Jag är kass jag vet

På att uppdatera!!! Gaah har verkligen inte haft någon inspiration eller tid till att sitta här. Usch fick bara jättetorka på bloggfronten. Så nu försöker jag mina sötisar ;)

Var i helgen och hälsade på min groada N. Var så härligt att vara där. Behövde verkligen det och jag mådde så bra. Wunderbart :). Vi bara myste, umgicks och shoppade lite. Gick på DCs dansshow - både bra och dåligt men ångrar absolut inte att jag gick dit, alltid kul med dans ;). Hade tänkt att gå ut och skaka rumpa på kvällen meeen vi fastna vid teven och slappade med glass och programmet Lust - Haha ;). Tack för allt då tjejen - love ya...

Igår så var jag ledig och bjöd med min älskling på en dagsresa till Götet. Guud vilken underbar dag vi hade! Ååhh jag är kär på nytt :-D. Det var något som vi verkligen behövde. Gick på stan och shoppade och tog även en glass i solen, på gräset vid vattnet. Fy fan vad bra jag mådde. Vi skrattade, busade och hade så j*kla skoj tillsammans. Nice nice :). Fick med mig en hel del godsaker hem också. Så nöjd över mina kap :). Skall försöka fota under dagen idag och lägga upp lite bilder så att ni får se.

Nej nu skall jag städa lite. Skall rensa bland mina skor och se om det är något som jag kan sälja eller ge bort :).

Pyss mina goingar

Gårdagen

Var kul igår, lite buzz och lite tjöt så kom vi igång ;). Drog ut ganska sent och det fick bli Blue Moon. Var mycket folk men sisådär musik! Men idag mår man bra förutom att man är trött och det är skönt ;)

Skall snart iväg på sista träningen med magdansen. Känner inte ett dugg för det idag :(. Har inte varit där på flera ggr eftersom jag jobbat helger och det har varit påsklov. Men men det är ju ändå sista gången så det är väl bara att masa sig dit. Tråk!

Ikväll blir det mys m E. Vi behöver lite kvalitetstid :). Skulle åkt bort idag egentligen men jag känner att vi behöver tid för varann. Puss min älskling :)

Lovade ju lite bilder från igår så det blir väl att lägga in ett par här nedan då :)

     

Min vackra C var på besök (tråkigt bara att jag skall se så grinig ut på kortet :)) sedan har vi kläderna, kan inte påstå att jag är bra på att ta kort iaf! Haha suck.. men men ni kanske ser ;) Allvarligare miner får man väl leta efter. Sminket framhävs inte på bästa sätt samt la volyma i håret är ju som bortblåst :(. Men jag hade skoj iaf :)

Nu skall jag väl vara lite social och sedan blir det att skaka på rumpan tillsammans med symbaler! haha puss

Utgång

Sitter här framför datorn men skall strax slå mig ner i soffan med grabsen istället. En flaska vitt ligger i kylen och drinken står här framför mig ;). Utgång blir det troligen idag. Känns som om det var evigheter sen. Men kul att få dansa lite iaf. Outfiten för ikväll är mina blå midjehöga jeans, ett rött linne, en svart väst och ett vit/svart långt halsband. Skor är inte bestämt ännu ;). Håret är nytvättat och rakt, skall snart ha i lite Osis Dust it för volym och sminket går i rosa/brunt. Bilder kommer kanske imorrn ;) *tihi*

I förmiddags så hade jag och K en långpromenad och lite träning med inkallning i lina. Gick finfint och han var så duktig :) min lille prins..

Nej dax att bänka sig - trevlig helg!

Long long time ago

Ja usch vad det var längesen igen nu känns det som. Har så svårt att hinna med att sitta här och skriva av mig. Nu har jag en diskmaskin som är igång, en tvätt som skall plockas ur och jag ska snart bege mig till jobbet. Går 12-21 idag.

Igår var söta H här och vi gjorde stan osäker :). Jag fick shoppa av mig lite! Yes! Fick ett par sjuukt snygga skor ifrån Footnews. Svarta platådojjor med hög klack :) wiiie I love them! Bild kommer snart! Köpte även ett par solbrillor, äger inga sedan tidigare då jag har svårt att hitta några som passar mig och mitt ansikte men nu tror jag att det ville sig! Köpte även lite smink - very nice. Var nära på att köpa ett par klänningar ifrån Gina men avvaktade dem. Köpte däremot en top som jag skall ha som kort klänning ifrån MQ. Bilder kommer så småningom som sagt :).

Känner mig lite galadare nu när jag har fått unna mig lite må bra saker ;). Har fortf en del som jag vill ha/vill fixa men det tar vi en annan dag.

Nä måste väl ta tag i det nu, ciao!

RSS 2.0