Syster

I söndags så hade jag lite "egentid". Jag släckte lamporna på toaletten och tände ljus. Gick sedan in i duschen och bara njöt av värmen ifrån vattnet och hur fint och mysigt det blir med tända ljus i mörkret. Hade mina fina rosa skrubbhandskar och min fina rosa tussboll :-). Efter den välbehövliga duschen så tog jag på mig en ansiktspackning som jag inte gjort på år eller dagar!! När den var avsköljd och hela kroppen var insmörjd med bodymilk så kände jag mig nästan som en ny människa där en liten stund ;o).

Allt detta fick jag ju utav min kära syster när jag fyllde år. Något som slog mig när jag stod där och använde alla härliga produkter var att jag fått dem av just henne. Min älskade älskade lillasyster.

Vi ses inte så ofta men när vi gör det och är ensamma så hittar vi på världens hyss och har så förbannat kul!!! Fick ett ljus utav henne ett år då jag fyllde år och det kan fortfarande tändas och brinna. Det är så fint och det får mig att tänka på min lilla Böjje. Hoppas att nu när vi blir äldre att vi skall komma varandra närmre och närmre som vi var när vi var små. Jag vill få tid till att umgås och ha så kul som bara vi 2 kan ha.

Är så glad att jag fick en lillasyster (och även glad för mina bigga brorsor såklart ;-)) - syskon är bland det bästa som finns.

Texten från Ljuset stämmer så himla bra in på hur man känner:

Du är en lojal och kärleksfull vän. Jag kan alltid lita på dig.
Du stöttar, uppmuntrar och utstrålar värme precis som det här ljuset.
Nära eller fjärran,
du finns alltid där för mig.Älskar Dej så Himla Mycket Emilia aka Böjje Larsson

Du är mitt allt....

/Vojjne

Kommentarer
Postat av: Syster :)

Nu börja ja gråta Lina =( Du är mitt allt också, älskar dig! Får komma och hälsa på så får vi gå till kebabhouse, kolla på nån rolig tecknad film på bio som bara du och jag garvar åt medans barnen nästan somnar å får ja sova hos dig och mysa hela kvällen! Saknar dig massor, du är bäst <3 PUSS! love you vojjne!

2008-11-11 @ 18:41:28
URL: http://emiiliiia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0