Iiiiih

Har haft två UNDERBARA dagar i götet med mor och syster. Och ett samtal nu ikväll gjorde allt så MYCKET bättre!! Kommer inte att berätta riktigt än vad det gäller så det är ingen idé att ni frågar ;op
Berättar när jag känner för det och kan! Wihhoooo =)

Nu ska ja ner och äta fruktsallad och umgås!


=)

Kyss

<3

Lovely <3

Har haft en kanonhelg med Arena, möhippa, parrty och grejer! Kanonväder m.m!!

Idag åker jag, mamsen och syster yster till götet för att shoppa loss =). Ska hitta mig en klänning till bröllopet och kanske ett par skor till den? Får se hur den ser ut om jag har några hemma först ;o)

Skriver mer när jag kommer hem. Blir att ligga över på hotell ikväll och shoppa imorrn med *mys*

Ha det gott

<3


Haaaj <3

Jag lever. Jag mår bra. Jag har solat hela dan! =) BrunBRÄND och glad =).

Har precis käkat en stor skål med jordgubbar & grädde vilket var mycket mumsigt!

Får se va som händer nu?

Kyss

<3

Litten bild =)

Tänkte bjuda på en bild ifrån Midsommar som jag hittade på systers blogg nu. Hinner inte skriva något. Eller hinner och hinner men jag orkar ej för jag ska sova ;op. Varit uppe sen 4 imorse. Jo jag skrev rätt. Det var tiden då jag gick upp för att fixa fejjan och håret. Kl 5 blev jag hämtad av tony så drog vi ut och fotade när solen gick upp =). Blev vid stranden i vattnet med vit t-shirt och vit kavaj. Tog även uppe i sanden. Blir väl kanske 3 sessioner sammanlagt när man slår ihop det sen =).

Kommer troligen att få med mig en skiva hem med alla bilder vi tagit de här dagarna. Längtar! Är så nyfiken så ja dööör ;o)

Just det bild var det ja och sedan

GOD NATT!
=)


<3



Jag & Syster
=)

<3<3<3

Niiiice ;op

Haft en nice dag idag! Varit ute i solen hela dagen - mucho goodo! ;o)

Brorsdöttrarna har varit här så det har varit bus hela dagen, plask och lek m.m.

Nu ska jag iväg och fota på harleyn om en stund. Dags att fixa fejjan och outfiten och sedan bär det av!

Ciaosan

<3

Natti natti sweethearts!

Nu säger vi godnatt tycker jag. Jag, mamma och pappa började kolla på en film som hette There will be blood. Förväntade oss en massa skräck, blod och splatter men allt vi fick var en jävla massa olja? Hmm? Skämtade om att den va 3 h lång.. hur lång var den då? Jo 3 h! Måste jag säga att vi INTE såg klart den - maybe tomarraw...

Blev ingen plåtning med harley idag utan fick bli en riktigt het bil ist =). Harleyn blir imöra! Hur som haver så bidde tydligen bilderna något riktigt bra. Längtar tills jag får se dem!

Nu blir det att borsta bissarna och sedan krypa ner i sängen. Hoppas på en solig semesterdag imorrn igen och då kommer även mina brorsdöttrar som vi ska passa =) lovely <3

Godnatt söta ni

<3



(oretusch)

Sommarblomster...


Fotograf: Tony
Modell: Jag

Sweet Semester!

Är hemma i åmål nu och har semester. Mkt göttit =).

Midsommar spenderades också här hemma hos min före detta dansfröken och chef ;o) Mucho mucho nice var det! Ska berätta mer ngn annan dag men har inte tid att sitta här. Ville bara uppdatera er lite och visa på att jag lever ;o)

Idag gav jag mig på lite hederligt trädgårdsarbete och klippte ner ena syrenhäcken en bit. Överraskning till mamma och pappa. Får se om de blir nöjda? Ser de inte att busken är mindre så kan de bara kolla på mig. Jag är full i bevis - rivsår kallas de!! Mohaha...

Nu kurrar magen och syster håller på och lagar därnere. Hoppas på att det blir klart snart!

Vid halv 8 skall jag iväg och fota med Tony. Blir troligen med en Harley ;o) Niiice...

Ha en bra kväll!

Kyss

<3



(Oretusch)

Bild från när jag och Tony fotade sist. Tagen vid klockan 06 på morgonen.
Om det var kallt?
Mjoo....




(Oretusch)

Vid samma tillfälle.
Kanske lite varmare här...?
;op

Idag är man..

Allt bra trött! Skulle koka ägg, satte på vattnet osv.. gick och gjorde mig iordning. När jag kom för att hämta äggen så var det inga i kastrullen??? Jag hade glömt att lägga i några så där stod vattnet och kokade alldeles själv och hade det legat ägg i skulle de va klara då.. suck...

Ska snart iväg för att få massage och vaxa benen. Aldrig vaxat förut så wish me luck! ;op

Kyss

<3



Love
=)

Hej på er <3

Har varit fullkomligt kass på att uppdatera - I know.. Men har inte haft orken mest.. lite dåligt med tid oxå men mest pga orken.. Inte tagit tag i att skriva, är mest inne och läser. Sorry...

Idag gjorde jag min sista arbetsdag på läääänge.. drygt 5 v semester - GÖTT! Dock är den typ fullbokad redan men hoppas på att ja hinner vila upp mig en del iaf!

Nu ska ja sätta mig i soffan för så dålig rygg som man har så värker det as hell i skulderbladet/axeln nu =(

C-ya

<3



På fest hos Jossan för ett tag sedan -
visst ser jag lurig ut?
;op
mohaha...

Herregud

Jag har inte varit så flitig på att uppdatera.. I know.. suck...

Igår jobbade jag natt. Fick jobba till halv fem. Sov sedan 3 h innan det var dags att gå upp. Skulle med keenahi till rehab och passade på att va med på fredagsmötet som vi har med jobbet varje fre.

Efter att vårat besök var slut gick vi hem. Käkade frukost och sedan tog jag cykeln ner till stan i regnet för några ärenden. Gjorde det jag skulle och sedan hem igen.

Hemma blev det en del dammsugning innan Ellen hägrade på teven. När det var slut blev det en promix med vovven innan jag kröp ner i sängen och sov i 3 h. Var behövligt om man säger så. Sedan var det bara att sticka till affären och inhandla mat. Tog fram köttfärs när jag kom hem imorse och bestämde mig för att ikväll skulle det bli nachos =).

Efter shoppingturen gick jag och keenahi på en runda innan vi återigen va hemma. Då var det dags att laga mat och fixade håret =). Bort med utväxten och hit med blondie! Är väldigt ljus nu och det är jag medveten om men såg inte ut att bli varken gult eller orange den här gången vilket va kanon!! =) Rekommenderar verkligen Schwarfkopf (eller hur de stavar) Poly Blonde L+1. Det ljusaste, Är riktigt bra och håret blir tom mjukt efteråt. Ngt ganska nytt de tagit fram som är skonsamt mot håret? Funka prima...

Ikväll har sedan jag, vovven och missen haft mys framför teven. Spöregnar ute och jag drar mig för att gå ut men nu finns det ingen utväg utan jag måste tog ta med keenahi ut och sedan blir det sängen.

Erik är hos sina föräldrar tills imorrn. Och nu när det är sånt skitväder så saknar ja honom ännu mer än innan ;o) Vill ha ngn att krypa ner i sängen tillsammans med när man hör regnet smattra mot rutan. Och vem vore inte mer perfekt än min älskade då??

Nej ni ska vi ta och sova kanske??

Good Night Sweethearts

<3


Älskar!

Att vara hemma hos familjen! Ikväll blir det eventuell plåtning. Ska även sova hos syster och det kan inte annt än att bli mys! =) Sedan imorrn bitti tidigt tidigt blir det nog en plåtning till!

I love it!

Idag blir det kalas för mammsen som fyllde år för ett tag sedan. Resterande av familjen kommer och det bjuds på grillat med färskpotatis.

Ska ner och krama på syster nu som precis anlänt!!!

Wiiiie

=)

Kyss

<3


Heej på er! Allt väl?

Här är det väl hyffsat... Borde verkligen städa upp här hemma men orkar inte!!! Ser ut som f * n men jag orkar bara inte... trött i kroppen efter en arbetsvecka full av slit! Fick massage igår och är relativt öm efter det. har idag jobbat asset av mig. När jag kom hem tog jag en springtur för mig själv och försökte göra något annat än att sitta inne i lgnht. Behövde göra något kände jag som inte är att städa för det ORKAR JAG INTE NU!!! Blää nej ;op

Så är det...

Så nu har jag tagit mig en dusch, satte mig här framför teven. Snart börjar talang och jag skall äta lite gottit. Älsk är på fest så jag och djuren skall götta oss själva och se på vad vi (JAG) vill på teven bla ;op mohahaha *blink blink*.

Imorrn skall jag jobba 8-17 och sedan bär det av till Åmål. Äntligen! Blir troligen hämtad av Tony och så ska vi fota på vägen hem! Så kul!! =) wiiiie =). Sedan på måndag så ska jag och bästaste syster fota tillsammans. Längtar tills dess!

Nä nu dags för käk! Sedan Talang och ladda inför min myshelg hemma med favoriter - la familia <3

=)

Pöss

<3


Jobbat natt

Inatt har jag haft jour. Blev inte många timmars sömn om jag säger så - det gick i ett!

Så idag är jag trötter. Skall snart knalla iväg för att få massage för ryggen och det ska bli skönt (?). Iaf välbehövligt ;o)

Har inte så mkt att skriva om idag då mina ögon går i kors typ. Ska sätta mig i soffan en sväng nu innan det blir att bege sig hemifrån.

I helgen så åker jag iaf hem till min kära familj!! Åh vad underbart det ska bli och träffa älskade syster!!! Längtat så... <3

Puss på er

<3

 

 



My sister and I...
<3

Mörrn!

Igår var det en arbetsdag. Efter den så åkte jag med Malin & Malin till brukshundsklubben för att kolla när deras hundar hade avslutning med agilityn. Really fun! Så duktiga så =)

Idag är det ännu en arbetsdag. Sedan kanske det blir träna? Vem vet?

Är så tråkigt väder nu. Med min tur så börjar det väl regna när man ska knalla till jobbet =/.

Och något som jag insåg igår var att from idag bara har 9 (!) arbetsdagar kvar innan semester. Wiiie!! Lockar lite nu om jag säger så ;op

Ha en bra dag

<3



Jag på fest hos Dess - haha =)

RSS 2.0