Åmål

Är hemma i Åmål idag. Kom igår kväll då jag är ledig ända tom onsdag. Hur underbart är inte det?! :)

Idag så ska det passas brorsbarn. 2 söta små prinsessor närmare bestämt! :) Sedan ikvällinga så ska jag och mor hem till mormor och hälsa på en sväng. Känns som en bra dag <3

Let´s Dance börjar ju ikväll också så idag blir det mys för hela slanten! Åh tänk vad glad man kan känna sig?! Det spritter i hela kroppen :) wiiiiie <3 Bara av att kliva in genom dörrarna hemma hos ma och pa gör så att man får ett lugn och en riktigt må-bra-känsla.
Love it!

<3


Ledig :)

Idag är man ledig. Ska försöka plugga lite tänkte jag. Kursen är snart slut och jag har 2 uppgifter kvar som jag inte har klarat än - jobbig jobbigt! Men men det är bara att kämpa på! Det SKA gå!

Har precis varit ute på en långpromenad med 2 sötnosar. Bara Keenahi som fattades som är i Åmål. Men det hindrade inte mej från att gå på promenad :) Bara gött att komma ut!

Idag ska jag pyssla lite här hemma och eventuellt träffa en annan sötnos. Vi har fått ett förråd så nu försvinner en del saker ner dit ifrån lägenheten så att det blir finare här hemma *me like really much*

Var det någon som sa frukost? ;o)

Ciao!

<3


RSS 2.0