Hem

Nej nu vill jag hem och mysa med älsklingen i soffan. Tända det 2a Adventsljuset och äta pepparkakor och kanske ngt annat smått och gott :o) Tända stjärnorna och ljusstakarna jag har hemma och bara må gott!

Dags att packa ihop grejerna och sedan bege sig ner mot station. Vi har ingen bil hemma så pappa skall ta en promenad med mig och vovvarna ner dit istället :o)

Skall höra om vi kan se på film när jag kommer hem? Myys!! <3



*My Love*

Kommentarer
Postat av: Malle

Hej söt. Hur gick det att jobba i fredags? Hoppas du haft en bra helg i Åmål! Kram

2008-12-08 @ 00:36:50
URL: http://www.metrobloggen.se/malinasklund
Postat av: Malle

Näe usch, men vad bra att det gick bra ändå. Ja är så trött på att gå hemma så jag dör nog hellre snart. Men armen blir inte bättre och det är väl bara att vänta ut antar jag. Hade tänkt jobba imorgon men får nog känna efter igen. Hur jobbar du i veckan? Hör av dig om du vill gå någon promenad efter jobbet eller så. Kram

2008-12-08 @ 10:28:08
URL: http://www.metrobloggen.se/malinasklund
Postat av: Mikaela

om jag ens varit där? hmm jo jag har bott där! och snacka om att slösa bort den tiden i livet. och vem i helvete bryr sig om filmen?

2008-12-08 @ 17:22:17
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: Mikaela

nej jag mår inte bra överhuvudtaget över att ha slösat bort 1 år genom att bo i den tråkigaste staden ever. Klart staden är fin, speciellt på sommaren men annars är det int emycket med den asså.

2008-12-08 @ 17:32:31
URL: http://thisismikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0