Bara sämre...

Blir inge bättre bara sämre =( Tror att jag säkert har feber idag oxå... hostar, snuvig, ont i öronen, ont i halsen, ont i huvudet och feeebrig.. Usch och fy!

Men det kan inte stoppa mej ifrån praktiken! Näst sista dagen idag jue! Men fixar jag det inte så är det ju bara att åka hem...

Hoppas på en dag som blir bra och att jag orkar

<3


Sjukling

Vaknade med fruktansvärt ont i halsen imorse :(( Iche brao! Har nu blivit snuvig och känt mej litte febrig tidigare.. hum hum.. får se vart detta bär av..?

Haft en bra dag annars! Nu är det godis framför idol som gäller :)

<3


Bumpy Ride

Uschan buschan va min rygg gör ont just nu!!?? Vet icke varför?? =/ besvärligt är det iaf!

Haft en bra dag idag - härliga höst ;)

Nu blir det snart natta...

<3


Nästan 1 vecka sedan

Nästan en vecka sedan jag uppdaterade nu - fy på mej!! Har fullt upp på praktiken och det är så himla kul! Sista veckan nu och sedan blir det tillbaka till Stenungsund.. känns konstigt - va fort det går!

Haft 3 underbara veckor iaf och trodde väl aldrig att de skulle bli så innehållsrika som de blev! På alla sätt...

Idag är det söndag.. slappar framför teven & datorn.. tittar på femman och dans dans dans :D Blir så suugen på att ta en klass och köra järnet! Saknar dansen såå många ggr!

Ha det så bra tills vi hörs igen!

<3


Uttråkad å Övertrött!

Det är beskrivningen på mej just nu... Finns inge att se på teven och datorn bråkar med mej... så då blir jag aggressiv.. eller kanske inte men typ ;)

Ont i ryggen gör det oxå.. eller bak vid vänster skuldra.. skulle behöva en ordentlig massage nu! Guu så gött! Får lägga mej på spikmattan sen - det närmsta jag kommer massage just nu..

Nee usch va jag klagar! Men så blir det ibland....

G´natt

<3


Piggelinis!

Pigg som en lärka idag! Varannan vatten är kanonis ;) Nu väntas frukost och sedan får vi se vad dagen erbjuder mej...

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Vi hade Wii-tävling och jag var inte bäst men gjorde en fin insats =D Sedan bar det av till Månen och skakade rumpa all night long!

Nu ska jag ääät! ;)

<3


---------

Ibland får tystnaden en att må sämre än ord...

Men ikväll skall jag ha KUL och hoppas på det! ;)

Shake that ass honey!

<3


Vissa..

Vissa gör en glad för jämnan... vissa ger en ont i magen... vissa gör en ledsen.. vissa gör en nyfiken..
vissa gör en....?

Varför bryr jag mej så...?

Men iaf!
Har det så kul på praktiken! Det går bättre och bättre... känns det som ;) Var med och köpte in blommor idag oxå.. det är alltid lika roligt!! Sedan gjorde vi bordsdekorationer som ska va på en 50-årsfest imorrn... väldigt roliga och intressanta blev de :)

Vi blev även bjudna på Blåbärspaj av "Mästerkocken" ;) riktigt riktigt god!! Taaaack så möee =D

Nu blir det snart Resident Evil 3D - hoppas på att det blir braaaa!!

Rumpskak på Månen imorrn?? Ooooh yes! Och födelsedagsparrty för finaste tjejen V oxå.
Ååååh vad jag vill och hoppas att kvällen imorrn blir kanon!

<3


Oh my..

Idag har dagen gått med en väldans fart tycker jag allt! Har inte haft sådan väldig rusch i butiken kanske men vi har varit väldigt effektiva det må jag säga! =D Grejat och fixat och det var roligt!! Trivs jättebra och det blir bara roligare för varje dag som går :) Önskar nu att tiden inte skulle gå så fort så att man får va kvar ett tag.. imorrn har 1 vecka utav tre redan gått :( Men men - nu njuuter vi av tiden som är istället för den som inte varit än eller har varit eller...? Äsch ni förstår! ;)

Är trött trött trött så borde gå och lägga mej... Ska ta ut vovvarna as usual och sedan en varm dusch innan jag kryper ner under täcket.

Imorrn vankas det bio när "arbetsdagen" är slut. Resident Evil närmare bestämt och 3D (!) Lite nervös är jag för det! Både då det säkert kan bli jäääkligt läskigt/äckligt samt att jag är rädd att jag kommer att må illa/bli yr..? Men men hoppas på att det går/är bra iaf! =D

Blir även en tur till systemet då det är fest som gäller på lördag!! Kanske hittar man ngt nytt och hett att ta på sig oxå?? We´ll see =))...

Hoppas på en finfin helg!

<3



Gonatt...

:)


Tröttis

Sitter och tittar på Skånefruar men femman bara hackar hos mamma och pappa =(. Då blir jao besviken! Laddade ju för Kungarna av tylösand oxå men får nog se reprisen ist om inte teven skärper ihop sig! =)

Haft en riktigt bra dag idag med. De flyter på fint och jag kämpar på :) Hoppas att jag gör bra ifrån mej iaf osv.. men men keep on fighting.. så är det ;)

Fick skjuts in te stan idag med. Jag är inte den som ber om sånt i första taget... vill ju inte va till besvär.. men erbjuds det så kan jag väl kanske tacka ja =) Så thanx! ;)

Kom ett glädjande sms förut oxå. Lastbilen som jag är med och står för när de är och tävlar skall fota den och vill gärna ha med mej =) Tihi då blev jag glad!!! Så det kanske blir plåtning på söndag - sånt gillar vi!!

Snart dags för kvällisen med dogsen igen.. skönt att avsluta dagarna på så sätt - med lite frisk åmålsluft ;)

Haha kollade mailen förut förresten.. hade fått ett som hamnat i skräpposten... de öppnar jag aldrig.. men det man kunde läsa som subject var: "Enlarge your Snake and make your woman happy" Haha jojo jag säger å dä ;) Tur att man inte har ngn "snake" så att man slipper att bekymra sej om´et! =D

Nej ni nu är jag allt trött! Huvudvärken kommer smygande! Bäst att dricka vtn och bums i säng! Om inte femman repat sej - då kör i en timme till ;))))

Bjuder på en gammal favorit



;)

Gonatt

<3


Gladis

;)

Dag numero 2 är avklarad på praktiken. Känns riktigt kul och är fruktansvärt härliga människor jag "jobbar" med. Skrattar hela dagarna tror jag ;) De är jättesnälla och härliga - trivs riktigt bra =). Igår var det inte så mkt att göra men idag desto mer + att jag blivit lite mer varm i kläderna kanske??
Och desto varmare lär man väl bli allt eftersom :)

Har sålt några buketter som jag gjort, tar betalt, städar, dekorerar, möblerat om i butiken ;) fixar osv osv.
Känns riktigt bra!!
Yeyy =)

De här dagarna går fort dock som alla andra nu förtiden.. både bra och dåligt.. vill bara att det inte skall gå fööör fort för svisch (!) så kommer de här 3 veckorna vara över och så är praktiken slut.
Men men man får njuta och ta vara på tiden så länge man kan!!

Fick skjuts in till tåget ikväll oxå så jag slapp att ta bussen. Tyckte jag var mkt snällt!! Tack tack snälla du för det =) Sedan så kom ju inte tåget iväg i tid då... SKRÄLL SJ!!! Usch att det alltid ska va ngt där.. men men efter flera trevliga tel.samtal varav ett som bestod nästan hela resan så gick timmen undan ;)

Ikväll så har det varit mys framför teven med mami & papi. Nu skall jag ta med mej vovvarna ut på en promenad och få lite frisk luft. Sedan blir det en dusch och soooooova! Imorrn blir det att gå upp tidigt för jag ska ta en promenad med dogsen innan jag beger mej till bussen och en tur till Ksd för praktikdag nr 3 =)

Gonatt & Sov så gott alla rara

<3


=)/=(

Idag är det första praktikdagen! Det sätter vi ett =) för!! Är nervös men hoppas på en bra, rolig och lärorik dag!

Sedan så hade jag fått ett svar på en lägenhetsannons som jag mailat om i veckan. Skulle va visning imorrn på en lgnht i Ksd. Letar ju redan eftersom jag behöver lägenhet vid årsskiftet. Jag var varmt välkommen på visning men lgnht var djurfri. Smsade henne och skrev att jag hade djur som jag även hade skrivit i mitt mail på annonsen. Men det gick tyvärr inte pga allergi. Usch blir så besviken!!!! Kan de inte läsa igenom mailet ordentligt innan de svarar =(( så det sätter vi en =( för!!!!

Men men bara att fortsätta söka boende!

Ha en bra dag

<3


Goodii Goodii

Idag har jag hjälpt mamma att färga håret, hjälpt pappa att meka med bilen, tagit tandsten och klippt klorna på båda vovvarna, varit och handlat m mamma, slängt ihop 3 blomdekorationer á la "mums" på ca 10 minuter och ätit en jättegod middag =)

Sååå dutti da!

Nu ska jag och mamma ta med oss vovvarna ut på promenix.

Ikväll blir det lugnt för jag är sååååå trött trots att jag sov länge imorse - så godis och tv-mys får det bli =)

<3


Hemma ;) <3

Hemma i Åmål nu. Kommer att pendla till Ksd i 3 v nu för att ha praktik. Ska bli spännande att se vad veckorna har att erbjuda mej.

Ikväll blir det myskväll med Mami & Papi - det vankas räkor & vin <3

Förresten fick tillbaka provet idag - 1 fel... ett STÖRANDE fel.. men men det kunde gått MKT sämre så jag är MKT nöjd ;) Så jag blev glaaaad över det!!

Dags för fredagsmyyyyyyys

<3


Prov nr 4

Idag hade vi prov nr 4. Nu kändes det inte så bra =(. Eller jag svarade på allt men kunde nog skrivit mer i vissa svar. Svårt att säga hur det gick poängmässigt men väldigt tveksam till full pott denna gång. Men klarat det det har jag gjort och lär inte ha så många fel...? Men det är full pott man vill ha.... jaja det märks...

Ikväll har jag tvättat, varit ute på promenad m Keenahi, lagat god mat och slappat framför teven. Jag och Keenahi gick och mådde gött i solen och den friska höstluften. Jag tog med mej sekatören och plockade lite allt möjligt inför lektionen imorrn + fredag. Ska sätta mej nu och skissa lite så får vi se om jag får några bra idéer =D

Nu är det kanal 5 för hela slanten som gäller för resten av kvällen! Så gött att rensa hjärnan lite och bara skratta ;)

<3


Sugar

Goderafton mitt herrskap hur mår ni idag?

Jag mår fint tror jag ;) Var på en liten upptäcksfärd i skogen m Keenahi förut och när vi kom hem så fick han ngt stolleryck och bara sprang runt runt här hemma =) Haha gud va jag skratta! Så förbaskat söt! =D

Gick bra i skolan idag. Var ordentligt kreativ vill jag lova ;) Inte en bukett du köper i butik kanske - den va väl lite extrem men intressant ;)

Var till frissan idag med och nu känns det bättre. Hon är så duktig den tjejen som jag hittat här i Stenungsund! Jättetrevlig och mysig =) Och snabb! Inte van att bli klar på timmen liksom ;) haha! Redan bokat in nästa besök när jag kommer tillbaka efter praktiken. Då ska vi fixa mej innan en utekväll - hehe längtar!!! =D

Idag är det premiär för IDOL!!!! Yeyy =D

<3



Gammal och suddig bild på 2 nyduschade brudar
&
en snygging i bakgrunden
;)


Spring Lina Spring!

Rolig dag i skolan - som alla andra dagar ;) Idag fick vi träna på att göra solitära buketter på tid. Skitkul! Med solitär menas endast en blomma och försöka göra den intressant med grönt och sånt. Skulle klara att sätta ihop den, binda den, snitta den OCH slå in den på 6 min :) Och jag klarade det =D tihi!

Efter skolan tog jag med mej Keenahi ut på en springtur! Det va såååå gött! Hela förra veckan var slapp och knappt några aktiviteter då jag hade känningar av ont i halsen och förkylning samt mkt att göra och TRÖTT. Men idag tog vi oss ut och det gjorde oss båda gött =) Keenahi hade så mkt spring i benen och jag likaså =)

Nu sitter jag och pluggar samtidigt som jag tittar på MTV och bloggar ;) Haha bra kombo!

Imorrn är det skola och sedan besök hos frissan! =) Yeyy! Var där för drygt 1 v sedan men jag ska fylla i lite mer imorrn då det inte känns helt hundra. Men jag är supernöjd med frisören och det är bara en stor grej att jag ens gått till ngn här. Jag är väääldigt kräsen med vart jag går. Trots att jag bott i Ksd i 5 år så har jag inte varit till ngn där utan åker alltid till Åmål och fixar mej ;) Haha... Men nu har jag hittat en fantastiskt duktig tjej här i Stenungsund som kommer att få sköta om mitt hår under hösten nu! Gilla!

Neee ni kanske borde fokusera lite på läsandet? ;)

<3


Sammanfattning? :)

Har ju lovat att jag skulle berätta om förra helgen så jag kanske skulle göra det innan jag berättar om denna ;)

Blev hämtad förra fredan och fick skjuts hem till Åmål. Hann även med en plåtning på vägen där även Keenahi fick agera modell ;) Sedan så var det upp kl 04 på lördag morgon för att fixa sej och sedan åka till Jönköping på lastbilsmässa/tävling. Där stod jag framför en skitsnygg stajlad lastbil och raggade röster ;) Träffar massa folk att tjöta med och kolla på snygga bilar - really fun!

Träffade heta Bodil där oxå. En skitgullig och trevlig tjej som hängde med mej och raggade röster. Vi hade jättekul och jag hoppas på att det blir fler gånger =).

På kvällen var det lugn myskväll som gällde vilket jag gillade riktigt mkt <3 På söndagen var det sedan dags att åka hem igen :) Så det fanns väl inte så mkt att berätta kanske =) Har ju en del bilder från den helgen samt veckan som varit men hittar inte sladden till kameran =( skit oxå!

Igår var det parrty med de fina tjejerna Maria, Charlotte & Jenny hemma hos mej. Jag bjöd på tacos och massa annat göttit. Blev lite dans och självklart en massa korttagning innan vi åkte med taxin in till stan. Taxin var värsta partytaxin oxå! =) Jätteschysst chaufför som var trevlig och höjde volymen för våran skull så att stämningen var på topp innan vi intog Harrys =D haha!

Där dracks det hallonlacks vilket var en jättegod shot som smakade hallon/lakrits-dödskalle ;) Det dansades även till stängningsdags med riktigt bra musik och Dj! Sällan det är bra musik heeela tiden men det var det igår! Superduperkul!!!

Idag har jag tvättat, promenerat i solen m Keenahi, varit hos tjejerna och käkat pizza och umgåtts. En riktigt härlig helg!!

Har det så bra just nu! Känner mej lycklig <3 Hoppas det håller i sej ;)

Imorrn är det skoldag igen! Yeyy ;)

Nu blir det cola och teve!

<3



*Äkta Kärlek*
<3


Parrty!

Ikväll är det parrty med girrlsen!

Ikväll gör vi Stenungsund osäkert!

<3



Bild från sist vi var ute

=)


Första "officiella" dekorationen

Idag fick vi göra grupparbeten = RIKTIGT ROLIGT!!!

Jag & Ankie jobbade ihop och vi skulle göra en dekoration som ska stå i matsalen på skolan där även folk utifrån får köpa mat och äta.

Vi bestämde oss för att använda material ifrån naturen så vi tog oss ut i solen och plockade lite allt möjligt vi kunde hitta :) Vi tog även björnbär och nypongrenar med även bär på. Ville ha lite saker som hörde till mat oxå som man kan äta och vad är bättre än bär då ;) tihi!

Den blev riktigt bra och var fruktansvärt roligt att få jobba och skapa ihop. Det är så mkt mer än bara blommor det här. Man blir som en konstnär, en uppfinnare, en inredare - ja myyycket =D Få skapa.... så underbart....

Så nu skall den stå där till beskådning - SÅ skoj! Vi var så glada :))

Nej nu skall jag ta och plugga lite inför provet nästa vecka sedan skall jag öva på att binda buketter tänkte jag, kanske göra någon dekoration oxå :)

LOVE IT!!!!!!!!

<3

Hade tänkt att lägga in bild här men hittar inte kamerasladden =(....


Prov nr 3

Då börjar vi dagen med prov - sedan får vi se vad den har att erbjuda!

Satt och pysslade långt in på natta - tror att jag somnade vid 2.... ajajaj ;)

Älskar det här...

Ja jag ÄLSKAR det här

<3


RSS 2.0