jag vet mer ;o) Så länge så kan ni ju kika på teasern som cirkulerar på bla youtube!

I give you - Elov & Beny - Enjoy! ;op


http://www.myspace.com/elovbeny

Ciao!!

Älskar Dej!!!!!!!!



*My Love*

Kurs

Igår var jag, Sara och Johanna iväg på kurs till uppsala. Åkte en massa tåg och buss fram och tillbaka men det var det värt! Kursen var jättebra :-D. "Hur man tar HD och ED bilder". ED är förra AD. Det är alltså hur man röntgar och skall skicka till SKK för avläsning. Det är hundar man tar bilder på och följer upp. Orkar och hinner inte gå in så mkt på det nu men jag kan säga att jag VET och KAN väääldigt mkt nu och det känns så gött!!!!! Är så glad att jag fick chansen att åka och få utvecklas :-).

Idag så skall jag jobba natt. Börjar 15 och är schemalagd till 22. Sedan har jag beredskap till 07.30 imorgon. Så har jag otur blir det jobb heeeela natten. Let´s see...

Ha en bra dag alla sweethearts! ;op

Segt

Igår kväll var en utav mina värsta kvällar någonsin :-((((( usch o fy o blä... men nu ordnar det nog upp sig hoppas jag?? i really really hope...

Idag så skall jag åka till uppsala på kurs. Jobbar fm och sedan så bär det av med tåget kvart över ett. Blir en lååång dag men hoppas att kursen är intressant och bra så att jag håller mig vaken ;op. Det tror jag allt, en mkt intressant och nyttig kurs iaf!

Ha en bra dag!

Hahahaha

Kolla in den spaceade alienkatten ;op Hahaha jag tror jag döööör! Så söt! Tog detta med blixt igår kväll! Hahaha :-D



Mjaaaauuuuuu I´m gonna hypnosize you all!!!!!!

Hahahaha ;op

Lovely Sunday

Det är så skönt och vara ledig och bara vara. Haha min helg har varit helt perfekt. Jag bara njuter fullt ut varje sekund ;o).

Tog en morgonpromenad med Keenahi imorse. La då ett spår till honom. Gick sedan hem och grejade lite. Diskade, tvättade och glodde på tv medan han låg ute och göttade sig på balkongen. Sedan när drygt 1 h gått så gick vi tillbaka till skogen för att spåra. Jag är inte så bra på att lägga spår tror ja? Vet inte riktigt hur vinden går osv... Han brukar ta dem klockrent men idag gick det inte lika bra så något fel gjorde jag? Men han hittade allt rätt iaf och i slutet så låg hans kära märgben ;o). Stolt som en tupp bar han det hela vägen hem sen! Tyckte att matte var jobbig som stannade till på vägen och plockade kastanjer :-D. Men nu skall här pysslas och göras fint. Erik tog bort lite växter ur akvariet igår och han undrade om jag inte ville göra något med dem? Jo men visst - så nu skall ja försöka få till en liten höstdekoration :-D.

Erik är och jobbar i kiosken i innebandyhallen. Jag skulle också stått där men han fick sällskap av en annan och det var skönt för jag vill bara vara hemma och baaaara vaaaara ;op....

Nu skall jag snart se reprisen av "Vem vet mest?" för Liza brorsans fru ( ;o) ) skall vara med där!

Sen ikväll blir det magdans - wiiiho!

Ha en uuunderbar söndag <3

    
     

Stolta Snyggingen i sin sele och med sin kära ägodel märgbenet ;o)

Schnygg!

Tittut!!!!!!


Toppendag!!

Idag har mamsen och papsen hälsat på hos mig och Erik!!! Åååh jag känner mig så glad nu :o) fick lite energi av dem tror jag :oD.

Jag städade heeela morgonen och fixade in vardagsrummet i hösttema. Är inte helt färdigt men vill inte ta bort all färg riktigt än ;o). Sedan lagade jag och Erik mumselimumsig mat!!! Potatishalvor m timjan/citronpeppar och fläskfilé. Jag gjorde även en svampsås på egenplockade kantareller och trattkanatreller - den hällde vi sedan över fläskfilén. Gjorde även en grönsallad till - ett måste till maten ;o). Till efterrätt så gjorde jag en kladdkaka med mörk choklad och kakao och päronbitar i - överdrag med mintkrokan choklad :op mmmmmmums!!!! Den serveras med grädde till - MYCKET mäktig men MYCKET god. Så där var jag nöjd med mig själv ;o).

Efter maten så åkte älsklingen och spelade match i Arvika. Har inte kommit hem än men hörde ryktas om att de förlora med 9-4 :o(. De var ju bara 8 eller 9 man... tråkigt,... stackare :o(

Jag, mamma o pappa tog en tur upp till jobbet o hämta lite saker och sedan tog vi en sväng i skogen med vovvarna :). Underbart ute! Kom en regnskur men när vi gick promenaden så var det uppehåll. Så fint i skogen nu med alla färger och luktar så gott tycker jag :o). Myyyys!

Nej ikväll får det kanske bli lite tända ljus och mys framför teven. Känns så gött och slappa o vara ledig. Inte ett dugg sugen på att gå ut. Trött och sleten... vill bara kura ihop i soffan och bara vaaaara....

Nu blir det Stjärnor på is!

Ciao!!!!

Myyyyyysbilder på godingarna och turturduvorna ;o)







Naaaw ;op

RSS 2.0