Bilder

Lovade ju bilder på mina inköp (även om det var ett tag sedan ;)) Här är min klocka och min älskade T-shirt/klänning. Älskar den cerisa färgen. Är i en rosa period nu ;). Skall försöka få in fler bilder någon annan dag.

 


Annars är det bra med mig. Skall jobba 15-22 idag och sedan hela helgen samt mån-tors. Lite segt men inget att göra åt! Bara o köra på :).

Färgade håret i onsdags också. Mörkbrunt m slingor. Skönt att förnya. Känns fräscht. Klippte lite på topparna också. Köpte med något fantastiskt som reparerar och stärker håret! Behöver endast ta litegrann i handen och massera in i nytvättat handdukstorkat hår. Blir HUR lent som helst :). Hur lätt som helst att borsta håret när det är blött och ett stort plus är ju att det stärker håret :). Tips iaf!!

Nu skall jag surfa litte och sedan blir det att bege sig..

Kommentarer
Postat av: Nat

Like that t-shirt!

2008-05-12 @ 23:32:24
URL: http://nathafuckinglie.blogg.se
Postat av: Nat

love

2008-05-13 @ 12:51:18
URL: http://nathafuckinglie.blogg.se
Postat av: Helena

Du bara jobbar juh! :P
När ska man få se det ny färgadeburret?
Lägg åtminstone in en bild här, ha ha.
Hoppas du har tid att hitta på något snart!

2008-05-14 @ 16:00:36
URL: http://elton.doggyblogg.se
Postat av: Nat

Ja du jobbar för mycket! Har hänt en del kul det sista :) Skrev nyss ett inlägg om hur inspelningsdagen var, du får läsa det när du har tid :) Puss

2008-05-26 @ 22:02:52
URL: http://nathafuckinglie.blogg.se
Postat av: Nathalie

Tack :) Ah det är skönt samtidigt som det är lite ångestfyllt. Har ingen aning om hur jag ska hålla igång i sommar och jag vet hur jag är. På sommarn blir jag LAAAAAAAT! :p Jepp, kolla in facebook, där har jag skickat ut meddelande till alla ;) Saknar dig med och hoppas så innihelvete att vi ses på midsommar. Puss!

2008-06-02 @ 11:54:33
URL: http://nathafuckinglie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0