Partihallarna

Jag har varit i Paradiset = Partihallarna i Göteborg ;)

Haha vi var på studiebesök där idag och kollade läget. Vi hade även möjligheten att handla om vi ville. När vi går i skolan så får vi handla där annars är det inte till för privatpersoner.

Så nu har jag handlat en massa roligt =)) Blommor, olika oasis, tillbehör, vaser mm. Så nu har jag en massa som jag kan pyssla med för att göra fint hemma. Plus att öva öva öva för att bli en SUPERflorist ;)

Herregud vad jag ÄLSKAR det här! Stortrivs verkligen!
Heeeelt underbart!
Vilken känsla - att få känna sådan oerhörd lycka..
Den är få förunnat...

Plugg inför prov idag + fixa med det nya jag köpt :D

<3


Godmorgon

God Morgon Alla Söta

<3

Haft en fullspäckad men rolig helg! Tell you more later! Nu blir det att borsta bissarna och cykla till skolan - måndagstrött idag men än så länge skiner solen och det är häääärligt!!

Pussen

<3


Yeyy

Det blev FULL POTT igen

;)


Hoppas...

Tror att det blir full pott igen på provet.. eller hoppas på det iaf :) Man kan ju alltid önska...

<3


Plugging! :)

Det pluggas för fullt :). Vet att jag borde lägga upp massa bilder från de senaste dagarna men ni får faktiskt vänta lite till ;) Har pluggat inför imorrn och förhört mig själv och fixade 38/39 :) Så imorrn hoppas jag att det sitter som ett smäck och går perfekt!!! =D Känns bra faktiskt...

Gick bra i skolan idag oxå, det var välbehövligt. Efter skolan så sadlade jag om till träningskläder och gympaskor och gav mig ut på en springtur m Keenahi. Gick bra men var lite segt idag. Det BLÅSER något så fruktansvärt härnere så Keenahi tyckte att vi skulle gå mer än vad vi sprang. Så ibland var det jag som släpade med honom. Och det vart lite tungt att dra på 50 kg ;) Men vi varvade springning m promenixing - skönt att komma ut iaf ;oD

Nu ska jag läsa en skvallerblaska som jag fick av sötaste Frida i skolan <3

Blir en lugn och skön myskväll med mej själv och de finaste - my lovely babies <3 SYTYCD ikväll! Yiiihooo ;)

PUSS

<3



*Puss på dej storasyster*

;)


Fullt ös!!

Har inte tid att blogga något större nu med bilder osv för jag måste plugga. Vill ju ha full pott på varje prov så då gäller det att ligga i ;) Ska lära mig 39 snittblommor tom onsdag, deras botaniska OCH svenska namn!! Blev förhörd idag på skolan av sötaste Lina och upptäckte då att jag kunde alla utom 9 ;) Så det kändes riktigt bra. Hoppas det håller sig så SAMT att jag lär mig ALLA!! Då är det klappat och klart på onsdag ;)

Idag ville det sig inte riktigt när jag skulle göra buketter på skolan =( Hade en dålig dag. Fast egentligen gick det inte dåligt men det hade kunnat gå bättre... perfekt.... JA jag har höga krav på mej själv.. vill känna att jag lyckas med något här i livet... Detta betyder mkt för mej så jag kämpar allt jag kan (och lite till ;).)

Något jag gillade var den spontana och riktigt ärliga kommentaren jag fick när jag skulle visa upp en bukett: "- Oj vilken fin bukett!" Syntes och hördes att han verkligen tyckte det och det betydde jättemkt för mej :) Tihi.. kul...

Ibland krävs inte mkt för att göra mig glad ;)

Tex att man ibland kan bli alldeles glad och varm i själen av ett telefonsamtal. Sånt betyder jättemkt. Man vill må bra, det vill väl alla. Men när det blir så att det känns i hela kroppen - det är härligt det ;)

TREVLIG KVÄLL!!!

<3


Kan man haft det bättre?!?

Gårdagen var helt fantastiskt underbar hela dan =)) Berättar mer sen samt slänger kanske upp några bilder ;)

Idag njuter vi av att bara ta det luuungt

<3



Giggoggogggall!!!!
;)


Inte att förglömma..

Här har ni lite bilder på vad som hänt
de senaste dagarna samt idag:


   

 

 

Buketter




Trådning av olika material


 

 

Liggande begravningsbuketter




Våran lärare Sven har fastnat på bild
;)

   


Låg symmetrisk begravningsdekoration.
Till vänster den första jag gjorde.
Till höger den andra.





Man skall även kunna vända den här upp och ner
;)


   


Min runda bordsdekoration som jag gjorde idag och fick ta med hem.
En liten tårta
=)

 


Till vänster: Min runda bordsdekoration som jag satte
en rosett på som jag gjort själv i skolan
och placerat den i fönstret.
Till höger: Bordskransen lever än
och jag har placerat en vas
med blommor som jag tog
med mej hem idag i mitten av den.

 


Till vänster: När man möts av en sådan här goding
varje dag så smälter
man direkt och kan inte låta bli att le
;)
Till höger: Härlig sovställning
=D




Mys med matte i sängen
<3


Somnade visst ;)

Idag slutade vi halv två. Gör alltid det på fredagar - så UNDERBART! Det är man inte bortskämd med direkt ;) Direkt när jag kom hem bytte jag om till joggingskorna och träningskläder och tog med mig Keenahi ut på våran som nu blivit obligatoriska springrunda =) Så himla gött! Sprungit varannan dag den här veckan och jag tar samma vända. Idag sprang vi den på 30 min så det var 5 minuter snabbare än tidigare. Kände mig jätteduktig - tycker att vi är grymma! =) Speciellt då det blir några stopp för kiss osv ;)

Efter våran runda blev det stretchning för både mig och Boffen, gjorde oss gott. Jag tog en dusch, käkade lite och somnade sedan i soffan. Bestämde mig sedan för att krypa ner i sängen med Isma istället... "Bara en liten stund". Haha låg i några timmar men det var göttans!!!

Så eftermiddagen försvann och det vart kväll. Har inte hunnit med så mkt mer än att diska lite samt fräscha upp bland blommorna här hemma. Snittat om några, kastat några och ställt fram de nya vi fick ta hem idag. Så nu doftar det ljuvligt och ser fint ut. Bara dammsugningen som saknas men det gör jag icke ida! ;)

Imorrn blir det en sväng in till göteborg med sötaste Maria och Jenny =). Blir nog eller ska bli mest fönstershopping för min del ;) need to save money! På kvällen så skall det firas ordentligt för Maria fyller år! Ska bli så kul!!!

Trevlig kväll

<3


Yeah oh yeah oh..

Har inte sovit så bra inatt. Vaknat flera ggr och drömt en massa. Men idag är det iaf FREDAG! =))

Meningen att jag skulle fått besök av söta Ingrid idag men hon har blivit sjukling =( stackars pluttan! hoppas hon kryar på sig ordentligt så får vi ta igen det längre fram =D!

Nu skall jag borsta bissarna och sedan blir det att ta rosa pärlan till skolan =)

Hoppas på en bra dag

<3



Modell: Jag
Foto: Christer P X-Design
Smink/Hår: Jag


Happy girrl

Varsågoda:

=)



Hög Symmetrisk Begravningsdekoration -
samtliga samlade för dagens bedömning.
Fick höra att samtliga skulle passa på en begravning
"trots" att de var våran första
=)

   

Min första -
får bedömning av Sven (läraren)
bilden i mitten..

 

Min andra

 

Om man har gjort ett bra jobb
så ska man kunna vända den
upp och ner
;)





Min nya pärla -
även kallad rosa faran
;)
Matchande rosa lås oxå -
såååklart!
=D

Detta var lite bilder på mina senaste upptåg.
Hade prov igår och fick tillbaka det idag och fick
FULL POTT!!
=)))))
SÅ glad!!!
Det roliga var att jag fick en annans tjejs prov först men såg inte det
utan blev gött nöjd ;) Men sedan misstänkte jag att något inte
stod rätt till när jag såg den fina skrivstilen ;)
Men när jag fick mitt egna prov så var det som tur var även
FULL POTT där!
=))
Uuuuuuunderbart!
Bara att fortsätta så!
;)

Haft en bra dag men fick ett tråkigt besked ikväll.
Vill bara säga R.I.P och jag tror faktiskt att du får
det bättre nu....

Gonatt med er

<3


Testing testing!

Idag börjas skoldagen med prov! Wish me luck! =)

C-ya!

<3



Modell: Jag
Fotograf: Christer P - X Design
Smink/Hår/Kläder: Jag


Trött dator

Datorn är lite trött och seg idag så jag väntar med att ladda över kort tills imorgon.

Haft en riktigt bra dag på skolan iaf =) Gick bättre idag och fixade buketterna osv. Gjorde även en begravningsbukett idag, känns lite vemodigt att göra sånt men även det måste man lära sig. Min blev lite platt men fin och godkänd iaf. Har även lärt oss att göra rosetter som man kan sätta på buketterna i sådana bindningar.

Nu ikväll så har jag tränat eller rättare sagt pluggat för imorgon så har vi vårat första prov! Iiiih!! Hoppas det går vägen iaf!!

Strax dax för SYTYCD <3

Puss

<3


Stormen slår mot rutan

Idag har det varit en bra och rolig dag i skolan som vanligt men var svårt. Kände mig lite ur form =/. Men men motgångar gör en starkare eller hur var det?? Jag ger mig inte i första taget!!

Har gjort en solitär bukett och ganska stora buketter. Gick hyffsat :)

Efter skolan åkte jag, Jenny, Marie och Charlotte till centrum en sväng. Vi gick in i en cykelaffär för att jag skulle kolla på en ny cykel. Den jag har nu klarar inte av de tuffa vägarna i Stenungsund ;) Maria pekade på en ganska kort efter vi kom in och men se där min pärla stod där!! Iiiih =)) Haha har nog aldrig bestämt mig så snabbt över något så bra och fint förut!

Den är typ gammelrosa med mönster, damcykel med korg, rostfriskyddad kedja, 3-växlad osv ;) Jätteskön att sitta på! Blir nog bra detta! Har reserverat den och skall hämta den i veckan nu. på rea oxå! Hehe lycka!

Sedan begav vi oss in i lite affärer då tjejerna skulle handla lite diverse. Jag passade på att "bara titta" inne på Scorett och vad får man se??! MASSA snygga pärlor såklart! ;) Haha.. provade ett par som jag spanat på lääänge som var nedsatta men kedjan gick sönder... suck skall alltid hända mig saker... haha.. så jag höll på att inte få av mig dem.. och sedan när butiksbiträdet skulle hjälpa mig så kläcker hon "Det var nog dessa som krånglat tidigare så här"... what?! Då kanske man inte ska försöka sälja dem igen?? Herregud... :)

Men jag hade fått syn på ett par andra hotties oxå som var på rea och riktigt billiga. Såååååå såååå SÅ fina!! =)) Sitter jätteskönt och är så snygga! *dreglar*
Nöjd! =)

Vi tog en tur förbi Willys och shoppade lite diverse till hushållet innan vi begav oss hem igen. Då snörade jag på mig gympaskorna, tog med mig Keenahi så satte vi av på en spring/och powerwalkrunda! Vi var ute i 35 min ca och körde skiten ur oss bokstavligt talat! ;) Haha 2 trötta duktiga motionärer var det som kom hem. Keenahi fick hjälp med stretchning men jag insåg för en stund sen när jag reste mig att jag själv visst inte gjorde detta... oh my oh my - intressant det lär bli att cykla imorrn..... ;op

Nu njuter vi framför teven av att våran dag varit och är bra. Trots att regnet piskar mot rutan just nu. Mitt horoskop igår sa att jag skulle ha en turdag idag och det får jag väl säga att det blev ;)

PUSS

<3

 

Denna pryder min hall just nu



Solitär Bukett -
inte meningen att jag skulle synas,
därav den snygga stilen & uttrycket
;op


 

 


Buketter från idag

   


Trötta & Duktiga
Motionärer!
=)



Min trötta schnygga
älskling



Hårkransen -
ser tyvärr lite "trött" ut då jag fotade
den idag

   

Mina nya UNDERBARA pärlor!

Hotties

=)))


Bilder..

Här får ni litte bilder på det senaste jag gjort
;):


 

Jag är nöjd med min dekoration
=)



Den 3e ovala
bordsdekorationen





 Min 1a runda
bordsdekoration



Min 2a runda
bordsdekoration



Bordskransen som vi fick ta hem
 =)

Ha en bra dag nu skall jag kila till skolan! Ska bara borsta tänderna först!

Ny dag & nya tag

<3


Hela Helgen

Haft fullt upp med massa roliiga saker den här helgen :) Inte haft så mkt tid för att blogga som ni kanske märkt ;)

I torsdags gjorde vi ytterligare en oval bordsdekoration och den här gången (3e gången gillt) så fick jag till den!! Jippie =)) Det var en blomma som skulle suttit lite längre in - då hade den varit peeerfekt ;)
men han tyckte jag gjorde den bra.

Därefter skulle vi göra en helt rund bordsdekoration. Den fick jag till direkt och han berömde mig =) kändes riktigt bra faktiskt. Eftersom vi är så duktiga och snabbjobbade enligt läraren så fick vi börja på fredagens arbete redan på torsdan - vilket var en hårkrans.

Fredagens arbete var alltså en hårkrans och sedan en bordsdekoration som ser ut som en krans. Och det roliga var att vi fick ta hem de båda den dagen! Så nu har jag det fint hemma :)) Älskar verkligen blommor och de gör mig såå lugn och harmonisk ;)
Haha bla iaf
;op

Igår kom finfina vänner och hälsade på! Vi tog en långpromenad till havet, solade och umgicks. Var till centrum och käkade + gick i affärer - klockor var temat på den shoppingrundan ;) När vi var nöjda med stan och gjort den så åkte vi hemåt. På kvällen gjordes det tacos och spelade spel.
Förfesten var igång!!
Vi har så roligt när vi kör igång så kvällen igår var helt perfekt! Tog en taxi till Stenungsbadens Yacht Club och skakade våra rumpor tills stängningsdags som var 03.

*Tycker om er ni fina*

<3

Idag så tog vi oss ner till havet igen och låg och gottade oss i solen. Sedan var det lunch på stan och umgicks så mkt som möjligt innan det var dags för dem att ta bilen hemåt igen.
Är nu så tomt och trist men förhoppningsvis dröjer det inte länge innan vi ses igen...

TACK
för den här helgen!

*Ni är underbara*

<3


<3

Godmorgon på er!

Hoppas att den här dagen blir lika fin som den verkar - SOLSKEN!!
Då blir det nog en tur till havet för mig och keenahi efter skoldagens slut =)

Har så ont i min högra hand?? Fick det igår kväll och vet inte varför... känns fortfarande... hmm konstigt??
Kan ha varit för att jag råkade sätta mig på handen klämd mot fjärrkontrollen i soffan?
Haha jag lyckas med allt :) Hoppas det går över iaf!

Nej nu måste jag fixa lite innan jag skall cykla iväg!

Hörs sen!

<3



Jag som Grid Girl på STCC förra året

:)


Efter regn kommer solsken - i Stenungsund...

:)

Idag har vi tränat på bordsdekorationer. Gjorde två stycken. Blev ganska nöjd med dem men fick inte riktigt till dem som de skulle vara - den andra jag gjorde blev dock liiite bättre. I slutet av dagen fick vi alla ställa fram den andra vi gjorde och så gick han igenom dem en och en inför alla... Det sas ungefär samma saker om alla... en del bra och en del mindre bra saker... eller allt är bra men fick påbackning om en del grejer...

Min dekoration var inte riktigt som den skulle vara som sagt så han påpekade vad jag skulle gjort annorlunda osv.. Men det är bra att man får höra vad som är fel så att man kan göra rätt...
"Gör om och gör rätt" är det som hörs utav oss elever om dagarna ;)

Haft en riktigt bra dag idag med... dagarna går sååå sjuuukt fort! =) Hux flux så är kl kvart i fyra och det är dags att cykla hemåt. Klarade mej ifrån regnet ända tills jag skulle cykla hem idag. Trots regnkläder blev jag dyngsur då himlen öppnade sig fullkomligt!
Men lite regn har ingen dött av ;) eller???

Tagit långtur med Keenahi och även ringt en blombutik i Karlstad och frågat om jag kan få ha några utav mina praktikveckor där. Lät inte helt omöjligt så skall återkomma imorrn om vilka veckor det gällde...
hade ju såklart glömt det pappret i skolan....

Här får ni lite bilder på vad jag gjort hittills i skolan samt lite fler blandade om vad som upptäcks i Stenungsund ;)
Dessa bilder finns även på FB men lägger upp dem här då inte alla har tillgång till det.

Stilart: Dekorativ

 

Sju blommor m grönt -
spiralbindning

 

Sju blommor m grönt t vänster
&
Sju blommor m krysantemum t höger -
spiralbindning

 

Sju blommor m krysantemum -
spiralbindning
Trekantsformad ovanifrån

  

Större bukett -
spiralbindning 

   

Den största buketten jag gjort sett ovanifrån,
framifrån och från sidan
35 sorters blommor, flera krysantemumkvistar
och glansbuske -
spiralbindning 

 

Jag med min stora bukett
=)

Stilart: Dekorativ
Symmetrisk Bordsdekoration



Den första bordsdekorationen
jag gjorde idag
 
 

Bordsdekoration nr 2 ovanifrån
och från sidan



Allas bordsdekorationer uppställda
för bedömning i slutet
av dagen 

 

Keenahi hittar snö i augusti
och är överlycklig
;) 



En lite komisk skylt som satt mitt
vid en stor parkering
långt ifrån havet
;)



Funderar på att köpa mig
en liten vän som
sänglampa..
=D

Där har ni lite uppdatering i text och bilder min söta rara
SYTYCD om ca 50 min och sedan studerar
vi oss till sömns
;)


Skoldag nr 2 slutt :)

Idag har det oxå varit en väldigt bra skoldag! Har tränat massor på att binda buketter och det var riktigt skoj. Fick kritik på bra sätt. Både positiv och lite "negativ" fast båda blir bra pga att man lär sig mkt om man gör fel och får göra rätt :)

Vi avslutade med att göra en RIKTIGT STOR bukett.. den största vi fixade att göra och få plats med i händerna ;) Min blev riktigt stor - haha den största jag gjort och hållt i mina händer! 7 vita rosor, 7 röda rosor, 7 limevita nejlikor, 7 aprikosfärgade nejlikor, 7 gula nejlikor. Flera kvistar med krysantemum både gula och limegröna samt glansbuske som utfyllnad.. det vart en jäääkla massa blommor iaf ;) Tog kort med mobilen så jag lovar att lägga upp så snart jag hittat sladden i allt bråte här ;) Haha lärarens kommentar när jag kom med den för att visa upp: "Vad kostar den?" Haha ;) Ingen aning sa jag... "-800:-" sa han då ;) haha då är buketten dyr.. tihiii!

En klasskamrat sa en otroligt fin kommentar till mig idag när hon fick se en utav mina buketter:

"-Du har en gåva".


Så himla gulligt sagt och jag blev så glaaad :) Flera har kommit med så fina kommentarer och uppmuntrade ord och det är så himla kul! Alla är så söta och rara och vi är en väldigt bra grupp =) Tom läraren har gett lite mer positiv kritik idag och det syns att han tycker att man är duktig.. Har inte fått så mkt tillsägelser om att jag behöver ändra utan han tycker att det ser bra ut och det är kul.

Det är bara andra dagen och känns SÅ bra =))) tihi!!!

Oj oj nu är det bäst jag går ut med min lille älskling. var en sväng till centrum förut med Maria, Charlotte och Jenny så har precis nu ätit och hamnade här för min dagliga uppdatering :) Idag blir det inga direkta långpromenader utan matte MÅSTE fixa med lägenheten.
Så det blir rastning nu och sedan mys med familjen ;)

<3


En ny dag har grytt

Godmorgon på er!

Sitter och kollar på mtv - I feel like the dj is my bodyguard.... trallalaaaaa... ;)

Var inte så kul att gå morgonpromenad med Keenahi idag.. han blev rädd för en moped, en skylt, en skylt och... en skylt... typ varje skylt kändes det som =( usch hoppas detta går över.. vill inte att han skall behöva känna så =(( och det är inte jag som förstärker för jag är hur lugn som helst och har inte gjort ngn grej utav det.. försöker bara vara lugn och verka trygg så att han skall bli trygg... men men.... Han verkade även halt på HF såg jag på slutet av promenaden??? Äsch va är detta?? Hoppas det ger sig........

Nu skall jag strax cykla iväg till skolan och ser fram emot ännu en dag av studier ;)

Ha en bra dag

<3


Händelserik eftermiddag...

Ja det kan man lugnt säga...

Hade en rolig och mysig stund med min hund vid havet tills en surfare kommer och Keenahi blir rädd... där bestämmer han sig för att han ska hem? Eller iaf fly bort från detta... Springer och springer och springer... jag likaså... får ingen kontakt med honom... slutar med att han kommer fram och upp på stora vägen =( Jag har sådan jääävulsk tur att han inte blir påkörd :(((( En lastbil hinner se detta i god tid och bromsa in... men jag kan inte närma mig för häftigt för då är han på väg ännu mer bort och de bilarna har inte sett honom än... väldigt trafikerad väg och han eller vi (!) hade änglavakt :(( Till slut lyckas jag komma upp på vägen utan att han sticker men då får jag knappt av honom från vägen då han är så rädd :( mattes älskling... snyft usch och fy....

Pratade med mamma i telefon i headsetet under allt detta... hon fick höra hur mitt rop på honom blev allt mer panikslaget.... sedan släppte adrenalinet och chocken och jag bröt ihop... usch så fruktansvärt!!! Han kunde ha blivit påkörd... bilar hade kunnat krocka.. nä usch klarar knappt att tänka på detta :(( och vi som ändå var såååå långt ifrån vägen... men han bara fortsatte att springa och till slut var vägen där tyvärr....

Nu gick ju allt bra och ingen skada skedd men det var riktigt otäckt... hoppas att jag ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIIIIIIIG behöver vara med om något sådant här igen!!!!!!!!!!!!!!

Mattes Prins

<3

Sedan var han fruktansvärt rädd hela promenaden hem =((... hoppas verkligen att det gått över tills nästa promenad... kan inte gå omkring med en 50 kilos hund som är rädd för allt =(( Han gick med svansen hängande och ville bara skynda sig hem.. blev rädd för skyltar, för elskåp, för kundvagnar m.m.m.m.m ALLT typ :(( hoppas verkligen att det försvinner..............

Efter allt det traumatiska så blev det en fin kväll när vi båda lugnat ner sig... jag har pratat med mamma väldigt länge och sedan med underbara gullgodingen Josefine <3

Det är en tjej som betyder så oerhört mkt för mej och har funnits och finns där för mig i vått och torrt. Jag är så glad över att ha träffat henne och hon är bara för bra ;)
Fick precis ett sms av henne och jag blev alldeles rörd och glad.

Gullgumman I Love You

<3

En tjej som heter Jenny ifrån utbildningen skickade sms förut och frågade om jag ville hänga med dem på sightseeing :) Så det gjorde jag och vi åkte runt lite och kollade in centrum och sedan handlades det på Willys. Fyra tjejer som åkte runt runt och cruisade =) haha riktigt kul och vi åkte fel och grejer.. haha varför händer det alltid mig saker??
=)

Upptäckte även att jag har varit JÄTTEnära centrum när jag gått mina upptäcksfärder. Har bara behövt svänga eller gått lite längre åt ett visst håll båda gångerna. Nästan så att man sett centrum... haha nää men typ ;)
Haha jag är makalös!
;)

Nu har jag tittat på Danska Hollywoodfruar och myser med mina djur. Dags för Sex Education på 3an och det får man ju inte missa ;) blir efter det en kvällispromix med Boffen och sedan krypa till kojs. Där skall jag ta och läsa lite utav litteraturen som vi fick idag tills jag är så trött att jag inte orkar hålla ögonen öppna längre =)

Mitt mål är att få ENBART MVG:n i kursen ;) Man skall satsa högt om man vill komma någonstans och jag är ambitiös till tusen och nöjer mig inte med mindre. Så lika bra att börja läsa så att man lär sig något ;) mohaha....

GONATT MIN SKATT

<3


Första skoldagen <3

Idag var första skoldagen på Munkeröds Floristutbildning. En heeelt perfekt och bra dag - kändes väldigt bra faktiskt :)

Fick genomgång, gick runt och kikade och presenterade oss. Trevlig lärare som verkar ha varit med om mkt och gjort mkt...

På platsen där vi satt fanns det en påse som innehöll en sekatör och en kniv + 2 visitkort. Vi fick även flera böcker och anteckningsblock. Några böcker fick vi, ngn kunde man köpa om man ville och en är enbart till låns. Fick även ett förkläde som vi får låna eller köpa. Jag skall KÖPA såklart! ;)

Sedan fick vi börja snitta alla blommor som skulle användas. Fick förklarat hur vi skulle hålla kniven för att skära rätt. Några skar sig men jag var inte en utav dem faktiskt utan höll mig ifrån det idag ;)

Vi har övat på att binda buketter idag. Luftiga buketter i en teknik som kallas spiral. Gjorde flera som jag var nöjd med och fick veta att jag gjorde rätt :). Kändes kul och bra att jag var en utav dem som gjorde rätt från början. Få känna sig duktig och se att man förstått känns alltid bra.

Fick inte med mig kameran idag för batteriet gav upp imorse. Ska se om jag hittar laddaren så att jag kan ta med mig den imorgon - kul att visa vad jag åstadkommer ;) Tog ett par kort med mobilen men vet inte vart jag har den sladden nu tyvärr....

Har käkat och surfat lite. Skönt att sluta kvart i fyra om dagarna. Skall ta med mig Keenahi ut på promenad strax - funderar på om vi skall gå till havet idag igen :)

Väldigt bra grupp är vi oxå måste jag säga, den spontana känslan efter den här dagen iaf! Den yngsta är 21 och den äldsta 56 år - only girrls ;). Vi var ca 10 st och det är perfekt för då hinner alla få hjälp samt att vi blir en grupp med bra sammanhållning. Det tror jag verkligen att vi blir och jag tror även att flera av dem lär jag bli riktigt bra vän med :) skoj!

Några utav tjejerna pratade på att åka runt och kolla lite ikväll men jag tror jag hänger med en annan dag ist.. inte bestämt mig än?? Måste ut med Keenahi iaf på en långtur känner jag och sedan bara MÅSTE jag fixa här hemma...

Förresten! Kan summera dagen med att jag behöver en NY cykel!!! Gudars vad jag fått kämpa idag! Synd att påstå att det var lätt att cykla.. min cykel passar på plan mark.. knappt... inte en stad som "backiga" Stenungsund :) haha...

Puss

<3


Upptäcka mera

Idag var vi ute på en tur igen :) Hittade inte till centrum denna gång heller men börjar närma oss nu tror jag ;) Vi hittade till ett industriområde som innehöll bla Mekonomen, Bilia & OKQ8 =D haha... kan ju va bra att veta ngn gång kanske??

Nu tittar jag på Crowned på 3an. Herregud kan det bli mer amerikanskt?? Haha knappt! Shit va fejk och påklistrat.. men det är go slappteve tycker jag allt ;) Såna program i min smak där man bara behöver beskåda och inte tänka ;)

Skall fortsätta på min "Pony" idag. Vill att den skall bli klar! Så gött och avslappnande att måla. ÄLSKAR att måla och undrar varför jag inte gör det oftare? Får bli ändring på det kanske? =)

Idag är målet att fixa lägenheten och städa oxå. Blir även promenixer med Keenahi.

Köpte 2 filmer på Ica igår oxå! Sex and the city the movie och fast and the furios. Den ena riktigt girrly och den andra het med snabba bilar ;) ALLT i min smak!! Gilla gilla!!

Puss på er

<3


Rastlös

Varför inte skissa på en liten My Little Pony när man inte har något annat att göra?

;o)



Långt ifrån färdig men det är skoj!

<3


Matlagning a la Lina

Nu blir det kyckling i ugn och bulgur + ngn sallad. Har varit till Ica och storshoppat. Känns myche bra!

Pratat med några grannar och de var riktigt trevliga =) Hittade även en vinbärsbuske i min "trädgård" med röda bär =) lovely!!! Började plocka några men då öppnade sig himlen - får ta fler sen *yeyy*

Gilla - gilla - gilla - gilla

=)


Promenera mera

Idag började jag dagen med en massa uppdateringar på min dator. När jag fått någon slags ordning på den så gjorde jag mig klar och tog med Keenahi ut på en liten upptäckspromenad.

Vi hittade en skylt här utanför oss som det stod centrum på (kom att bli den enda skylten vi hitta oxå). Vi började gå åt det hållet som den visade.

Efter en stund så börjar det komma allt fler bilar - dunka dunka musik spelas ur nästan varenda en. Sedan upptäcker jag att det är skyltat mot ett evenemang idag.. jojo Volvos bilträff därå ;) Så det fanns alla möjliga varianter av volvobilar och musiken hördes lång väg. Riktigt bra sådan oxå - skall ärligt säga att lite party och cruisingsugen vart man allt ;) hehe...

Vi fortsatte att gå jag och Keenahi ist. Såg så himla många fina hus på våran vandring! Herregud säger jag bara! Och vilka trädgårdar! Man blev alldeles mållös....

Mitt mål var ju centrum idag och jag trodde att jag guidade mej själv någorlunda rätt iaf. Men att inte förglömma så har jag ju världens sämsta lokalsinne... suck...

Centrum kom vi inte fram till men vi hamnade vid Tjörnbron och havet ist ;) Haha! Vi kan vi! =D Så Keenahi fick bada lite.. han var törstig stackarn och jag hade glömt vattenflaskan hemma... vattnet smakade blä men han svalkade sig iaf och så hade vi lite lek och bus innan vi begav oss hemåt igen. Mina första snäckskal är plockade oxå - såå söta ;)

Våran upptäckstur idag tog 2 h. Jag är nöjd att vi kom hem igen ;) Men det var inte så svårt - mohaha.... Nåt ska man väl klara av iaf ;) Så nu har jag en väg ner till havet iaf! Underbart!

På vägen inte så långt härifrån gick vi förbi en ica-affär oxå så jag ska väl ta cykeln dit och fylla på förrådet sen. ligger en liten butik här utanför mig men det blir svindyrt om jag skall handla där jämt. Gött med nedförsbacke till Ica men tyvärr så blir det ju uppför på hemvägen.... aj aj aj....

Keenahi ligger nu utslagen i hallen och jag sitter vid datorn. Skall väl se till att ta mig bort till Ica sen och handla lite som sagt. Isma sitter och spanar på balkongen och vi alla mår förnärvarande riktigt riktigt gott... <3



















Bilden ger inte huset dess fulla rätt men detta var så sjukt fint och stort!!!
Vågade inte gå närmare för att ta kort... oj oj oj säger jag bara
=)

Puss å Kram

<3


Framme!

Idag är en bättre dag. Verkar ordna upp sig och jag känner mig bättre till mods...

Idag gick flyttlasset till Stenungsund och nu är vi här =) Jag, Keenahi och Isma <3 Fick finfin hjälp (den bästa) av underbara Ma & Pa + syster yster. Det gick fort att lasta av och in i nya lägenheten.
Här kommer jag att få det riktigt mysigt tror jag och stortrivs hittills!

Har inte packat upp allt på långa vägar men har fått iordning litegrann och det känns bra.
Keenahi och isma verkar nöjda oxå.
Vi behöver detta
=)

Promenerat och letat reda på vägen till skolan idag. Jag och mamma tog en tur med hundarna och fick fråga oss fram. Fick lite onödig vägbeskrivning som resulterade i att vi gick fel men ändå kom rätt?? =) haha.... Jag provade att gå en annan väg som vi funderat på med Keenahi nu ikväll och det gick bättre. Tar ung 15 minuter att promenera. Så den vägen skall jag fokusera på just nu och lära mig och även prova att cykla den.
Sedan får jag se om jag kan hitta ytterligare ngn genväg osv...

Mkt backar är det här iaf så jag och Keenahi kommer få motion - det är nåt som är säkert ;)

Området verkar bra med blandade typer av människor - stora som små.

Imorrn hoppas vi på fint väder.
Då blir det upptäckspromenader för mig och Keenahi tänkte jag.
Bilder kommer så småningom.
Har inte riktig ordning på grejerna än så länge ;)

Gonatt och sov så gott

<3


Här och nu

Vill inte kliva ur sängen idag... Kan inte sluta att läsa ditt mail...

Varför måste det vara så här....

Finner inga ord

=(

*Kärlek - varför måste det vara så svårt?*


Packa

Packa packa packa och åter packa.... sortera sortera sortera och åter sortera... allt jag gör just nu =/.. men det blir ganske brao och är snart klar =). Sedan blir det bara att flytta iväg det och packa upp.. sedan dröjer det ungefär ett halvår tills nästa gång det skall flyttpackas ;o)

På fredag går flyttlasset mot stenungsund och nya äventyr =)

Puss

<3


Kuuuul

Hade bara så så så SÅÅÅÅÅ kul igår!!! =)

Perfekt grillfest, sedan skaka rumpa på Månen som avslutades med nattligt nakenbad =)

Haha perfa!!

GLAD

<3


RSS 2.0