Skit

Igår var det en riktig skitdag rent ut sagt! Det enda som var positivt typ va att jag fick hämta hem boffen igen =) Han har blivit piggare och diagnosen var anaplasma. Alltså en fästingsjukdom. Usch de små äckliga djuren! Säg något positivt som de djuren för med sig?! Nee precis ingenting utan bara elände... Så nu blir det medicin i 3 v så får vi se om skiten försvinner eller om det blir svårt att bli av med?

Idag händer inte mkt. Igår körde jag en snabb storstädning så idag är det mest tvättning som gäller. Ska köra en massa maskiner tänkte jag.. iaf så mkt plats som finns på sträcket =)

Nej man kanske ska ge magen lite mat??

Puss

<3


Bröllop!

Hade en helt prefekt dag igår! Bröllop för hela slanten! =)

Vigseln startade 17.00 och jag & erik avlägsnade kl 03.00 ung. Heeelt perfekt och jätteroligt! Världens finaste brudpar oxå ;o) Och brudbuketten skulle fångas - vem gjorde inte det om - jo just det! JAG! Haha och det vet vi ju alla vad det betyder ;op hehehe...

Idag var en lite mindre bra dag =(. Min boffen är sjuk =(. Har bott hos en kompis sedan i fredags och igår när han och 2 andra hundar satt i en hundgård så hitta han en massa goda ben att mumsa på. Och han har mumsat! Så han har fått diarré. Tog en rötngenbild och hela magsäcken är full i ben - gott sa han =) men mindre gott nu med magknip?!

Men det värsta är att innan jag skulle ta med honom hem så tog vi en temp på honom - den visade 40,7!! Och så var han vinglig i bakdelen. Så han fick va kvar på jobbet med dropp och mediciner. Lillsnutten då! Han va inte så pigger.. och det förstår man väl med både magont och hög feber. Lillilll... Kanske någon rolig fästingsjukdom som spökar?? Tja är det inte det ena så är det det andra med den pöjken...

Hoppas på att han mår bättre imorrn när ja kommer till jobbet =). Och då det var så sjuuukt mkt för dem att göra där idag när ja skulle hämta keenahi så hjälpte jag till lite. Så sista semesterdagen spenderades med att jobba 4 h - kan väl inte bli bättre va? ;o) Äh det va ingen fara, hjälper mer än gärna till då det är häcken full och min grisekno skulle få träffa doktorn...

Nej nu ska ja betala lite räkningar!

Ciaooooo

<3



Godaste mest fokuserade lille raringen
<3

Pretty pretty girrl

Idag är det fint väder om man jämförde med gårdagen - my my vad det regna!

Nu ska jag snart gå upp till jobbet för att lämna min älskade ängel Keenahi vovven till en kollega som ska passa honom i helgen. Och det kommer inte bli några som helst problem då han verkligen avgudar henne! =)

Ikväll kommer sedan min faster + sambo och hämtar upp mig, erik och isma. Sedan blir det en tripp till åmål igen. För imorrn väntas bröllop!

Puss

<3



Ensam på hotellrummet efter Victorias Secret uttagningen -
Lite glad ja =)


Och regnet bara öser ner!

Något så fruktansvärt! Herregudars! Och nu skall jag snart ut i rusket med vovven. Han gillart inte. Och inte jag heller.

Sedan ska jag hem till söta E på lita mat, bak och tjöt =) Kan inte bli annat än bra!!!

Igår hade jag en toppenkväll med tjejerna! Var dock för mkt folk på koriander för min smak då man inte kunde röra sig. Va nog lite för nykter för att vistas där =)

Men med tjejerna är det alltid trevligt!

Pussssss

<3



Modell: Jag
Foto: Tony
Bild tagen i somras kl 06 på möran =)
oretusch..

Weirdo

Idag har jag varit med till veterinären när mormors vovve behövde dit med ett litet bekymmer som han hade fått. Sedan tog jag och mama oss en liten tur till Lindex.

Nu väntar jag på att vi skall åka till skogen för att leta efter guld - dvs kantareller! Mums! =)

Ikväll är det sedan allsång och so you think.. gud vilken bra dag.

Bara en sak som saknas och det är DU - pyss

Love ya!

<3


Konstigt

Vissa saker är baar konstiga?

Idag har varit en bra dag, handlat med mamma och fått mig 3 klänningar =). Så underbart fina!

Varit hos mormor. Varit på promix med vovvarna. Haft syskonbarn på besök och varit lektant =).

Nu blir det allsång med Lotta.

Idag är en bra dag. Förutom den förbannade hostan som väckte mig halv 5 imorse =(.

Kyss

<3


Blond Brutta

Sitter just nu och tittar på filmen om Anna Nicole Smith. Intressant.

Befinner mig just nu hos mor och far - underbart!!!

Den lilla överraskningen var en stor bukett blommor som jag va och fixa och lite cash. Allt för att de ställt upp så mkt för mig nu och alltid. Passat Keenahi osv. Och är bara världens underbaraste föräldrar.

Något som var det bästa som hände mig idag var att träffa min raring igen. Se han lägga öronen och bli så jäkla glad av att se matte! Prata och hoppa och ha sig. Massa pussar fick jag! Och massa pussar gav jag =). Äkta känslor det lovar jag er. Det är det som är det bästa. Totalt ärlig och visar precis som de känner. Och den känslan som jag fick när jag kom hit. Den går knappt att beskriva. Lycklig. Jo men han gör mig lycklig.

Älskar min voffsing!

Nu börjar filmen igen!

Ciao!

<3



PUSSGURKAN!

Ja säger som så

Vilken kväll! =) Helt underbar! Hade skitkul som alltid med girrlsen - lovely!

Nu har jag packat och ätit och skall snart med bussen in till stan. Sedan blir det att fixa en överraskning till ma och pa innan jag sätter mig på tåget till åmål. Åååh ska bli så underbart att få träffa familjen igen och en speciell liten varelse som till hör min egna lilla familj :)

Puss puss på er

<3



Körvas när han är på jakt efter mer gurka i min fasters husbil
=)

Ready Steady GO!

Nu drar vi snart! Så fort pojkarna lekt färdigt ;o)

Kyss

<3



Fotat från fel vinkel men så här blev det till sist =)
Myströjan på då vi ska ut i rusket!
Ciao!

Parrtaj! :)

Idag har jag städat som en gnu igen! Städtanten numero uno! =) Har dammtorkat och blöttorkat golven, dammsugit, tvättat, diskat m.m.m.m =) Så fint så fint!

Nu har jag fixat fejset med make och håret. Blev plattat med en sne fläta i luggen. Sweet? Maybee... Kläder har ja svart kort kjol och vitt spetslinne.. får dock se om det är det som får sitta kvar eller om vi hinner med ett till klädombyte innan vi drar?? Hmm jag vet jag är omöjlig!

Snart ska det cyklas till kalajs - såååå nice! =)

Ha en bra kväll!

<3



Min Vackra Raring
<3

Sovit gott

Men vaknat dåligt.. förbannade jävla hosta säger jag bara! Ursäkta mitt språk men blir bara så less på det hela =((. Som tur var så sov jag ända till nu idag iaf. Men så fort man vaknar så börjar den. Hostar så att det värker i magen. Något positivt är ju att man får träna magmusklerna =) haha suck...

Ikväll hoppas jag på en bra kväll med mindre hosta. Då blir det kalajs för två vackra töser =). Ska bli så kul att få träffa girrlsen oxå som jag inte sett på flera flera veckor! Wunderbart!

Hoppas ni får en bra dag!

<3

 

Jag & Min Älskade älskade Boffen tidigare i somras
Åh vad jag saknar honom!!
Men imorrn så får jag pussa på hans goa nos igen!
=)

The Ass

Arslet blev parkerat i soffan - yes it was =).

Men jag blev rastlös och tog fram papper, skrapa, städmedel och torkduk och tvättade fönstren i vardagsrummet. Hur perfekt att göra det nu på kvällen! Tihi =). Blev skinande rent och fick beröm av älsk nu när han kom hem.

Han är även iväg och handlar mat till oss. Så snällt och bra då jag känner att magen kurrar efter allt slit idag.

Tack älskling - lav ya =)

Puss på er

<3



ÄLSKAR DEJ
HONEYBUNNY
=)

Fotot är taget nu när vi var i sthlm..

Fääärdig! =)

Nu så änterligen var toaletten skurad och skinande ren! Det tog tid med lite pauser innemellan men nu är det phu äntligen klart som sagt!!!

Är mäkta imponerad av mig själv då jag tycker att det är så fruktansvärt äckligt! Badrummet i all ära men när man kommer till själva toaletten - uuuuuuuäääähhhhck!!!!! =-S.... Så fruktansvärt grisigt så det finns inte!! Och felet man gör genom att man både tycker att det är så ofräscht och TRÅKIGT att städa där så gör man ju det gärna så sällan som möjligt... nackdelen är ju då den att det är så skitigt som möjligt oxå!!! Nä får nog bli skärpning och hålla efter lite bättre så slipper det bli så ofräscht! Usch ja!

Dock när man är klar så ser man ju nya saker som man borde göra =). Borde verkligen dammtorka här och där och även torka golven i alla rummen. Kanske hinner det imorrn?? Vill tvätta några maskiner till men tvätten från igår och i förrgår (!) är inte torr än? Segt....

Eller så kanske man öppnar en påse frysta bär och sätter sig bekvämt i soffan med ett stort glas vatten eller tropisk juice?? Hmm vi får se vad det blir ;o)

Kyssas

<3

Hittade kort från en fest hos J & B tidigare i vår
som ej har visats?
=)




Kärlek ;o)



Shake it baby!
Söta V to the right - aaaaiiight!
=)



Tjejen med vackraste leendet -
saknar dej..




Sis & Me
=)




Sorry Bruden -
men du är så jäla HET!
;o)




Moi -
Schkåll!


 

Mina älsklingar -
The Coolingar
;o)

Städtanten Lina

Ja hej vad det går! Eller känns mest som evighetsgöra nu.. trots en väldigt liten toalett så verkar smutsen aldrig ta slut? Suckars suck.. men men det är bara att ligga i! Snart blir det skinande rent och luktar fräscht =)

Varit till stan idag och gjort mina ärenden oxå. Resulterade även i att jag fick med mig en ny skurhink med mopp så att jag kan städa ordentligare än ordentligast ;op tihi...

Vad händer annars idag då?? Hmm ska försöka bli klar med det jag håller på med i städväg och sedan ska jag parkera arslet i soffan. Känner mig lite lagom mör i både rygg och kropp.. och hostan kommer ju så fort man anstränger sig och det är så lagomt kul....

Puss på er

<3

Lite bilder ifrån min norgeresa hos älskade Elin
som varit SÅ eftertraktade
;o)




Vackra Damer - Elin & Nat

 

Finaste...



<3



Underbara Älskade...

Den bilden får avsluta det hela för idag =).
Mitt uppe i en skål med Faernet (stavas så?)
Har mååånga fler bilder men need to keep going
with the städing!


=)

God Morgon?

Igår så somnade jag inte förrens 02 då jag hostade som en tok. Idag vaknade jag 06 av en hostattack. Efter många om och men och sagt godmorgon till älsk som ramla innanför dörrn efter jobbet imorse så lyckades jag somna om till nu. Då jag återigen fick en hostattack =(. Så för mig har det inte varit någon direkt god morgon...

Gick inte så hårt ut på toaletten igår iaf. Anledning? Jag blev trött =). Började lite smått men får väl ta tag i skiten idag ist... rent bokstavligt...

Nu står äggen och kokar på spisen och jag ska snart ta mig en dusch. Sedan blir det att antingen cykla (om mina lungor håller för det?) eller ta bussen in till stan.. har lite ärenden som jag skulle behöva göra...

Vad pysslar ni med idag då?

KRAM

<3



Kort från Midsommar -
självklart skulle det va krans och grejer
som jag gjorde alldeles själv
=)

Host host

Usch känns som om både mina lungor och huvudet skall sprängas! Blä! =(

Har iaf orkat städa lite ikväll. Gött att ta lite i taget så blir det gjort och rent. Tänkte ge mig på toaletten innan jag ska sova. Hur ambitiös?? Brukar vara älsk som tar den då jag tycker att det är så sjukt äckligt men tänkte ge det en chans och visa att Lina kan oxå! =) mohaha...

Gonatt... host host.. Sov gott.. host host.. Ses imorrn!

<3

Passar på att lägga upp lite bilder ifrån modelltävlingen



Jag & en tjej som jag lärde känna där - vackra Donya

   

Galen träning på catwalken
=)




Jag & Donya igen

 

Först så skulle vi gå i linne och hotpants + med en liten påse som det stod Victorias Secret på.
Jag gick ut som nr 2.


 

Bilder på linnet.



Andra gången vi gick ut så skulle vi ha en cocktailklänning på oss.
Jag valde att ha denna.
Här hade jag egentligen bytt om när jag kom på att jag ville ha en bild
med klänningen. Så den åkte på snabbt - därav det fina bandet som hänger under armen
längs med sidan.
Mohaha..
=)




En bild på nästan alla tjejer som var med i tävlingen.
Donya längst till vänster gick även hon vidare!
Sedan de två blonda tjejerna som sitter på varsin
sida om mej - Johanna (i svart) & Laila (i grönt).

Nej ni nu orkar jag inte klicka upp fler ;o)
Kommer kanske fler imorrn vem vet??
Natti Natti!
<3

Ensam

Sitter då här och älsk har stuckit till jobbet! Skall ta och dega framför teven snart tänkte jag. Fastnade dock framför datorn och har laddat upp lite kort från när jag och Tony fotat i somras =).

Har även surfat runt och snokat lite och hittat saker som gör mig lite förbryllad och fundersam? Hmmm?

Haft en bra dag?

Jag hostar bort min =( suck....

<3



 

 



   

Session från när jag och Tony var ute och fotade i somras.
Ingen bild är retuscherad.

Pisstråkigt

Är det att va sjukling. Uschan buschan....

Har småstädat lite idag men orkar inte så mkt. Snart ska älsklingen iväg och jobba och då blir jag själver.. ännu tråkigare... vill leka med någon! Någon som vill leka? =) mohaha...

Puss puss

Honeys

<3



Taget av syster när vi var ute för några veckor sedan.
Hon tyckte att jag såg ut som Marilyn Monroe
och jag försökte få vind under kjolen
;op
Hahahaha - jag ser mest kissnödig ut jue!
:-D

Sjukling

Usch usch usch...

Jag nyser, hostar, har feber (?), ont i öron och hals, och hostar ännu mer....

Suck varför liksom???

Finns väl knappt nåt tråkigare? Då jag hostar som jag gör så värker skallen och magen...

Nä fyy f*n...

Har lite saker som jag måste fixa idag. Annars får jag se till att kurera mig ordentligt för jag har planer inför helgen och vill INTE va sjukling då =(

*Snyft*

Ha en bra dag!

<3


 


Bilder från när syster yster var här på besök



Skål!

 

Gissa vems tallrik?
;op

 

Klädbyte har skett -
varför är jag inte förvånad?

 

SÅ vacker....

 

Pose Baby
=)



Rapparna!

Har så sjukt många fler bilder men det får räcka för en liten stund iaf
=)

Home Sweet Home?

Är nu hemma i lgnht igen. Har gått och blivit sjuk oxå vilket inte är särskilt nice =(. Hostar, snorar, ont i öron och hals - jävla bajs!

Har fixat och grejat här hemma idag iaf så gott som jag orkat, var även iväg och storhandlade tidigare idag. Nu blir det snart teven. Är ju SYTYCD ikväll och det får man bara inte missa!! =)

Lovar och svär att bilder från min semester lär pluppa upp lite titt som tätt och här och där snart ;o)

Hoppas allt är bra med er iaf??

Pöss

<3





Jag & Älskade Syster då vi shoppade loss i Götet
=)
<3<3<3


Busstur

Sitter på bussen på väg hem från sthlm nu=(( Snarkas hejvilt ikring oss =) mohaha...

Haft 3 kanondagar med min älskling <3

Berättar mer en annan dag, datorns batteri lär dö snart och jag lär somna ;op

Kyssss

<3

Lovely

Sitter på hotellrummet i sthlm och skriver ett snabbt inlägg =). Jag och älsk ska iväg och käka på restaurang nu. Blir antingen mat från cypern eller grekland ;op tihii..

Har haft fullspäckade dagar men mkt bra dagar. Imorrn åker vi hem igen =(.

Skriver mer och berättar när vi kommer hem.

Taaack för alla kommentarer om Victorias Secret tävlingen än en gång. Ni är bara SÅ underbara och gör mig SÅ glad!!! =)

Kyssah

<3

Tack <3

För alla underbara, söta, fina, vackra och PEPPANDE kommentarer!!!

=)

Love you all <3

Kyssss


Victorias Secret - M.F.W Design

Jaaa ni vad gjorde jag i götet igår egentligen ;o) Såhär var det...

M.F.W Design söker just nu runwaymodeller för Victorias Secrets turné i höst här i Sverige. Tävlingen består av 4 deltävlingar och en stor final. Den som vinner blir en utav änglarna, får 10,000 SEK, massa fina priser ifrån V.S och massa massa mer =).

Igår var det en deltävling. 9 tjejer gick ut på catwalken, 4 styckern gick vidare till finalen - JAG var en utav de 4!!!!!!

Fatta vad glad eller???!!! Underbart!!!

Är flera tusen som har sökt, jag blev uttagen, jag var med, jag var en av de 4 som gick vidare. Nästa final!!!! =)))

Så jaa jag är lite lycklig nu =)

Kommer mer info om någon dag med bilder från min underbara kväll. Är lite sliten nu då jag har rest en massa och sovit 3 h inatt. Men jag gillar det. Jag ÄLSKADE kvällen igår =)

Fierce!!

=)

Hittade några bilder på nattstad, mina får ni hålla tillgodo som sagt =)

Nu är jag och Erik hos hans föräldrar. Imorrn är det dop för hans systerdotter. Sedan blir vi här i helgen och på söndag så skall vi iväg och bo på hotell i 2 nätter =). Erik skulle egentligen ha jobbat men har nu fixat och tagit ut några extra semester dagar så vi får lite mer ledig ihop. Så detta ska bli lovely. SÅ glad för att han tänker på oss och tar av sin semester bara för att vi ska få tid ihop. Har ingen gemensam semester iår. Eller jo 1 v men då ska min bror gifta sig så då åker vi ingenstans. Så detta betyder MKT för mig.

TACK älskling - DU är underbar!!!

<3

Nej nu ska jag slita mig härifrån och va lite social men slänger upp några kort iaf ;o)

Ha det så bra sweeties!!

LOVE

<3



Detta var vi 4 som har gått vidare till finalen
=)


Mörrn!

Om några timmar åker jag!

Wish me luck! ;op

Berättar när jag kommer hem igen!

Kyssss

<3


Iiiiiihhh =)

Nervös. Stressad. Otålig.

Götet here I come.

Berättar när jag kommer hem igen -



så länge en liten teaser ;op

Eller nö...

Ciao!

<3

R.I.P

Michael Jackson.

Så fruktansvärt....

Vila i frid.

Du var stor. Du är stor.

Du har gjort intryck. Du gör intryck. Du kommer att göra intryck.

För evigt och evigt.

Neeee...

Nu är jag lite lätt förvirrad och har tråkigt.. blä och usch...

Har iaf varit duktig och rensat ut garderoben idag. Blev 3 fulla kassar och det syns knappt =) Haha herregud vad kläder man samlar på sig!

Ikväll är det allsång och so you think som gäller... ska nog även zappa till Michael Jackson som visas på 4an hela dagen. Älsk ska jobba natt så ja blir själver här hemma...

Neee ni

bye

Kan bara säga som så att...

Jag har en så sjukt jäkla bra semester!! =)

Har varit hos Elin i helgen nu i Oslo tillsammans med Nat och det har varit en galet rolig helg =).

Idag är det pissväder men det gör inte så mkt för det ska bli mys med älsk. Vi tänkte fiska men då det öser ner regn så får vi se om det blir en bio ist =)

Pussssss

<3

Hippen happen =)

Idag blir det en bra dag! Ska till Ksd, umgås med syster. Vi ska joina alla kids och gå på Ice Age 3 premiären =) haha! Sedan på kvällen blir det parrty!!!!

Förlåt att jag ej svarat på allas kommentarer den senaste tiden. Har mest varit inne och läst, ev skrivit ett snabbt inlägg och sedan loggat ur igen. Har inte haft tid eller lust att sitta här i det fina vädret och värmen.
SORRY!


Hoppas ni har en bra dag!

<3

RSS 2.0