Clash of the Titans

Igår var jag och såg på den filmen. Jag tyckte att den var riktigt bra! Och att Sam Worthington spelade huvudrollen gjorde ju inte saken sämre! ;o) En ny manlig favortiskådis hos mig! Såg honom i Avatar och tyckte att han var bekant igår och var nöjd när jag kom på detta! Gilla gilla!

Är fortf förkyld men mår bättre nu så imorrn ska jag jobba! Äntligen får man väl säga! Varit sjuk alltför länge nu! Missat massa roliga saker oxå =( orättvist!

Men nu får det bli nya tag! Och den här helgen skall bli underbar!

I eftermiddag ska jag nog ut och spåra med Keenahi, Ingrid & Carlos. SÅ roligt! Ingrid & Carlos har kommit att betyda väldigt mkt för mig/oss och det är något jag både uppskattar och värdesätter oerhört högt! Hon är en fantastisk människa på alla sätt och vet hur man ska göra för att få andra att må bra :)
Kärlek till dej <3

Då var det dags att finna något annat att göra en stund.
C-ya!

Bjuder på lite ögongodis här oxå
;o)Sam Worthington


Hoppas hoppas

Att jag håller på att bli frisk! Känner fortf av allt men mår mkt bättre så jag hoppas att jag kan jobba på torsdag! Varit sjuk för länge nu =(


Rubrik

Svårt att veta vad rubriken ska vara idag. Är matt i kroppen och tom i bollen.

Varit ute i solen med min älskade vovve iaf. Det var härligt. Den lilla biten man orkade att gå.

Igår såg jag på filmen Marley & Jag. Heeeeelt underbar!! Har man hund så känner man verkligen igen ALLT om vad de kan hitta på och speciellt betyda för en. Sevärd! Ni MÅSTE bara se den ;o) Hund eller inte ;o) GILLA!

Nu ropar soffan.... ciao!Haha!
Som sagt -
SE DEN!
;o)


Skrivkramp

Har uppenbarligen haft skrivkramp som suttit i läääänge nu ;o) Nej då men bloggen har blivit lidande det erkänner jag. Får se om jag lyckas skärpa mig eller hur detta blir.

Är för närvarande sjuk så det är inge roligt =(. Varit sjuk länge nu oxå. Var till doktorn i fredags och fick diagnosen ÖLI - övre luftvägsinfektion. Jaja se där ja... Så det blev hostmedicin och vila ordinerat. Fast bra att röra på sig och hellre sitta än ligga. Och undvika att prata - hur lätt är det då?!

Blev sjukskriven fram tom onsdag nu men blir jag frisk innan dess (vilket jag hoppas på!) så kan jag börja jobba. Som det känns idag så blir det inge jobb imorrn iaf =( bajs! Är så trött på att gå hemma och va sjuk och inte ha någon ork! Men men är väl att inse att man inte kan skynda på någonting utan får ta en dag i taget....

Inget muntert inlägg detta men iaf ett inlägg! ;o)

Ha det!

<3


RSS 2.0