Lycklig!

Ikväll har det varit en sådan underbar kväll så det är inte sant!! Jag fick vara så lycklig ikväll och det är inte slut än ;op.

Idag har jag och Erik varit ihop i 2 års tid. Så ikväll så gjorde vi oss iordning. Jag tog på mig klänning och ett fint ansikte ;op och så drog vi ut och åt. Skulle först ta oss en promenad men med all snö och halka samt mina liiite förstora skor så gick vi tillbaka till lägenheten och beställde en taxi. hahaha ;o)

Vi begav oss till Napoli. Pratade på att ta någon restaurang i stan men det fick bli Haga. Jättesött o mysigt ställe. Blev förrätt, varmrätt och efterrätt... mmmmmmm... mums!

I varmrätten ingick det 3 glas vin och vi tog vitt. Så man blev och är lite lullig och go ;o). Men nu ligger jag i sängen och skall snart sova. Är ju tyvärr inte ledig imorrn som älskling är.

Och när vi kom hem förresten så tog vi oss en promenad runt kvarteret med Keenahi. Och vi busade och skojade för fullt! Keenahi tyckte att matte och husse var underbart roliga nu ;oD Och jag skratttade så jag trodde jag höll på o dö... haha nej men nästan! Kastade snö och grävde och grejer... haha jag säger och det!!

Avslutar med en pussbild på oss båda ;o) fler bilder kommer troligen imorrn men nu måste jag dänga kudden!

Kyss


Kommentarer
Postat av: Nat

Härligt :) <3

2008-11-26 @ 08:40:27
URL: http://nathalicious.blogg.se/
Postat av: Linda

GRATTIS ¨till era två år! Söt bild :)

2008-11-26 @ 16:28:31
URL: http://songbirdie.blogg.se/
Postat av: Syster :)

Grattis sötnosar :)

Ååh gör du? :D eller vilken helg menar du? Nu till advent eller helgen efter det? =) PUSS <3

2008-11-27 @ 09:23:57
URL: http://emiiliiia.blogg.se/
Postat av: Syster :)

Jahaa du gör det? :D va roligt!! Känns som det va längesen du va och kolla på dansuppvisning nu, fast ja kanske har fel :P Ska Erik med och kolla med? =D Ja vet inte när dom kikar förbi faktiskt.. Jag jobbar ju sju så det får väl bli på eftermiddan nångång, är ju skyltsöndan =) Saknar dig med snygging! PUSS <3

2008-11-28 @ 10:13:02
URL: http://emiiliiia.blogg.se/
Postat av: Elin

va söta ni är..=)

PUSS

2008-11-29 @ 11:09:45
URL: http://elinjd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0