Fääärdig! =)

Nu så änterligen var toaletten skurad och skinande ren! Det tog tid med lite pauser innemellan men nu är det phu äntligen klart som sagt!!!

Är mäkta imponerad av mig själv då jag tycker att det är så fruktansvärt äckligt! Badrummet i all ära men när man kommer till själva toaletten - uuuuuuuäääähhhhck!!!!! =-S.... Så fruktansvärt grisigt så det finns inte!! Och felet man gör genom att man både tycker att det är så ofräscht och TRÅKIGT att städa där så gör man ju det gärna så sällan som möjligt... nackdelen är ju då den att det är så skitigt som möjligt oxå!!! Nä får nog bli skärpning och hålla efter lite bättre så slipper det bli så ofräscht! Usch ja!

Dock när man är klar så ser man ju nya saker som man borde göra =). Borde verkligen dammtorka här och där och även torka golven i alla rummen. Kanske hinner det imorrn?? Vill tvätta några maskiner till men tvätten från igår och i förrgår (!) är inte torr än? Segt....

Eller så kanske man öppnar en påse frysta bär och sätter sig bekvämt i soffan med ett stort glas vatten eller tropisk juice?? Hmm vi får se vad det blir ;o)

Kyssas

<3

Hittade kort från en fest hos J & B tidigare i vår
som ej har visats?
=)
Kärlek ;o)Shake it baby!
Söta V to the right - aaaaiiight!
=)Tjejen med vackraste leendet -
saknar dej..
Sis & Me
=)
Sorry Bruden -
men du är så jäla HET!
;o)
Moi -
Schkåll!


 

Mina älsklingar -
The Coolingar
;o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0