Oj höll på att glömma!

Slarviga jag!!!

Fick ju mitt älskade efterlängtade paket i brevlådan idag!!!! Gissa om jag blev glad när älsklingen sa att jag hade fått paket!

Wiiiieee <3

Min vackra klänning ifrån ASOS damp ner idag! Skitbra och snabb leverans jue! Trodde att det skulle ta längre tid nu i alla helgdagar och allt! Men icke då!

Här är den - det lilla fodralet får man väl säga ;op Lägger upp en bild när den sitter på mig en annan dag - kameran var ju urladdad........



Me Like!

<3

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Wiiieeee ÄLSKA Asos! :) Vill se kort med klänningen på! :P

2009-01-06 @ 00:04:21
URL: http://nathalicious.blogg.se/
Postat av: Sandra Gee

Ja det suger.. men tror att sover jag bara ut inatt så mår jag nog bra imån! Då äntligen jobbet på gothia cup är slut för min del nu, efter 3 helvetes långa dagar!!! :(



Nja alltså min "Windows BIO INFO fil" kraschade... så min brorsa räddade alla mina filer när han va här sisst.. jag kunde inte ens starta datorn.. då det är den filen som är hela datorn typ..

Så han bad mig köpa en extern hårddisk och spara alla mina bilder och videos o låtar o sånt där... för han måste ominstallera min dator..och då kommer allt försvinna.. Och det har jag gjort..men han bor ju i småland, så han är ju inte här alltför ofta hehe.. men han kommer nog i slutet av januari =)

Jag lägegr aldrig upp dagsvideos i bloggen just nu för att videos inte funkar i min dator nu när den inte är som den ska.. Tråkigt.. men så fort min brorsa fixat datorn.. så komemr jag slänga upp massor dags videos :P



Haha jag tvättar typ alltid 6 tvättar när jag tvättar.. ibland 8, om jag hinner.. mend et hinenr man typ bara på sommaren.. då jag kan ta hem och hänga upp tvätten i solen..



Men nu slipepr jag alla tider och tidspress... för nu har jag ju köpt hem en tvättmaskin =)



Idag har vart lite bättre.. men det var för att jag knaprat massa piller hela dagen hahaha



PUSS

2009-01-06 @ 01:34:44
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: desirée

ojojoj lite fin du kommer vara i den!!! :D du är världens finaste bara så att du vet ! <3 puss!

2009-01-06 @ 13:05:43
URL: http://desssan.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej Hej läst din blogg nåra gånger o gillart starkt! hehe Ses väl på fredag när ja ska till Annika igen för mer patella undersökning kram Malin (med lilla lurverln Texas)

2009-01-06 @ 17:14:25
URL: http://malinmarti.blogspot.com
Postat av: Sandra Gee

Ja det suger som fan :(



Hihi jag är verkligen sån.. när jag är ledig, så är jag ledig haha.. och jag e ledig ganska mycket.. haha.. så jag sätter sällan igång med städning o sånt när jag borde :s hahaha



Hihi nej idag har jag inte knaprat några piller, jag jobbar ju inte idag.. så fick sova lite längre.. Men har haft lite ont i huvudet.. men har druckit mer vatten istället :)



Åh Tack ska du ha! =) Va kul att höra =D

Ge mig din mail så kan du få låten :)



Puss o kram

Sandra

2009-01-06 @ 21:46:13
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: Malle

Åh vad snygg klänningen var sötnos! Hoppas kvällen och natten går smärtfritt! Kram

2009-01-07 @ 21:42:55
URL: http://www.metrobloggen.se/malinasklund

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0